Vkey
Επιφανές μέλος

Αχμμ.. αλλά όταν λες πως δεν με καλύπτει στο σωματικό μέρος, τι εννοείς; Πως δεν του ..κάνει κούκου με τίποτα;Γιατί βασικά μόνο αυτό θα μπορούσε να είναι μεγάλο πρόβλημα, το να μη μπορώ πχ να φτάσω σε οργασμό κάθε φορά δεν θα ήταν θέμα. Ούτε η επιλογή των στάσεων, ούτε τίποτα τέτοιο "πρακτικό". Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και το έχασα..
(Βικάκι μου έχασες!Όσο για το καγίρα θα το αφήσω ασχολίαστο!
![]()
)
Πάντως εγώ κατάλαβα ότι ο Λόρι εννοεί ότι δεν σε ικανοποιεί με τίποτα στο κρεβάτι...εκεί δεν υπάρχει χημεία... δεν δένει το γλυκό... δεν πιζι μ' ....
Ουφ...πάλι εξηγήσεις πρέπει να μας δώσει αυτό το παιδί

Νι...άφησε το ασχολίαστο...δεν θέλω να τα ακούσω βραδιάτικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως εγώ κατάλαβα ότι ο Λόρι εννοεί ότι δεν σε ικανοποιεί με τίποτα στο κρεβάτι...εκεί δεν υπάρχει χημεία... δεν δένει το γλυκό... δεν πιζι μ' ....
E αν δεν έχεις χημεία πως κάνεις εγκεφαλικό σεχ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

E αν δεν έχεις χημεία πως κάνεις εγκεφαλικό σεχ;![]()
![]()
Μμμ... σου υπόσχεται ότι θα σου κάνει πολλά από κοντά και μετά δεν σου κάνει τίποτα από όλα αυτά;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εκεί δεν τίθεται θέμα χημείας.. είναι άλλο πράγμα. Ή βλακεία (να το θέσω ευγενικά) ή προσπάθεια εντυπωσιασμού απλά.Μμμ... σου υπόσχεται ότι θα σου κάνει πολλά από κοντά και μετά δεν σου κάνει τίποτα από όλα αυτά;![]()

Nαι μεν, αλλα.Και άντε και το βρήκαμε βρε Lorien, το φοβερό ταίρι μας και ειναι τέλειος-α...τον πρώτο μήνα τον πρώτο χρόνο, άντε και καλά τα πρώτα δέκα χρόνια....μετά ...τι γίνεται μετά? Ας πούμε το κοινό ελληνικότατο φασολάδα φασολάδα κάθε μέρα απο τον καλύτερο σεφ να την τρως θα την βαρεθείς θα λιμπιστείς και κανένα μπαρμπούνι( φρεσκαδούρα)![]()
Πριν αρχισουμε την φασολαδα, δοκιμασαμε κι αλλα πιατα ετσι ; Επισης οταν πια μιλαμε για τοσο σημαντικη σχεση , με τοσο ησμαντικο ατομο, για τοσο πολυ καιρο (ή για παντα), οσο περναει ο καιρος, αλλαζουν οι αξιες των "θελω" μας. Αλλες αναγκες εχουμε στα 15 , αλλες στα 30, αλλες στα 50.
(και βασικα με μπερδευεις, γιατι στο προηγουμενο ποστ σου μετριαζεις την αξια του σεξ, ενω τωρα σαν να την αφηνεις να αφηνιασει παλι )
Χαιρομαι, αλλα το 2ο ενικο ειναι περισσοτερο για να γνει το ερωτημα. Φυσικα απευθυνεται σε ολουςτην καλυπτω σε ολα, μην φοβασαι αγαπητε![]()

Παιδια μπορει να υπαρχει χημεια, αλλα καποιο κολυμα "επι το εργον", οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο, δεν εχει σημασια να κανουμε λιστα

Καλομοίρα
Νεοφερμένο μέλος

Και φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω με τις επισημάνσεις σου περί αλλαγών των αξιών μας και των θέλω μας με το πέρασμα των χρόνων
Αν διαβάσεις παρακάτω λέω ακριβώς το ίδιο πράγμα ….
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Καλομοίρα
Νεοφερμένο μέλος

Σωστό παρασύρθηκα απο την συζήτηση και ξέφυγα του θέματος!!!!!Καλομοίρα μου το θέμα μιλάει για νέα σχέση!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Είναι πράγματι πολύ σημαντικό...
Και βέβαια, είναι εξαιρετικό προσόν..., να υπάρχει δυνατή χημεία μεταξύ των δύο εραστών.
Όμως νομίζω, ότι πάλι στο ίδιο συμπέρασμα... θα καταλήξω.
Στο θέμα της επικοινωνίας...
Η πραγματική επικοινωνία, δεν αφήνει έξω το sex...
Αντίθετα θα έλεγα, στο sex επιβεβαιώνεται ακόμα περισσότερο και γίνεται ακόμα δυνατότερη και η ίδια..., αλλά και η ευχαρίστηση και κατ΄ επέκταση και η ικανοποίηση που προσφέρει...
Όταν όμως δεν υπάρχει επικοινωνία, ακόμα και η δυνατή χημεία..., σιγά - σιγά φθήνει..., με αποτέλεσμα να πάψει κάποια στιγμή, να μας εντυπωσιάζει...
.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.