Mixaela000
Νεοφερμένο μέλος

Τι μέγεθος είχε το στήθος σας όταν φορέσατε?
Πως το ζητήσατε απο τους γωνείς σας και πως αντέδρασαν?
Συγγνώμη αν είμαι αδιάκριτη. Απαντάει όποια θέλει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Γύρω στα 13-14 δεν είχε μεγαλώσει καθόλου από τότε βέβαια και οι υπόλοιπες συμμαθήτριές μου ήδη είχαν τα διπλάσια μεμέ από μένα. Τότε πήγα μόνη μου και πήρα το πρώτο μου κανονικό σουτιέν (wonderbra, χαρτζιλίκι δύο μηνών έσκασα) για να τις φτάσω κάπως.
Η κατάσταση έμεινε στάσιμη βέβαια και μπορώ να πω πως από τότε δεν μεγάλωσε σχεδόν καθόλου. Ο μόνος λόγος που φοράω σουτιέν είναι για να δίνω την εντύπωση πως κάτι έχω, δεν το χρειάζομαι πραγματικά. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Τεςπα, νομίζω ήταν στα μέσα της πέμπτης δημοτικού αν δε κάνω λάθος και είχα πάει με τη μάναμου να πάρουμε, η οποία btw μου το΄λεγε καιρό να πάρω, αλλά δεν ήθελα γιατί ντρεπόμουν, επειδή θα' μουν η μόνη από τις φίλες με σουτιέν, αλλά από ένα σημείο και μετά έπρεπε.

Τεςπα, ήταν πολύ άβολο το όλο πράγμα, μέχρι που άρχισαν και οι φίλες μου να φοράνε, μερικές το πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ζήλεψαν, οπότε μου ψιλοπέρασε και συμφιλιώθηκα με την ιδέα.
ντάξει θα' λεγα κι άλλα περί αυτού, αλλά διαβάζουν αγοράκια και ντρέπομαι.
Mixaela000
Νεοφερμένο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εσεις φοβαστε ,εμεις ευχομαστεφοβάμαι οτι θα έχω όλη μέρα-κάθε μέρα nipple accidents.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Hlektrologos
Νεοφερμένο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Εγώ πρώτη φορά στην έκτη δημοτικού.Και από τότε τα λάτρεψα.Κορδελάκια ,δαντελίτσες ,σχεδιάκια....![]()
Δαντελα απο την 6η?Εσυ εισαι καλη

georgia.94
Δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Κανονικό σουτιέν φόρεσα στα τέλη της Τετάρτης-αρχές πέμπτης.

Περιττό το οτι όταν φόραγα το μπουστάκι μια πετσοκόκκαλη με κορόιδευε απ'τη ζήλια της που ήταν 2 χρόνια μεγαλύτερη και ήταν πλάκα

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μέχρι και σ' όλο το λύκειο με το ζόρι γέμιζα τον άσσο, μετά πήρα κάτι κιλάκια στα σωστά σημεία και τώρα είμαι στο διάρι(Β) σταθερά, και κάποιες μέρες του μήνα στο τριάρι.

Πάντως αυτό που κατάλαβα είναι οτι όποια και να ήταν η κατάσταση μας στο δημοτικό (είτε αναπτηγμένες είτε όχι) όλες είχαμε ένα κόμπλεξ με το στήθος μας. Εμείς που δεν είχαμε κοιτούσαμε με μισό μάτι αυτές που είχαν. Και αυτές που είχαν κάνανε οτι μπορούσαν για να το κρύψουν...
Joaquín
Διάσημο μέλος

Γιατί;δε φοράω σουτιέν![]()
Α, δεν έχουμε θέμα, ελεύθερα.ντάξει θα' λεγα κι άλλα περί αυτού, αλλά διαβάζουν αγοράκια και ντρέπομαι.
εσεις φοβαστε ,εμεις ευχομαστε![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

AnniCyprus
Νεοφερμένο μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Chem2000
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- Dr. Gl. Luminous
- thenutritionist
- charmander
- chester20080
- rafaela11
- iew
- giannhs2001
- Unboxholics
- Memetchi
- Scandal
- Kate1914
- Joji
- taketrance
- Μήτσος10
- Ωρορα
- American Economist
- touvlo
- Angelica Vzl
- marww
- Luludaki
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- User2350
- Paragontas7000
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Helen06
- kalhkardia
- Phantomas
- Abiogenesis
- phleidhs
- camil
- sofoula2430
- Ada ada
- Maria1743
- louminis
- orchidea
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- Viedo
- jj!
- SlimShady
- CiNeFiL
- Νηματολάγνος
- Libertus
- fmarulezkd
- Ryuzaki
- Εχέμυθη
- Myrtilo
- ΘανάσοςG4
- uni77
- Στεφανος56
- Κλημεντίνη
- Αγάπη_Πλατωνική
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.