Πότε φιλήσατε και πότε ολοκληρώσατε πρώτη φορά;

Το πρώτο μου κανονικό φιλί ήταν στα 15,5. :P
Η πρώτη μου φορά δεν έχει έρθει ακόμη. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρώτο φιλί στα 16 μου (τέλος Α λυκείου).
Ολοκλήρωση της συνάρτησης μετά από Δt = 7,5 months (με το ίδιο κορίτσι).

imagesqtbnANd9GcQePg5c7VUCaRTIskm2aR3wqn-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρωτο φιλι και ολοκληρωση το ιδιο βραδυ στα 18, 1ο ετος, με την καλυτερη μου φιλη μεχρι τοτε!!

3658783-1.jpg

Φίλησα στα 15 και ολοκλήρωσα στα 16 :whistle::whistle:

Πρωτο φιλι και ολοκληρωση το ιδιο βραδυ στα 18, 1ο ετος, με την καλυτερη μου φιλη μεχρι τοτε!!

Άλλωστε στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκόλ...!!! :D ;)

Αείμνηστες εποχές, εεε να μην ήταν το 1821; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αείμνηστες εποχές, εεε να μην ήταν το 1821; :hmm:

αλλά ωραίες όμως! Στην έξαψη μέσα! Απλά για το διαδικαστικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back