Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

.......Πόσο ψεύτες είστες;
Δηλαδή, θέλεις τώρα να σου πω την αλήθεια;
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

2. στην προσωπική μου ζωή σχεδόν καθόλου.
ερώτηση
το ψέμα ισούται πολλές φορές με τη διπλωματία?

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

το ψέμα ισούται πολλές φορές με τη διπλωματία?![]()
'Οχι. "Διπλωματία είναι η τέχνη να μοιράζεις τα κομμάτια ενός κέικ κάνοντας τον καθένα να πιστεύει ότι έχει το μεγαλύτερο" (Λ.'Ερχαρτ). 'Αρα ο διπλωμάτης λέει ψέμματα σε όλους για το καλό όλων ενώ ο ψεύτης λέει ψέμματα στον άλλο για το δικό του καλό. Αυτό είναι ο δικός μου ορισμός. 'Αρα περισσσότερο έχει να κάνει με την πειθώ, τη διαλλακτικότητα και την προσαρμογή παρά με το ψέμα. Διπλωματία είναι η τέχνη να προσπαθείς να βρεις μια λύση που να μην αδικεί κανέναν.
Burp
Δραστήριο μέλος

αλλά όταν μιλάω σοβαρά δν υπάρχει περίπτωση να πώ..εκείνες τις στιγμές κρατάω και ένα ρόπαλο καβάτζα σε περίπτωση που κάποιος χαζός γυρίσει και μου πει ψέματα και μετά πει..αχχ σου έκανα πλάκα!!..θες να μιλήσουμε σοβαρά βρε αδερφέ η θές να κάνουμε πλάκα??..πές το απο τν αρχή να ξέρω πόσο δυνατή θα στν ανάψω!!..

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Πάρα πολύ.Πόσο ψεύτες είστε;
Κατάφερα με διάφορα ψέματα να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα πάνε καλά.

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Υ.Σ. δεν λεω και φοβερα ψεματα...για κανα βαθμο στο σχολειο ή κατι τετοιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι ασχημο να λες ψεματα και έτσι μ αρεσει να ειμαι ειλικρινής και να λέω την αληθεια χωρις να αλλάζω τις καταστάσεις!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Ποιο το νοημα να λες ψεματα;;;Αργα η γρηγορα θα αποκαλυπτουν και τοτε θα ειναι χειροτερα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω πει κάποιο πολύ χοντρό ψέμα πάντως, μόνο κάτι ψιλά για κοπανες και τέτοια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Προτιμώ να μη μιλώ καθόλου από το να πω κάποιο ψέμα, αν πρέπει οπωσδήποτε να πω!
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Πλάκες κάνω αρκετά συχνά, ψέμματα όμως οχι.
prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

IreneGr
Δραστήριο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Οταν όμως μάθει ο άλλος ότι είπες ψέμματα, θα είναι χειρότερα.Μισώ τα ψέματα. Δεν υπάρχει "τίποτα" χειρότερο από το να μην μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον επειδή δεν ξέρεις πότε λέει ψέματα και πότε αλήθεια ή δεν σου λέει την αλήθεια για να μην σε πληγώσει. Πολύ σπάνια θα πω ψέματα,για να μην πληγώσω κάποιον που αγαπώ αν και προσπαθώ να το αποφύγω και αυτό. Δεν είμαι καλή ψεύτρα όμως, κοκκινίζω, και γενικότερα φαίνεται ότι λέω ψέματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Requiem
- Wanda
- Kate1914
- rafaela11
- Luludaki
- taketrance
- Paragontas7000
- chester20080
- johnsala
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- Scandal
- justanerd
- Ariana2018
- spring day
- Εριφύλη
- jj!
- camil
- tslef8
- Joji
- Stelios725
- charmander
- giannhs2001
- ggl
- kogba
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Memetchi
- Βλα
- fretoe
- louminis
- Εχέμυθη
- Rene2004
- PromitheasGatos
- Μάρκος Βασίλης
- Meow
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- ZENEVIEV
- uni77
- orchidea
- T C
- books_dreams_phane
- gwgw_5
- Arvacon
- Viedo
- Κλημεντίνη
- Έμμα
- fmarulezkd
- American Economist
- grtt
- tomicrotroll
- mrbench
- Serotonin
- panagiotis econ
- Libertus
- Georgiapon25
- GiorgosAsi
- DimitraA.
- Trolling Stones
- Johnny15
- Panagiotis849
- SkyBlu
- Unseen skygge
- tsiobieman
- kiyoshi
- MarcoReus
- maroutsalo
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.