Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

τα 17 μου, δευτερα λυκειου τοτε εχουν μεινει και ως η πιο γλυκεια αναμηνηση της εφηβειας μου!
βουλλλλλλλλα και παξιν, να ξερετε πως ευθυνεστε κατα μεγαλος μερος για την τελεια εκεινη χρονια! να ειστε καλα και ας χαθηκαμε τωρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

τα εφηβικα μοου χρονια ξεκινουν και ..σταματουν(?) με αυτο το τραγουδι.
Danielhealthy
Νεοφερμένο μέλος

ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

βέβαια έγω έχω παρατηρήσει ότι στην εφηβική μου φάση (στην οποία είμαι ακόμα) με ενδιαφέρουν έντονα τα πολιτικά και δεν δέχομαι με τίποτα να μου επιβάλλονται και να με περιορίζουν και έχω γίνει ένα ανυπότακτικο και <<αναρχικό >> πνεύμα χαχαχαα
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

εμένα η ψυχολόγος του σχολείου στη διάρκεια του σεπ μου είπε ότι δεν περνάω εφηβεία τώρα υπό την έννοια των νεύρων ...γύρω στα 30 να την περιμένω...
βέβαια έγω έχω παρατηρήσει ότι στην εφηβική μου φάση (στην οποία είμαι ακόμα) με ενδιαφέρουν έντονα τα πολιτικά και δεν δέχομαι με τίποτα να μου επιβάλλονται και να με περιορίζουν και έχω γίνει ένα ανυπότακτικο και <<αναρχικό >> πνεύμα χαχαχαα
που να ξεκινήσεις και το πανεπιστήμιο...να σε κυνηγάνε οι ΚΚΕτζήδες με τον ριζοσπάστη στα χέρια!

American Economist
Επιφανές μέλος

Έχω φίλους ,όμως πολλά παιδιά με μισούν με λένε φυτό και αλλα τέτοια μου λένε ότι αν τους βάλω απουσία θα μου κάνουν την ζωή δύσκολη και αλλα τέτοια
Έχω χόμπι πάω βόλεϊ τέσσερα χρόνια , έκανα μαθήματα ποιανού 3 χρόνια
Με τους γονείς μου έχω πολύ καλή σχέση αν και τον μπαμπά μου δεν τον ευχαριστεί τίποτα ,με αγνοεί να φανταστείς πριν δυο χρόνια στην Τρίτη γυμνασίου που ειμουν σημαιοφόρος δεν ήρθε ούτε στην παρέλαση στο Σύνταγμα για να με δει και μου είπε ότι το 19.12 που είχα βγάλει είναι εντελώς ψεύτικο όχι μόνο για εμενα αλλα για όλους
Τέλος κάτι που με στεναχωρεί πολύ είναι ότι η δασκάλα της γεωμετρίας δεν με συμπαθεί καθόλου γιατί συμπαθεί τον δεύτερο απουσιολόγο Π.χ σε ένα τεστ είχα γράψει ακριβώς τα ίδια με το άλλο παιδί και μου έβαλε 19 ενώ στο αλλα παιδί 20 , πέρσι στο Α τετράμηνο είχαμε γράψει και οι δυο 19 εμενα μου έβαλε 19 ενώ στο άλλο παιδί 20 στο τετράμηνο .τελος συνέχεια λέει τι Αρίστος μαθητής που είναι ο δεύτερος απουσιολόγος ενώ εμενα ποτέ τίποτα πολλές φορές θέλω να βάλω τα κλάματα με την άδικια
Τέλος το καλοκαίρι έχασα τον παππού μου και λείπει πολύ .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Με τους γονείς μου έχω πολύ καλή σχέση αν και τον μπαμπά μου δεν τον ευχαριστεί τίποτα ,με αγνοεί να φανταστείς πριν δυο χρόνια στην Τρίτη γυμνασίου που ειμουν σημαιοφόρος δεν ήρθε ούτε στην παρέλαση στο Σύνταγμα για να με δει και μου είπε ότι το 19.12 που είχα βγάλει είναι εντελώς ψεύτικο όχι μόνο για εμενα αλλα για όλους
Εγώ αυτό δεν το λέω πολύ καλή σχέση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Και στην τάξη μου υπήρχαν αυτά τα κλασσικά περιστατικά απειλής προς τον απουσιολόγο. Μάλιστα, ο κολλητός μου ήταν απουσιολόγος στο γυμνάσιο και συνέβαινε ακριβώς το ίδιο αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το αντιμετώπιζε σωστά. Είναι πηγή άγχους και δεν είναι καθόλου ευχάριστό. Αλλά μπορείς να σηκώσεις ανάστημα αρκετά εύκολα σε ψευτόμαγκες. Όταν οι άλλοι σε βλέπουν κάπως συνεσταλμένο, είσαι εύκολος στόχος. Απάντα όποτε το σηκώνει η περίσταση. Δε θεωρώ ότι θα χειροτερέψεις την κατάσταση. Όλοι έχουμε άτομο που μας μισούν ας το πω. Έχω υποστεί bullying λόγω του διαβάσματος στο γυμνάσιο αλλά στο τέλος της ημέρας, κάνεις έναν απολογισμό και σκέφτεσαι αν αξίζει να αναλώνεσαι με τέτοιους ηλίθιους.
Η συμπεριφορά του πατέρα σου δεν ακούγεται και η καλύτερη. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε άριστη σχέση και με τους δύο γονείς μας υποθέτω. Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του πατέρα σου σε πικραίνει και δεν μπορείς να αδιαφορήσεις, κάτι που είναι θεμιτό. Θεωρείς όμως ότι είναι πραγματικά η ρίζα του προβλήματος ή απλά χειροτερεύει την κατάσταση; Σκέψου.
Την καθηγήτρια της γεωμετρίας δεν μπορείς να την γράψεις στ' @ρχ!δι@ σου; Ξέρω δεν ακούγεται όμορφα, αλλά τι να κάνεις; Σε λίγα χρόνια θα δεις ότι η βαθμοί δεν είναι τόσο σημαντικοί ώστε να αγχώνεσαι γι' αυτούς. Σαφώς να διαβάζεις αφού σου αρέσει, μαζί σου, έτσι ήμουν κι είμαι κι εγώ, αλλά ας είμαστε λίγο πιο χαλαροί. Στην ηλικία σου είχα άριστους βαθμούς και 16 στα θρησκευτικά, τι να κάνουμε;

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Τον τελευταίο χρόνο το έχω
Έχω φίλους ,όμως πολλά παιδιά με μισούν με λένε φυτό και αλλα τέτοια μου λένε ότι αν τους βάλω απουσία θα μου κάνουν την ζωή δύσκολη και αλλα τέτοια
Έχω χόμπι πάω βόλεϊ τέσσερα χρόνια , έκανα μαθήματα ποιανού 3 χρόνια
Τέλος κάτι που με στεναχωρεί πολύ είναι ότι η δασκάλα της γεωμετρίας δεν με συμπαθεί καθόλου γιατί συμπαθεί τον δεύτερο απουσιολόγο Π.χ σε ένα τεστ είχα γράψει ακριβώς τα ίδια με το άλλο παιδί και μου έβαλε 19 ενώ στο αλλα παιδί 20 , πέρσι στο Α τετράμηνο είχαμε γράψει και οι δυο 19 εμενα μου έβαλε 19 ενώ στο άλλο παιδί 20 στο τετράμηνο .τελος συνέχεια λέει τι Αρίστος μαθητής που είναι ο δεύτερος απουσιολόγος ενώ εμενα ποτέ τίποτα πολλές φορές θέλω να βάλω τα κλάματα με την άδικια
Τέλος το καλοκαίρι έχασα τον παππού μου και λείπει πολύ .
Βρες μια κοπέλα.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Δεν την καταλαβαίνω την απάντησή σου... Γιατί με τίποτα, ταμένο σε έχουν;Μπα όχι αυτο με τίποτα .

Υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό στην ηλικία σου από το να ενδιαφέρεσαι για τα κορίτσια εκτός από τα μαθήματα;
American Economist
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Να ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχείς περισσότερο από τους βαθμούς σου. Αυτοί έχουν σημασία τώρα που πας σχολείο ακόμα, αυτό όμως αν δεν το καταπολεμήσεις, θα γίνει αιτία για πολλά προβλήματα στην ζωή σου.Δεν ξέρω φοβάμαι λίγο ως πολύ θα έλεγα .
American Economist
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Τα αυτονόητα θα λέμε;
American Economist
Επιφανές μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης, έχεις μπει στην εφηβεία; Έχεις βγάλει τρίχες; Ίσως να μην έχεις μπει, ακόμα, στην εφηβεία, για αυτό δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για το άλλο φύλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.