American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Και πόσο θα κρατήσει αυτό βρε αγόρι μου; Του χρόνου τελειώνεις μια και είσαι Β λυκείου, στην πραγματική ζωή που θα βγεις μετά, δεν παίρνουμε βαθμούς. Οι βαθμοί μας είναι οι ικανότητες που έχουμε με την κοινωνικότητά μας, μια και παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο σε όλα, από τον επαγγελματικό στίβο μέχρι την προσωπική μας ζωή.Ναι αλλα εμενα μου αρέσει που είμαι μαθητής του 19.12 στο γυμνάσιο και του 19.5-19.7 τωρα στο λύκειο καθώς μου αρέσει να είμαι απουσιολόγος και σημαιοφόρος καθώς με κάνει να νιώθω καλύτερα .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

srpres678
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Πάντα γερός κι ότι επιθυμείς να σου συμβεί.
Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, υπάρχει κατανόηση.
Όσο για το παράπονο για τον πατέρα σου, είναι φυσικό να νιώθεις έτσι, όμως προσπάθησε να τον δεις, εκτός από πατέρα και σαν άνθρωπο με τα προβλήματά του και τις αδυναμίες του. Αυτό ουδόλως σημαίνει οτι δεν σ'αγαπάει και δεν ενδιαφέρεται γενικά για ότι σε αφορά.
American Economist
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Και πόσο θα κρατήσει αυτό βρε αγόρι μου; Του χρόνου τελειώνεις μια και είσαι Β λυκείου, στην πραγματική ζωή που θα βγεις μετά, δεν παίρνουμε βαθμούς. Οι βαθμοί μας είναι οι ικανότητες που έχουμε με την κοινωνικότητά μας, μια και παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο σε όλα, από τον επαγγελματικό στίβο μέχρι την προσωπική μας ζωή.![]()
Πόσο δίκιο έχεις. Αυτά κανονικά θα έπρεπε να λέγονται στο σχολείο. Κάποτε θα έπρεπε οι δάσκαλοι να αφιέρωναν λίγη ώρα από τον "πολύτιμο" χρόνο (που πάντα δεν φτάνει) να προσγειώσουν κάπως τους μαθητές στην πραγματική κοινωνία. Η κοινωνία δεν διδάσκεται μέσα από Λατινικά και Κωνικές τομές, ούτε γενικά, διδάσκεται. Η κοινωνία συζητιέται μέσα από διάλογο και παραδείγματα. Λυπάμαι που τελείωσα ένα σχολείο και πέρα από κάποιες μεμονωμένες στιγμές γέλιου σε όλα τα άλλα ήταν απόν.

Φώτη ότι σου λένε οι συνομιλητές έχουν δίκιο, ειδικά η Claire Rentfield. Αρχής γενομένης από την κατάσταση που βιώνεις, να ξέρεις ότι στη ζωή κανείς δεν θα σου χαριστεί και ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με μια κοπέλα. Η ζωή είναι άδικη όμως προσπαθούμε να απολαμβάνουμε την αδικία με το δυνατότερο μικρό κόστος. Η κοπέλα ίσως σε κάνει να δεις λίγο πιο απλά κάποια πράγματα από τη ζωή σου και δεν εννοώ με τη σεξουαλική κατάληξη (αυτή καθεαυτή). Είσαι σε μια ηλικία πoυ σιγά σιγά διαμορφώνεις δική σου άποψη ειδάλλως θα είσαι σαν τους περισσότερους ανευθυνάκηδες μπούληδες που το παίζουν φοιτητές επειδή έδωσαν πανελλήνιες (νομίζουν ότι τους ανήκει η ανθρωπότητα). Δεδομένα δεν υπάρχουν. Εσύ αποφασίζεις.

American Economist
Επιφανές μέλος

panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελος, βαλε καλα στο μυαλο σου τις συμβουλες που σου εδωσαν τα παιδια απο επανω..Ευχομαι ο νεος χρονος να σου φερει ολα αυτα που ζητας και να εισαι ευτυχισμενος
American Economist
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Ευχαριστω παρα πολυ εγραψες το καλυτερο σχολιο ευχαριστω καλη χρονια σου ευχομαι και εγω.
...όπως λένε οι από πάνω, να βρεις και κοπέλα (συνδυάσέ τα). Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στη ζωή να μοιράζεσαι καθημερινές ανησυχίες με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και να αλληλοστηρίζεστε. Όπως και να έχει, άλλη η αγάπη της οικογένειας και άλλη η αγάπη των φίλων (αν υπάρχουν).

American Economist
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι 16! Άρα είμαι έφηβος
Η ηλικία δεν είναι ο μόνος παράγοντας που σηματοδοτεί την άφιξη της εφηβείας.

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

΄Εχει δίκιο ο Πάνος, υπάρχουν παράγοντες που εμποδίζουν ή αναστέλλουν την άφιξη της εφηβείας. Για παράδειγμα, κατά την διάρκεια της κατοχής από τους Γερμανούς στον Β' παγκόσμιο πόλεμο, οι περισσότεροι νέοι, τότε, άργησαν να μπουν στην εφηβεία, λόγω της κακοδιατροφής.Η ηλικία δεν είναι ο μόνος παράγοντας που σηματοδοτεί την άφιξη της εφηβείας.
![]()
Υπάρχουν όμως κι άλλοι παράγοντες, προσωπικά το είδα στον ανηψιό μου που η αδελφή μου τον μεγάλωσε σαν... Τέλος πάντων, ας μην επεκταθώ. Το θέμα είναι πως το παιδί έφτασε τα 18 για να εμφανίσει τα πρώτα σημάδια της εφηβείας κι ακόμα και τώρα στα 21 του, μοιάζει καθυστερημένος. Δεν λέμε πως εσύ είσαι καθυστερημένος Φώτη μου, μην παρεξηγείς. Απλά ίσως κάποιοι παράγοντες στην ζωή σου και στην ανάπτυξή σου, έχουν καθυστερήσει την εφηβεία σου.

American Economist
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.