Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Γιατί τότε και έχεις μάθει σίγουρα περισσότερα για το σεξ και έχεις τελειώσει το σχολείο,που θεωρητικά είναι η προτεραιότητά σου μέχρι τα 18Για πιον λογο bill;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Γιατί τότε και έχεις μάθει σίγουρα περισσότερα για το σεξ και έχεις τελειώσει το σχολείο,που θεωρητικά είναι η προτεραιότητά σου μέχρι τα 18![]()
Τι παραπανω να μαθεις για το σεξ;... Αυτα που πρεπει να ξερεις τα ξερεις απο πολυ νωριτερα... Εξαρτατε βεβαια ποσο εχεις ασχολιθει και πιες ειναι η πηγες σου... Αν σου τα εχει πει ολα ο Μητσος ο σουγιας χαιρω πολυ.... Εγω ομως πχ απο εδω μεσα εμαθα πολλα πραγματα, και την πρωτη μου φορα ηξερα πολυ καλα τι εκανα και πως να το κανω (η κοπελα μου δεν πιστευε οτι ητανε η πρωτη μου φορα...)
Το σχολειο παλι δεν εχει καμια σχεση με το σεξ.... Και ενας φοιτιτης εχει ως προτερεωτιτα τις σπουδες του, και ενας φανταρος την θυτια του, και ενας εργαζομενος την δουλεια του, και ενας γονιος τα παιδια του, αν ειναι ετσι να περιμενουμε να βγουμε στην συνταξη και τοτε μπορουμε να κανουμε σεξ.... Το σεξ ποτε δεν θα ειναι προτερεωτιτα, και το οτι εχεις αλλες προτερεωτιτες δεν σημενει οτι πρεπει και να απεχεις απο το σεξ... Να, τωρα που σερφαρεις στο internet ειναι προτερεωτιτα; Διασκεδαση ειναι... Γιατι λοιπον να μην διασκεδασεις και με το σεξ;....
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ετσι ειναι οπως τα λεει ο κρονος μπιλ μετα που θα εχεις οικογενεια υποχρεωσεις... δεν θα κανεις σεξ με την γυναικα σου?Γιατί τότε και έχεις μάθει σίγουρα περισσότερα για το σεξ και έχεις τελειώσει το σχολείο,που θεωρητικά είναι η προτεραιότητά σου μέχρι τα 18![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ (αν εγώ έτυχε να κάνω όντως μετά το σχολείοετσι ειναι οπως τα λεει ο κρονος μπιλ μετα που θα εχεις οικογενεια υποχρεωσεις... δεν θα κανεις σεξ με την γυναικα σου?![]()

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Καλά κάτσε να πάει 15-16 να αρχίσουν οι ορμόνες της εφηβείας να κάνουν τη δουλειά τους και θα σου πω εγώ αν θα επιμείνει στις απόψεις αυτέςαλλο αν τυχει κ αλλο αν γινετε εσκεμμενα![]()

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Καλά κάτσε να πάει 15-16 να αρχίσουν οι ορμόνες της εφηβείας να κάνουν τη δουλειά τους και θα σου πω εγώ αν θα επιμείνει στις απόψεις αυτές![]()
Και τωρα 14 ειναι... Δεν μπορει να μην εχει ορμονες και ορμες... Εγω παντος αν στα 14 ειχα ευκαιρια σιγουρα θα ειχα κανει κατι....
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Ίσα ίσα, που δεν πρέπει να πει κάποιος ότι η τάδε ηλικία είναι η σωστή, γιατί έτσι δημιουργείται μια πίεση και σκέφτεται ο άλλος/άλλη "έφτασα στην ηλικία που πρέπει να κάνω σεξ, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω γιατί έτσι κάνουν όλοι κτλ κτλ" και με αυτό το σκεπτικό μετατρέπει κάτι που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι πολύ όμορφο σε κάτι καταναγκαστικό.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πολλά ρισπέκτ, ντοκ.Ίσα ίσα, που δεν πρέπει να πει κάποιος ότι η τάδε ηλικία είναι η σωστή, γιατί έτσι δημιουργείται μια πίεση και σκέφτεται ο άλλος/άλλη "έφτασα στην ηλικία που πρέπει να κάνω σεξ, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω γιατί έτσι κάνουν όλοι κτλ κτλ" και με αυτό το σκεπτικό μετατρέπει κάτι που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι πολύ όμορφο σε κάτι καταναγκαστικό.

Κι αυτή η πίεση το μόνο που κάνει είναι να στερεί την απόλαυση.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ή εκτός αν μια άποψη είναι ριζωμένη για τα καλά στον χαρακτήρα κάποιου με αποτέλεσμα αυτός ο κάποιος να έκανε τα πάντα να μην "προδώσει" τον χαρακτήρα τουΚαλά κάτσε να πάει 15-16 να αρχίσουν οι ορμόνες της εφηβείας να κάνουν τη δουλειά τους και θα σου πω εγώ αν θα επιμείνει στις απόψεις αυτές![]()
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

εκτος αν το κανει για θρεισκευτικο λογο...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και κανεις λαθος, δεν νιωθουν ολοι ετοιμοι...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.