@Κουε εχεις καπια δικια αλλα διαφωνουμε σε μερικα σημεια... Πιο αναλυτικα: Ισως οντως ο Bill να μην ειναι ετοιμος, καθολου απιθανο και καθολου κακο. Ωστοσω ακομα και αν δεν ειναι ετοιμος δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να κανει κατι λογο του σχολειου... Αν δεν ειναι ετοιμος δεν πρεπει να κανει επειδη δεν ειναι ετοιμος, το σχολειο δεν εχει καμια δουλεια. Και αν του χρονου δλδ ειναι ετοιμος; Θα πρεπει να καταπνηγετε για το σχολειο η θα ξεχασει αυτα που μας λεει τωρα;....
" Και συμφωνώ μαζί του στο ότι πολλοί έχουν ορμές και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι έτοιμοι." Αυτο ειναι δεδομενο....
"Για να είσαι "έτοιμος" πρέπει να νιώθεις κάποια πράγματα για τον σύντροφο σου, ειδικά όταν μιλάμε και για την πρώτη φορά, ειδικά όταν μιλάμε για "κάνω έρωτα κι όχι σεξ""
Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος.... Εξαρτατε απο τον καθενα και απο τον τροπο που βλεπει ο καθενας το σεξ... Πρωσοπικα δεν πιστευω οτι η πρωτη φορα πρεπει οπωσδηποτε να γινει υπο ολες αυτες τις συνθικες... Δεν ενοω βεβαια να πηγενει και ο καθενας για την πρωτη του φορα με τον οπιονδηποτε που δεν θα ξαναδει ποτε του, αλλα εφωσων εχεις μια σχεση για αρκετο καιρο ακομα και αν δεν υπαρχουν ιδιετερα αιστηματα γιατι οχι;... Πρωσοπικα μου ετυχε να νιωθω, αλλα ξερω και πολλα παιδια, αγορια και κοριτσια, που η πρωτη τους φορα δεν ητανε ερωτας αλλα σεξ, το κανανε με καπιον που ητανε αρκετο καιρο μαζι αλλα ητανε καθαρα σεξ, χωρις ιδιετερα συνεστιματα, και δεν το μετανιωνουν. Εχουν την θεωρια "κανω σεξ για να περασω ωραια και καπια στιγμη θα κανω και ερωτα" και οχι "η πρωτη μου φορα πρεπει να ειναι ερωτας και μετα μπορω να καλοπερασω με σ". Και ρωτω λοιπον; Γιατι να μην ακολουθουμε αυτην την θεωρια αλλα να πρεπει η πρωτη φορα να ειναι γεματη συναιστιμα κλπ; Η ακομα και εμενα που η πρωτη μου φορα ητανε με μια κοπελα που πραγματικα εχουμε ιδιετερα αιστιματα ο ενας για τον αλλων, ποσο απο αυτο καταλαβαμε μεσα σε μια τουαλετα και με τοσο αλκοολ;....
"ΑΝ δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου τέτοιου είδους σχέση μέχρι να τελειώσεις το σχολείο επειδή θεωρείς ότι το σχολείο και οι σπουδές σου είναι η προτεραιότητα σου, τότε ΟΡΘΑ δεν είσαι έτοιμος πριν τελειώσει το σχολείο... έτσι δεν είναι?

"
Δεν πιστευω οτι αυτο το επιτρεπεις η οχι στον ευατο σου... Η επιτρεπεις γενικα της σχεσης και ισως προκειψει και κατι τετιο η κρατιεσε μακρια απο της σχεσεις και μενεις ικανοποιημενος με το να εισαι μονος σου και να αφωσιονεσε στο σχολειο.