sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Περισσότερες γνώσεις πάνω στο θέμα και κυρίως πάνω το ίδιο σου το σώμα..
Εγώ που ολοκλήρωσα λίγο μετά τα 18 πάντως δεν το μετάνιωσα καθόλου που περίμενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Αυτοαναιρεισαι, μονο αυτοΌταν βρεθεί ο κατάλληλος και αυτός που του έχεις εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει καταλληλη και ακατάλληλη ηλικία. Μετά τα 15 όμως που από κει και μετά ξέρει κάποιος τι του γίνεται.

Το σωστο ειναι να περιμενεις να παντρευτεις και με αυτον που αγαπας να χασεις τη παρθενια σου δηλαδη ακριβως το αντιθετο απο αυτο που κανουνε οι 14χρονες τσουλιτσες της εποχης μας!!!!!![]()
Ξανα, αυτοαναιρεισαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

1) Δεν υπήρχαν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα,
2) Δεν υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης, (καθώς για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να πάρει η γυναίκα κάποιο φάρμακο),
3) Δεν υπήρχαν οι θρησκείες να μας δηλητηριάζουν τη σκέψη,
4) Δεν υπήρχε ο παρθενικός υμένας να αποτελεί (έστω και μικρό) ψυχολογικό εμπόδιο,
--- τότε η δομή της κοινωνίας θα ήταν πολύ διαφορετική και η σεξουαλική επαφή θα μπορούσε να αρχίζει (ακόμα και σαν παιχνίδι) από όταν θα ήταν δυνατή από βιολογική άποψη.
(Χμμ... μάλλον αυτό είναι θέμα για μυθιστόρημα επιστημονικής και κοινωνικής φαντασίας)
Eleni.n.1
Νεοφερμένο μέλος

Μετά τα 17 πιστεύω πως έχεις την ωριμότητα να ολοκληρώσεις
Περισσότερες γνώσεις πάνω στο θέμα και κυρίως πάνω το ίδιο σου το σώμα..
Εγώ που ολοκλήρωσα λίγο μετά τα 18 πάντως δεν το μετάνιωσα καθόλου που περίμενα
Συμφωνώ απόλυτα αν και το μετα τα δεκαοκτώ δεν ειναι αργά ....έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που το να ολοκληρωνεις με κάποιον στα δεκαοκτώ να θεωρείται πως περιμένεις κιόλας ...και αυτο γιατι πανω απο το 50% των κοριτσιών στις μερες μας ολοκληρώνουν αν οχι απο τα δεκατέσσερα σίγουρα απο τα δεκαπέντε ...οντως οταν αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιως ειναι μετα τα δεκαεπτά και οχι για ολα τα άτομα . Μερικές έχουν το ίδιο μυαλο που είχαν στα δέκαπέντε οταν φτάνουν είκοσι ...οποτε και γω πιστεύω πως δεν χρειάζεται να βιαστεί κανεις .οταν έρχεται η ωρα το νιώθεις και απο μόνος σου ...
Αγάπη01
Νεοφερμένο μέλος

Marianna97
Νεοφερμένο μέλος

Ανθοπώλης
Νεοφερμένο μέλος

όλα τα υπόλοιπα προκαλούν δυσάρεστες εξαρτήσεις

fifi1997
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Προς αγορια.. Αν μια κοπελα δεν εχει ολοκληρωσει στα 25 της πως θα σας ακουγοταν??
Είδος υπό εξαφάνιση.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα την παντρευόμουν χωρίς δεύτερη σκέψηΠρος αγορια.. Αν μια κοπελα δεν εχει ολοκληρωσει στα 25 της πως θα σας ακουγοταν??
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Προς αγορια.. Αν μια κοπελα δεν εχει ολοκληρωσει στα 25 της πως θα σας ακουγοταν??
Είδος υπό εξαφάνιση.
Και στα 21 ;; Ως χαρακτηριζόμενο σπάνιο είδος λόγω μικρού μεγέθους πληθυσμού;;

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω θα ερωτουσα γιατι δεν ολοκληρωσε μεχρι τωρα. Τι παιχτηκε? Τι προβλημα υπηρχε?
Aκουγεται ''καπως'' αλλα αν δεν ξερεις και τις αιτιες δεν μπορεις να κρινεις κιολας σωστα
nPb
Επιφανές μέλος

Κυρια κυρια μπορω να απαντησω εγω?
Εγω θα ερωτουσα γιατι δεν ολοκληρωσε μεχρι τωρα. Τι παιχτηκε? Τι προβλημα υπηρχε?
Aκουγεται ''καπως'' αλλα αν δεν ξερεις και τις αιτιες δεν μπορεις να κρινεις κιολας σωστα
Γιατί ακούγεται "κάπως" ή ποια είναι η κοινωνία που πρέπει να κρίνει και αυτό;

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πρεπει ΚΑΙ ΑΥΤΟ να φιλοσοφησω ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΔΩ ΜΕΣΑ??

npb την καλησπερα μου

Dias
Επιφανές μέλος

Γνωρίζω αγόρι στα 25 που δεν έχει ακόμα σεξουαλική επαφή. Δεν το κρύβει και υπάρχουν κοπέλες που όταν το ακούνε "του την πέφτουν", αλλά αυτός τις αποκρούει, καθώς όπως λέει περιμένει την ιδανική γυναίκα.Προς αγορια.. Αν μια κοπελα δεν εχει ολοκληρωσει στα 25 της πως θα σας ακουγοταν??

Εγώ θα σκεφτόμουν πάντως ότι είναι σπιτογατα και δεν βγαίνει έξω με μεγάλες παρέες!Ή μπορεί να είναι τόσο επιλεκτική που περιμένει τον mister perfect!!Ή πάλι να μην ενιωσε τοσα δυνατα αισθηματα με κανέναν οπό οσους γνώρισε ώστε να προχωρήσει στο επόμενο σταδιοΠρος αγορια.. Αν μια κοπελα δεν εχει ολοκληρωσει στα 25 της πως θα σας ακουγοταν??

Βασικά νομίζω ότι τα αγόρια δεν έχουν πρόβλημα αν ακούσουν ότι το κορίτσι τους είναι παρθένα.Τους νοιάζει να είναι έτοιμη και να το θέλει όταν θα είναι μαζί !Ασε που πολλοί το βλέπουν και σαν "δάσκαλοι" αφού το κορίτσι δεν έχει άλλες εμπειριες

Ελπίζω να μην σβηστεί το μήνυμα μου επειδή δεν είμαι αγόρι ,είπα να κάνω μια κοινωνική προσφορα !!

want2beme
Νεοφερμένο μέλος

cat-wtvr
Νεοφερμένο μέλος

Ο καθένας όποτε είναι έτοιμος!
Αν είναι και οι δύο έτοιμοι από τα 14, καλώς. Αν είναι και οι δύο έτοιμοι στα 20, καλώς.
Συναίνεση και προφύλαξη να υπάρχουν και όλα τα άλλα τα βρίσκουν.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.