Πόσο ψεύτες είστε;

Πόσο ψεύτες είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 91)
  • Καθόλου

Ψήφοι: 12 13,2%
  • Ελάχιστα

Ψήφοι: 31 34,1%
  • Λίγο

Ψήφοι: 23 25,3%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 17 18,7%
  • Αρκετά

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Ντροπή Μου

Ψήφοι: 4 4,4%

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
Λέω πάντα την αλήθεια. Αν ρωτηθώ. Και αν δεν έχουμε συμφωνήσει otherwise.

Wanda

Νεοφερμένο μέλος

Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Δυστυχώς, έχω πει ένα χοντρό ψέμα στη ζωή μου, το οποίο, προφανώς, ήταν καταστροφικό και για εμένα την ίδια, αλλά και για τον άνθρωπο που αγαπώ πιο πολύ από οποιονδήποτε.

Κατά τα άλλα, έχω πει άπειρα "white lies" προκειμένου να αποφύγω δύσκολες καταστάσεις, να τη σκαπουλάρω, κλπ, αλλά να σημειωθεί ότι α) έχω Avpd και β) παλεύω να το αλλάξω.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Προσπαθώ να μειώνω με τα χρόνια ακόμα και τα αθώα ψέματα. Έτσι πιστεύω θα με πιστεύουν και αυτοί που θέλω περισσότερο.

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
Φανταστείτε έναν νέο άνθρωπο που προσπαθεί να χτίσει χαρακτήρα. Προσωπικότητα. Ψυχή. Αν τον ταίζεις με ψέματα και τα πιστεύει θα καταλήξει σε νοητικά σφάλματα και παραλογισμούς.

Truth as one's own self.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Το θέμα είναι αντέχουμε την αλήθεια ;

Guest 126033

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το μεγαλυτερο ψεμα στην ζωη του ανθρωπου ειναι η ιδια του η ζωη πολλες φορες ..

Γι αυτο εχει καταληξει στην προσωπικη του ζωη να ειναι μιζερος και ανικανοποιητος ...να του φταινε ολοι και ολα εκτος απο τον ιδιο του τον εαυτο ..

Η πραγματικοτητα ενος ανθρωπου πολλες φορες φαινενται απο την εικονική του ζωη ...μεσα απο μια περσονα , τελειως ανωνυμη ,βγαζει αυτο που κρυβει καλα μεσα του ..λεει " αληθειες " και βγαζει εαυτο που εξω δεν μπορει να το κανει καθώς θα απορρίπτεται απ ολους και απο ολα ..
Αλλαζει συχνα περσονες ,απαρνιεται προηγουμενες γιατι προφανως και δεν εγιναν αποδεκτες ..
Εμφανιζει καινουργιες καπως αλλιως πλαισιομενε "ψευτικες " ομως και αυτες ...Περσονες διπρόσωπες κυριος ..

Η πεποίθηση του να ικανοποιω τους αλλους για να ειμαι αποδεκτος ειναι το μεγαλυτερο ψεμα που ζει ο ανθρωπος εφοσον φοβαται να αντικρισει και να πει την αληθεια στον καθρεπτη του ..
Αν σταματησει καποιος να λεει ψεματα στον ιδιο του τον εαυτο και τον αντικρισει καταματα τοτε ισως σταματησει να λεει και ψεματα προς τα εξω !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια