Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια νέα σχέση;

• Thread starter Thread starter Valder
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
  • Ετικέτες Ετικέτες
    sex
Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση.
Εγω στη θέση σου θα αγχωνόμουν και θα αναρωτιόμουν τι κοινό έχω με ενα ατομο που σκέφτεται έτσι, ώστε να την έχω και κοντινή φίλη. Σοβαρά.

Κάθεσαι και αγχώνεσαι για κάτι που έχεις πιο σωστα απο εκεινη στο κεφάλι σου.

Καθόλου κακό δεν ειναι. Δίνεις όση βάση αισθάνεσαι για σωστή. Καθε άνθρωπος το σταθμίζει αλλιώς. Έτσι ειναι το φυσιολογικό. Για μένα ειναι λιγο σημαντικο, για τον Μητσο ειναι πολύ σημαντικότερο και ουτω καθ' εξής.

Προχώρα παρακάτω, βασάνισε το μυαλό σου με τίποτα πιο σημαντικό.

οπότε ενας πραγματικός Κύριος δεν εκθέτει ετσι τη κοπέλα του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά μη συζητάω τα γκομενικά μου με το κάθε άσχετο για να κουτσομπολεύει μετά!
Ποσο χαίρομαι που το ακούω αυτό από άντρα γιατί ειλικρινά πάντα το είχα απορία, πως κάποιοι (και κάποιες) αισθάνονται άνετα να περιγράφουν τον σύντροφό τους στην ιδιαίτερη στιγμή. Υποτίθεται αυτό είναι ένα θέαμα μόνο για εσάς τους δύο, τι δουλειά έχεις να συζητάς το σώμα ή και τι κάνετε με την/ον σύντροφο με άλλους;
Εκτός αν πρόκειται για ιατρική συμβουλή ξέρω γω.
Οταν ακούω κάτι τέτοιους μου έρχεται να τους πω "δεν τον φέρνεις και το βράδυ να το δει λάιβ, μόνο αυτό έμεινε" 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αρχικά είναι πολύ καλή φίλη μου και δεν θα της μίλαγα ποτέ έτσι επειδή έχει τη συγκεκριμένη άποψη. Και ας μη μπορώ να την καταλάβω. Ωστόσο αγχώνομαι μην είναι κακό για εμένα το ότι δεν δίνω τόση βάση.
Κοιτα στο long term πάντως δεν έχει τελείως άδικο η φιλη σου, το να μην υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ των δύο συντρόφων σε αυτό το κομμάτι μόνο σε καλό δεν οδηγεί. Κοίτα αυτό που είπε η @amarelia , γιατί ο άλλος μπορεί να είναι και παρτακιας, να μην τον νοιάζει η ικανοποίηση της συντρόφου καθόλου.
Εκεί να λέμε και την αλήθεια αργά ή γρήγορα δημιουργούνται ρωγμές, και το ζευγάρι απομακρύνεται και ενδεχομένως να βρει αυτό που ψάχνει άλλου.
Δεν μιλάμε για στιγμές όπου για ιατρικούς λόγους προσωρινά κόβονται οι επαφες, εννοείται.

Αν τα βρίσκετε σε όλα τα αλλά και το μόνο σας πρόβλημα είναι το σεξ, συζητηστε ανοιχτά χωρίς περικοπές , ασάφειες και ταμπού με το άλλο άτομο σε off sex χρόνο, δώστε χρόνο και βολιδοσκοπηστε την ανταπόκριση. Κάποιος που όντως ενδιαφέρεται για το σύντροφό του , θα θελήσει να καταλάβει τις ανάγκες σας. Αν δεν.... Μάλλον μακροπρόθεσμα η ασυμβατότητα δεν παλεύεται .

Jojoula, ο γυναικείος οργασμός είναι πολύυυυυυυ μεγάλο κεφάλαιο. Σε κοριτσάκια όπως εσείς, επιτυγχάνεται πιο δύσκολα και είναι μικρότερης έντασης, μην ανησυχείς.
Μεγαλώνοντας και καθώς ωριμάζεις στη σχέση, βρίσκεις τα <<πατήματα>> (κυριολεξία και μεταφορά).
Συμφωνώ μαζί σου, μόνο για τη δυσκολία στον οργασμό, δε θα τον χώριζα.

Ποσο χαίρομαι που το ακούω αυτό από άντρα γιατί ειλικρινά πάντα το είχα απορία, πως κάποιοι (και κάποιες) αισθάνονται άνετα να περιγράφουν τον σύντροφό τους στην ιδιαίτερη στιγμή. Υποτίθεται αυτό είναι ένα θέαμα μόνο για εσάς τους δύο, τι δουλειά έχεις να συζητάς το σώμα ή και τι κάνετε με την/ον σύντροφο με άλλους;
Εκτός αν πρόκειται για ιατρική συμβουλή ξέρω γω.
Οταν ακούω κάτι τέτοιους μου έρχεται να τους πω "δεν τον φέρνεις και το βράδυ να το δει λάιβ, μόνο αυτό έμεινε" 😂

Πιστεύω θα χαρείς ακόμη περισσότερο αν ακούσεις και κάποιον που μοιάζει στον Ντουμπλάντις και ειναι γυρω στα 25-26 να τα λέει αυτά :laugh::laugh:

πέρα απο τη πλάκα.... ακομη και στους φιλους δεν χρειάζεται να τα λές ολα... πρέπει να κρατάς πράγματα για τον εαυτο σου για τον απλό λογο οτι κάποια στιγμή και ΧΩΡΙΣ να το ζητησεις θα ακουσεις κάποιο σχόλιο ή θα το μεταφέρουν και αλλού.

Βασικά στην περίπτωσή μου θυμάμαι ότι μου ήταν δύσκολο να τελειώσω, επομένως δεν τελείωσα και ποτέ. Μόλις της το είπα μου λέει «Και δεν χώρισες; Το να σε κάνει ο άλλος να τελειώνεις είναι από τα πιο βασικά πράγματα σε μια σχέση.». Ήθελε βέβαια και προσπαθούσε, δεν είναι ότι δεν τον ενδιέφερε. Είχαμε κάνει συζητήσεις πάνω σε αυτό. Και ουσιαστικά έχω ακούσει και από άλλα άτομα ότι εφόσον δεν με έφτανε σε οργασμό ότι είμαστε ασύμβατοι και ότι long term θα έχουμε θέματα.

Κάποτε είχα μια άλλη κουβέντα μαζί του και μου είχε πει πως αν δεν κάναμε σεξ δεν ξέρει αν θα κράταγε η σχέση μας γιατί για αυτόν σημαίνει πολλά ενώ για εμένα είναι από τα πιο επιφανειακά. Βάζουν ένα boost αλλά μέχρι εκεί.

Βασικά στην περίπτωσή μου θυμάμαι ότι μου ήταν δύσκολο να τελειώσω
Αυτό μπορεί να είναι και παγίδα απο ένα σημείο και μετά δηλαδή μπορεί να το σκέφτεσαι απο πριν, να αγχώνεσαι και να είσαι σφιγμένη και να μην μπορείς. Την επόμενη φορά προσπάθησε να μην το έχεις τόσο στο μυαλό σου.

ενώ για εμένα είναι από τα πιο επιφανειακά.
Μπορεί να μην σήμαινε πολλά το σεξ που έκανες ως τώρα, στη πορεία οταν το απολαμβάνεις περισσότερο θα ανέβει και η αξία του.

Πιστεύω θα χαρείς ακόμη περισσότερο αν ακούσεις και κάποιον που μοιάζει στον Ντουμπλάντις και ειναι γυρω στα 25-26 να τα λέει αυτά :laugh::laugh:
Ευτυχώς υπάρχουν και τα νορμάλ παιδιά πιστεύω αυτή η αηδία γίνεται σε μικρότερες ηλικίες όπου προσπαθούν να καυχηθουν σε φίλους τους ότι έχουν σχέση κτλ.

Και ουσιαστικά έχω ακούσει και από άλλα άτομα ότι εφόσον δεν με έφτανε σε οργασμό ότι είμαστε ασύμβατοι και ότι long term θα έχουμε θέματα.
Ξέρω τρεις γυναίκες( φίλες ) της ηλικίας μου που ανεξαρτήτως συντρόφου δεν έχουν ποτέ οργασμό με τη διείσδυση. Συμβαίνουν και αυτά. Αν και πιστευω πως σε μεγάλο βαθμό, οι άνθρωποι ξεμπλοκάρουν με το κατάλληλο άτομο και φυσικά η ηλικία παίζει ρόλο . Η σεξουαλικότητα και η οργασμικη βίωση αλλάζει με την ωρίμανση του σωματος συχνά προς το καλύτερο .

Να το πω στεγνά; Αν για κάποιο διάστημα το ζευγάρι δεν "τα βρίσκει" στο σεξ, η σχέση είναι τελεσίδικα καταδικασμένη.
1770484346064.png

Ευτυχώς υπάρχουν και τα νορμάλ παιδιά πιστεύω αυτή η αηδία γίνεται σε μικρότερες ηλικίες όπου προσπαθούν να καυχηθουν σε φίλους τους ότι έχουν σχέση κτλ.

Θέμα χαρακτήρα είναι όχι ηλικίας.... αμα δεν είσαι σοβαρός να μπορείς να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να λές όσα χρειάζονται ή οταν λές κάτι να ειναι χρήσιμο τοτε δεν θα βοηθήσει η ηλικία.

Τις προαλλες βγηκα με κάτι φιλες και όπως σας εγραψα η μία μας έλεγε οτι της πήρε εναν μαυρο δονητη 20 ποντνων ένας γνωστός μας και η άλλη με το που βρεθήκαμε έμαθα οτι έμπλεξε με εναν και τη παράτησε σε ένα μήνα....

εγω πάλι δεν είπα τιποτα για τα προσωπικά μου... δεν χρειάζεται αμα προκύψει κάτι σοβαρό μετά απο καιρό θα το μάθουν.

ειχα κάτι γνωστους 40 ετών πιο ασόβαρους και απο παιδιά 15 χρονών. Το στόμα τους έλεγε και τι δεν έλεγε.... πρέπει να δουλέψουμε λίγο το κομμάτι αυτο το κοινωνικό / επικοινωνιακό μαζί με χαρακτήρα και ντυσιμο και εμφανιση κτλ κτλ.

Αλλιως θα σε παίρνουν στο ψιλό.

Οι φιλοι ειναι για να περνάτε μαζί κάποιες χαλαρές στιγμές και να διασκεδάζετε ως εκεί... δεν θα μαθουν πχ ολα σου τα προσωπικά... δεν ειναι δική τους δουλειά. Έχεις ενα οικονομικό πρόβλημα ή δεν εισαι καλά σε κάποιον τομέα... κράτα το για τον εαυτό σου.

Βασικά στην περίπτωσή μου θυμάμαι ότι μου ήταν δύσκολο να τελειώσω, επομένως δεν τελείωσα και ποτέ. Μόλις της το είπα μου λέει «Και δεν χώρισες; Το να σε κάνει ο άλλος να τελειώνεις είναι από τα πιο βασικά πράγματα σε μια σχέση.». Ήθελε βέβαια και προσπαθούσε, δεν είναι ότι δεν τον ενδιέφερε. Είχαμε κάνει συζητήσεις πάνω σε αυτό. Και ουσιαστικά έχω ακούσει και από άλλα άτομα ότι εφόσον δεν με έφτανε σε οργασμό ότι είμαστε ασύμβατοι και ότι long term θα έχουμε θέματα.

Κάποτε είχα μια άλλη κουβέντα μαζί του και μου είχε πει πως αν δεν κάναμε σεξ δεν ξέρει αν θα κράταγε η σχέση μας γιατί για αυτόν σημαίνει πολλά ενώ για εμένα είναι από τα πιο επιφανειακά. Βάζουν ένα boost αλλά μέχρι εκεί.
Συμφωνώ με την @amarelia , ότι όσο το σκέφτεσαι, τόσο σε αγχώνει. Άστο καλύτερα.
Οι νεώτερες έχουν συνήθως <<μικρούς>> οργασμούς, περισσότερους από έναν.
Με τον καιρό και εφόσον υπάρχει μια καλή σχέση με τον σύντροφο, μαθαίνεστε και ευχαριστεί καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι <<δυνατοί>> οργασμοί έρχονται με το χρόνο και καθώς ωριμάζει και το σώμα.
Θα έλεγα, τα 40 είναι η χρυσή εποχή:air_kiss:
Και γω ξέρω γυναίκα, που δεν έχει νιώσει μέχρι τα 43 της.

Θέμα χαρακτήρα είναι όχι ηλικίας.... αμα δεν είσαι σοβαρός να μπορείς να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να λές όσα χρειάζονται ή οταν λές κάτι να ειναι χρήσιμο τοτε δεν θα βοηθήσει η ηλικία.
Σωστό αυτό. Έτσι είναι και το κέρατο. Αν το έχεις μέσα σου να είσαι κερατάς, τι 20 το 50 το ίδιο θα είσαι.
σου τα προσωπικά... δεν ειναι δική τους δουλειά. Έχεις ενα οικονομικό πρόβλημα ή δεν εισαι καλά σε κάποιον τομέα... κράτα το για τον εαυτό σου.
Άσε που πολλές φορές το χρησιμοποιούν και εναντίον σου, θέλει μεγάλη προσοχή που ανοίγει το στόμα και τι αποκαλύπτει...

Συμφωνώ με την @amarelia , ότι όσο το σκέφτεσαι, τόσο σε αγχώνει. Άστο καλύτερα.
Οι νεώτερες έχουν συνήθως <<μικρούς>> οργασμούς, περισσότερους από έναν.
Με τον καιρό και εφόσον υπάρχει μια καλή σχέση με τον σύντροφο, μαθαίνεστε και ευχαριστεί καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι <<δυνατοί>> οργασμοί έρχονται με το χρόνο και καθώς ωριμάζει και το σώμα.
Θα έλεγα, τα 40 είναι η χρυσή εποχή:air_kiss:
Και γω ξέρω γυναίκα, που δεν έχει νιώσει μέχρι τα 43 της.

Χωρίς οργασμό μέχρι τα 43 ; αδυνατο μ ακουγεται. Εκτός κ αν πασχει απο ανηδονια βασικο συμπτωμα κατάθλιψης.

Εγώ στα καλά μου είχα οργασμό κάθε μέρα.

Δεν φταίει ο συντροφος σε αυτό αμα δεν έρχεσαι σε οργασμό. Πρέπει να το ψάξεις είναι θέμα ψυχικής υγείας.

Δε ξερω αμα θα φτάσω ξανά σε αυτό το ρεκόρ!!! Γιατί αυτή τη περιοδο δεν είμαι στα καλά μ αλλά και 2-3 φορές την εβδομάδα καλά είναι. Ξεφευγει λίγο από τα προβληματα κ το άγχος.

Σωστό αυτό. Έτσι είναι και το κέρατο. Αν το έχεις μέσα σου να είσαι κερατάς, τι 20 το 50 το ίδιο θα είσαι.

Άσε που πολλές φορές το χρησιμοποιούν και εναντίον σου, θέλει μεγάλη προσοχή που ανοίγει το στόμα και τι αποκαλύπτει...

Στραβωσα πολυ με 1-2 μαλακες που επειδή αυτοί είχαν ανασφάλειες με τις γυναίκες έλεγαν επίτηδες μαλακιες για να με δυσφημησουν.

Ότι δήθεν δεν έχω σταθερές σχέσεις ότι είμαι μπαροβιος κτλ.

Μιλάμε για ανδρείκελα. Ασοβαρους.

Αηδίασα κ με το αντρικο φυλλο.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back