Προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου, ίσα ίσα τα χαίρομαι! όμως το αν θα πάρεις το σκύλο σου στην παραλία νομίζω είναι κυρίως θέμα του πώς συμπεριφέρεται ο σκύλος! αν έχω ένα ζωηρό κουτάβι ή ένα αγίου βερνάρδου που δεν το έχω εκπαιδεύσει όχι δεν θα το πάρω να το πάω μεσα στις ξαπλώστρες! αν είναι υπάκουο δεν θα έχω θέμα! έχω και γω σκύλο που τον παίρνω μαζί μου στη θάλασσα, όμως προτιμώ παραλίες χωρίς κόσμο. έτσι έχουμε και τον χώρο μας να παίξουμε αλλά όυτε χρείαζεται να ανησυχώ και να τον κοιτάω κάθε λίγο! στις ελάχιστες περιπτώσεις που τον πήρα μαζί μου σε οργανωμένη παραλία είχα πρόβλημα γτ έτρεχε σε όποιον έπαιζε ρακέτες, του γαύγιζε, έπαιρνε την μπάλα και έτρεχε.. :-p οκ, ο σκύλος το έκανε για να παίξει αλλά υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τους σκύλους (ακόμα και τους μικρόσωμους), οπότε όσοι έχουμε σκύλους πρεπει να το σεβόμαστε.. οπότε πας σε μια παραλία με λίγο κόσμο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.