ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:10 Η ιβανα έγραψε: #41 14-11-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Προσπαθω να βαλω φωτογραφια στην υπογραφη.Κανω τα εξης βηματα. Πινακας ελεγχου,επεξεργασια υπογραφης,αναζητηση φωτο απο υπολογ.,ανεβασμα και αποθηκευση υπογραφης,αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα,Που ειναι το λαθος μου; Click για ανάπτυξη... σωστα τα βλεπω τα βηματα...δε μπορω να καταλαβω γιατι δε λειτουργει.......... εχεις λογαριασμο στο φωτομπακετ που σου ειπε η εβελυν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:13 Η brigite έγραψε: #42 14-11-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σωστα τα βλεπω τα βηματα...δε μπορω να καταλαβω γιατι δε λειτουργει.......... εχεις λογαριασμο στο φωτομπακετ που σου ειπε η εβελυν? Click για ανάπτυξη... Οχι,δεν εχω.Παιζει ρολο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:18 Η Μυρτω4038: #43 14-11-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Προσπαθω να βαλω φωτογραφια στην υπογραφη.Κανω τα εξης βηματα. Πινακας ελεγχου,επεξεργασια υπογραφης,αναζητηση φωτο απο υπολογ.,ανεβασμα και αποθηκευση υπογραφης,αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα,Που ειναι το λαθος μου; Click για ανάπτυξη... Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ιβανα έγραψε: #44 14-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι,δεν εχω.Παιζει ρολο αυτο; Click για ανάπτυξη... οχι δεν παιζει ρολο, απλα ειναι ενας δευτερος τροπος να τη βαλεις ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:21 Η brigite έγραψε: #45 14-11-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Click για ανάπτυξη... Δεν θα επρεπε να μου βγαλει καποιο μνμα;Θα το τσεκαρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η Μυρτω4038: #46 14-11-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Click για ανάπτυξη... Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η ιβανα έγραψε: #47 14-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Click για ανάπτυξη... ναι καλε λεω κι αλλη "νικακι" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:29 Η brigite έγραψε: #48 14-11-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Προσπαθω να βαλω φωτογραφια στην υπογραφη.Κανω τα εξης βηματα. Πινακας ελεγχου,επεξεργασια υπογραφης,αναζητηση φωτο απο υπολογ.,ανεβασμα και αποθηκευση υπογραφης,αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα,Που ειναι το λαθος μου; Click για ανάπτυξη... σωστα τα βλεπω τα βηματα...δε μπορω να καταλαβω γιατι δε λειτουργει.......... εχεις λογαριασμο στο φωτομπακετ που σου ειπε η εβελυν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:13 Η brigite έγραψε: #42 14-11-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σωστα τα βλεπω τα βηματα...δε μπορω να καταλαβω γιατι δε λειτουργει.......... εχεις λογαριασμο στο φωτομπακετ που σου ειπε η εβελυν? Click για ανάπτυξη... Οχι,δεν εχω.Παιζει ρολο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:18 Η Μυρτω4038: #43 14-11-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Προσπαθω να βαλω φωτογραφια στην υπογραφη.Κανω τα εξης βηματα. Πινακας ελεγχου,επεξεργασια υπογραφης,αναζητηση φωτο απο υπολογ.,ανεβασμα και αποθηκευση υπογραφης,αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα,Που ειναι το λαθος μου; Click για ανάπτυξη... Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ιβανα έγραψε: #44 14-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι,δεν εχω.Παιζει ρολο αυτο; Click για ανάπτυξη... οχι δεν παιζει ρολο, απλα ειναι ενας δευτερος τροπος να τη βαλεις ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:21 Η brigite έγραψε: #45 14-11-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Click για ανάπτυξη... Δεν θα επρεπε να μου βγαλει καποιο μνμα;Θα το τσεκαρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η Μυρτω4038: #46 14-11-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Click για ανάπτυξη... Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η ιβανα έγραψε: #47 14-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Click για ανάπτυξη... ναι καλε λεω κι αλλη "νικακι" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:29 Η brigite έγραψε: #48 14-11-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σωστα τα βλεπω τα βηματα...δε μπορω να καταλαβω γιατι δε λειτουργει.......... εχεις λογαριασμο στο φωτομπακετ που σου ειπε η εβελυν? Click για ανάπτυξη... Οχι,δεν εχω.Παιζει ρολο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:18 Η Μυρτω4038: #43 14-11-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Προσπαθω να βαλω φωτογραφια στην υπογραφη.Κανω τα εξης βηματα. Πινακας ελεγχου,επεξεργασια υπογραφης,αναζητηση φωτο απο υπολογ.,ανεβασμα και αποθηκευση υπογραφης,αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα,Που ειναι το λαθος μου; Click για ανάπτυξη... Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ιβανα έγραψε: #44 14-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι,δεν εχω.Παιζει ρολο αυτο; Click για ανάπτυξη... οχι δεν παιζει ρολο, απλα ειναι ενας δευτερος τροπος να τη βαλεις ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:21 Η brigite έγραψε: #45 14-11-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Click για ανάπτυξη... Δεν θα επρεπε να μου βγαλει καποιο μνμα;Θα το τσεκαρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η Μυρτω4038: #46 14-11-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Click για ανάπτυξη... Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η ιβανα έγραψε: #47 14-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Click για ανάπτυξη... ναι καλε λεω κι αλλη "νικακι" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:29 Η brigite έγραψε: #48 14-11-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Προσπαθω να βαλω φωτογραφια στην υπογραφη.Κανω τα εξης βηματα. Πινακας ελεγχου,επεξεργασια υπογραφης,αναζητηση φωτο απο υπολογ.,ανεβασμα και αποθηκευση υπογραφης,αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα,Που ειναι το λαθος μου; Click για ανάπτυξη... Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:19 Η ιβανα έγραψε: #44 14-11-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι,δεν εχω.Παιζει ρολο αυτο; Click για ανάπτυξη... οχι δεν παιζει ρολο, απλα ειναι ενας δευτερος τροπος να τη βαλεις ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:21 Η brigite έγραψε: #45 14-11-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Click για ανάπτυξη... Δεν θα επρεπε να μου βγαλει καποιο μνμα;Θα το τσεκαρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η Μυρτω4038: #46 14-11-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Click για ανάπτυξη... Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η ιβανα έγραψε: #47 14-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Click για ανάπτυξη... ναι καλε λεω κι αλλη "νικακι" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:29 Η brigite έγραψε: #48 14-11-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι,δεν εχω.Παιζει ρολο αυτο; Click για ανάπτυξη... οχι δεν παιζει ρολο, απλα ειναι ενας δευτερος τροπος να τη βαλεις ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:21 Η brigite έγραψε: #45 14-11-09 23:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Click για ανάπτυξη... Δεν θα επρεπε να μου βγαλει καποιο μνμα;Θα το τσεκαρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η Μυρτω4038: #46 14-11-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Click για ανάπτυξη... Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η ιβανα έγραψε: #47 14-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Click για ανάπτυξη... ναι καλε λεω κι αλλη "νικακι" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:29 Η brigite έγραψε: #48 14-11-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μήπως η ανάλυση της φωτογραφίας που θέλεις για την υπογραφή σου, είναι πιό μεγάλη από τα επιτρεπετά όρια? Click για ανάπτυξη... Δεν θα επρεπε να μου βγαλει καποιο μνμα;Θα το τσεκαρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η Μυρτω4038: #46 14-11-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Click για ανάπτυξη... Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η ιβανα έγραψε: #47 14-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Click για ανάπτυξη... ναι καλε λεω κι αλλη "νικακι" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:29 Η brigite έγραψε: #48 14-11-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε νικακι, εσυ που εισαι αστερι βοηθησε την... Click για ανάπτυξη... Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:25 Η ιβανα έγραψε: #47 14-11-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Click για ανάπτυξη... ναι καλε λεω κι αλλη "νικακι" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:29 Η brigite έγραψε: #48 14-11-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Click για ανάπτυξη... ναι καλε λεω κι αλλη "νικακι" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:29 Η brigite έγραψε: #48 14-11-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Για μένα μιλάς; Σκέφτηκα το πιό απλό...να είναι βαριά η φωτό, δηλαδή να θέλει επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα στο τέλος ότι ξεπερνάει το επιτρεπτό μέγεθος; Click για ανάπτυξη... Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:31 Η Μυρτω4038: #49 14-11-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Δεν βγαζει μηνυμα,ομως τσεκαρισα τις φωτογραφιες μου και ειδα οτι ειναι πολυ περισσοτερα ΚΒ απ οτι επιτρεπει το συστημα.Μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Click για ανάπτυξη... Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:38 Η brigite έγραψε: #50 14-11-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπορεί για κάποιόν λόγω να μην βγάζει τώρα το μήνυμα. Αλλαξε την φωτογραφία και δοκίμασε.εγώ κάνω πάντα και προεπισκόπηση και μετά αποθήκευση... Click για ανάπτυξη... Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Μυρτω4038: #51 14-11-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εκανα και προεπισκοπηση ,μετα αποθηκευση δεν ξερω τι βγηκε.Αν δεν τα καταφερα μην το κουραζουμε αλλο.Δεν πειραζει,θα βαζω καθε φορα που θελω μονη μου φωτο. Σ ευχαριστω για τη βοηθεια. Click για ανάπτυξη... Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Υ.Γ Αν θες να τσεκάρεις δοκίμασε πρώτα μια φράση για υπογραφή και δες αν την ανεβάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Η ιβανα έγραψε: #52 14-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν θές δείξε μου ποιά φωτό θέλεις και εγώ θα στην φέρω στο μέγεθος και στην ανεβάζω ή σε μήνυμα ή όπως θες.Δεν μπορεί, κάπου κάνεις λάθος, αν έχει το σωστό μέγεθος.Αύριο. Click για ανάπτυξη... ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η evelynkar: #53 14-11-09 23:58 την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #54 15-11-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι η τελευταια φωτο στο θεμα της, η πριγκηπισσα κ ο αλητης Click για ανάπτυξη... Ωραία θα την φτιάξω αύριο με μικρή ανάλυση και θα την ανεβάσω στο θεματάκι τους. Δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να κάνω επεξεργασία υπογραφής άλλου μέλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Μυρτω4038: #55 15-11-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: την μικρυνα εγω στο θεμα, το μονο που θελει ειναι επικολληση .. Click για ανάπτυξη... Ωραία Εβελυν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η eleni999 έγραψε: #56 02-12-09 23:34 γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:41 Η aretha έγραψε: #57 03-12-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eleni999: γιατι δεν φαινονται οι εικονεσ στο θεμα μου?Τις ''ανεβαζω΄' κανονικα αποθηκευονται στα συννημενα και μετα οταν τις ανοιγω και κανω copy -paste στο θεμα μου αλλα δεν φαινονταιτι να κανω? Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα καλά τη διαδικασία που ακολουθείς, με μπέρδεψε λίγο η περιγραφή σου... Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η kyriaki1980: #58 04-01-10 16:51 Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί κάποιος να μου πει και εμένα της άσχετης πως μπορω να ανεβάσω φωτογραφιες????? Θέλω να σας δείξω μια μεγάααααλη παρέα γατάκια που είναι στο εξοχικό μας στο Σούνιο, στην αυλή. Είναι όλα ήμερα και πολύ ευτυχισμένα εκει που ειναι, όπως θα δείτε, αλλά δεν θα είναι ακομα πιο ευτυχισμένα σε έναν καναπέ πάνω????? Με 5 μερες καθυστέριση τα είδα τα μικρά.... ήταν για να πάρω τον Καίσαρα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:00 Η kyriaki1980: #59 04-01-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriaki1980 Νεοφερμένο μέλος Η kyriaki1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 17:01 Η kyriaki1980: #60 04-01-10 17:01 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.