Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

16-01-21

16:30
Θέλω να σε κάνω μια σφιχτή συμπονετική αγκαλιά.Εγώ πάντως δεν είχα στήθος μέχρι τρίτη γυμνασίου.Σουτιέν αγόρασα πρώτη φορά 3η γυμνασίου αν θυμάμαι καλά,αλλά συστηματικά ξεκίνησα να το φοράω 1η-2α λυκείου όταν σιγά σιγά επιτέλους ξεκίνησε να ψιλοφαίνεται.Ωστόσο ακόμα και σήμερα αν φοράω κάτι παααααάρα πολύ φαρδύ,δεν φοράω σουτιέν γιατί δε φαίνεται τίποτα.
Αν και μέγας βυζολάγνος, θα συνεχίσω να σε έχω μες την καρδιά μου να ξες.

16-01-21

16:45
Ειδα που σχολίασες και νομιζα οτι φορεσες και εσυ σουτιενΘέλω να σε κάνω μια σφιχτή συμπονετική αγκαλιά.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

16-01-21

16:46
Τοσο που τρωω, κοντεύω.Ειδα που σχολίασες και νομιζα οτι φορεσες και εσυ σουτιεν![]()

uni77
Δραστήριο μέλος
Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα.

16-01-21

16:47
δευτερα ή τρίτη γυμνασίου.
32a forever and ever
32a forever and ever
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

16-01-21

16:57
Στα 13 μου (κι ήμουν περήφανη γι αυτό
).

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

16-01-21

19:41
Χαχαχαχαχα @Valder ,παλιότερα χρειαζόμουν συμπόνια,πλέον είμαι καλά και με το Αcup μου (καμιά φορά και με το Βcup μου)Θέλω να σε κάνω μια σφιχτή συμπονετική αγκαλιά.

ΥΓ βλέπω λες ότι τρως πολύ,θέλεις να σου δώσω κανένα για δοκιμή; (εννοείται αστειεύομαι

Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-01-21

19:47
Χαχαχαχαχα @Valder ,παλιότερα χρειαζόμουν συμπόνια,πλέον είμαι καλά και με το Αcup μου (καμιά φορά και με το Βcup μου)
ΥΓ βλέπω λες ότι τρως πολύ,θέλεις να σου δώσω κανένα για δοκιμή; (εννοείται αστειεύομαι)
Αυτό φίλε ήταν ύπουλο χτύπημα κάτω απο τη ζώνη. Βάναυσο. Βίαιο.
Τώρα δε σου μιλάω. Πάρε το A/B Cup σου και φύγε.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

16-01-21

19:52
Αυτό είναι θέμα!
1η γυμνασίου κι ένιωθα τρομερή ντροπή! Θυμάμαι και κάτι κάργιες συμμαθήτριες που με σχολίασαν επειδή φορούσα!
Γιατί άραγε ντρεπόμαστε για τη σεξουαλικότητά μας; Τι κακό υπάρχει στο να γίνεται ένα κορίτσι γυναίκα;! Αν είχα παιδάκι θα ήθελα να νιώθει πολύ όμορφα με τις φυσικές αλλαγές του σώματός του.
1η γυμνασίου κι ένιωθα τρομερή ντροπή! Θυμάμαι και κάτι κάργιες συμμαθήτριες που με σχολίασαν επειδή φορούσα!

16-01-21

19:59
Πωπω θυμαμαι 5η δημοτικου μου ειχε πει μια συμμαθήτριά μου με σοκ "σου μεγαλώνει το στηθος". Ντράπηκα τοσο πολυ που καμπουριαζαΑυτό είναι θέμα!
1η γυμνασίου κι ένιωθα τρομερή ντροπή! Θυμάμαι και κάτι κάργιες συμμαθήτριες που με σχολίασαν επειδή φορούσα!Γιατί άραγε ντρεπόμαστε για τη σεξουαλικότητά μας; Τι κακό υπάρχει στο να γίνεται ένα κορίτσι γυναίκα;! Αν είχα παιδάκι θα ήθελα να νιώθει πολύ όμορφα με τις φυσικές αλλαγές του σώματός του.

Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

16-01-21

20:00
Πολύ διακριτικές οι συμμαθήτριές μαςΠωπω θυμαμαι 5η δημοτικου μου ειχε πει μια συμμαθήτριά μου με σοκ "σου μεγαλώνει το στηθος". Ντράπηκα τοσο πολυ που καμπουριαζα. Τα σουτιεν ηρθαν στην 1η γυμν. Πιο πριν μπουστακι.

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

16-01-21

20:23
@Giota2000 κι εγω σε αγαπαω γιατι εισαι ψυχαρα!Χαχαχαχαχα @Valder ,παλιότερα χρειαζόμουν συμπόνια,πλέον είμαι καλά και με το Αcup μου (καμιά φορά και με το Βcup μου)
ΥΓ βλέπω λες ότι τρως πολύ,θέλεις να σου δώσω κανένα για δοκιμή; (εννοείται αστειεύομαι)

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

16-01-21

22:44
Θα το πάρω και θα το ανεμίζω στην διαδρομήΑυτό φίλε ήταν ύπουλο χτύπημα κάτω απο τη ζώνη. Βάναυσο. Βίαιο.
Τώρα δε σου μιλάω. Πάρε το A/B Cup σου και φύγε.

Σε ευχαριστώ πολύ@Giota2000 κι εγω σε αγαπαω γιατι εισαι ψυχαρα!Αγαπαμε εμας σε ολα μας!
να εισαι καλα και να περνας υπεροχα!

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

16-01-21

22:48
@Giota2000 Εγω λεω να του φορεσουμε στο προσωπο του @Valder το σουτιεν και μετα να του δώσουμε ενα τετοιοΘα το πάρω και θα το ανεμίζω στην διαδρομή![]()
Σε ευχαριστώ πολύΚαι εσύ να περνάς όμορφα
![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-01-21

22:49
Η Γιώτα μ' αγαπάει, δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό.@Giota2000 Εγω λεω να του φορεσουμε στο προσωπο του @Valder το σουτιεν και μετα να του δώσουμε ενα τετοιοτου χρειάζεται νομιζω
![]()
Εσυ μόνο με πληγώνεις.
Chem2000
Διάσημο μέλος

16-01-21

22:53
Μου αρέσουν οι τακτικές σου,αλλά δεν είμαι του bdsm εγώ χαχαχαχα@Giota2000 Εγω λεω να του φορεσουμε στο προσωπο του @Valder το σουτιεν και μετα να του δώσουμε ενα τετοιοτου χρειάζεται νομιζω
![]()

Εγώ συμπεριφέρομαι με αγάπη,στοργή και προδερμ χαχαχαΗ Γιώτα μ' αγαπάει, δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό.
Εσυ μόνο με πληγώνεις.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

16-01-21

22:55
@Giota2000 κι εγω προδερμ θα του εβαζαΜου αρέσουν οι τακτικές σου,αλλά δεν είμαι του bdsm εγώ χαχαχαχα
Εγώ συμπεριφέρομαι με αγάπη,στοργή και προδερμ χαχαχα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-01-21

22:57
Handle me with care.Εγώ συμπεριφέρομαι με αγάπη,στοργή και προδερμ χαχαχα

17-01-21

00:06
Είναι 37, θα το αντεξει; χεχε@Giota2000 Εγω λεω να του φορεσουμε στο προσωπο του @Valder το σουτιεν και μετα να του δώσουμε ενα τετοιοτου χρειάζεται νομιζω
![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

00:07

17-01-21

00:09
What is love? Bby don't hurt him@Giota2000 θα του βαλουμε προδερμ με αγαπη και τρυφεροτητα τοτε![]()
(+1 εαν το διαβασατε τραγουδιστά)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- Dr. Gl. Luminous
- thenutritionist
- charmander
- chester20080
- rafaela11
- iew
- giannhs2001
- Unboxholics
- Memetchi
- Scandal
- Kate1914
- Joji
- taketrance
- Μήτσος10
- Ωρορα
- American Economist
- touvlo
- Angelica Vzl
- marww
- Luludaki
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- User2350
- Paragontas7000
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Helen06
- kalhkardia
- Phantomas
- Abiogenesis
- phleidhs
- camil
- sofoula2430
- Ada ada
- Maria1743
- louminis
- orchidea
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- Viedo
- jj!
- SlimShady
- CiNeFiL
- Νηματολάγνος
- Libertus
- fmarulezkd
- Ryuzaki
- Εχέμυθη
- Myrtilo
- ΘανάσοςG4
- uni77
- Στεφανος56
- Κλημεντίνη
- Αγάπη_Πλατωνική
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.