saxo kit car Νεοφερμένο μέλος Ο saxo kit car αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Ταμίας και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο saxo kit car: #1 03-01-09 21:18 Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η ruko έγραψε: #2 03-01-09 22:28 Πατάς Απάντηση (όχι το Quick Reply), πηγαίνεις κάτω απ' το πλαίσιο της απάντησης και επιλέγεις Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υπόψη ότι το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος για συνημμένες εικόνες είναι περίπου 1000x1000 pixel, οπότε ίσως χρειαστεί να μικρύνεις λίγο τη φωτογραφία σου. Εναλλακτικά, μπορείς να ανεβάσεις φωτό απ' τη gallery. Πήγαινε στη gallery, κατηγορία Οι γατούλες σας, σκρόλαρε στο κάτω μέρος της σελίδας και πήγαινε στο Γρήγορο ανέβασμα. Λογικά θα δημιουργηθεί άλμπουμ με το όνομά σου. Αφού ανεβάσεις τη φωτογραφία που θέλεις, κάνε copy/paste στο μήνυμά σου τον κωδικό στο κουτάκι "Προσθέστε την σε post". Δες επίσης και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:51 Η vickymoon: #3 12-01-09 15:51 ποιος θα με βοηθησει να ανεβαζω φωτο απο το photbucket που ανεβαινουν μεγαλες κ ωραιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η ruko έγραψε: #4 12-01-09 15:58 Πρώτον, θα τις μικρύνεις για να μην ξεχειλώνει το φόρουμ. Αυτό μπορείς να το κάνεις απ' το ίδιο το bucket ή πριν τις ανεβάσεις, απ' το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιείς. Κάτω από την εικόνα όπως εμφανίζεται στο άλμπουμ σου, υπάρχει η επιλογή IMG Code. Κάνεις copy/paste τον κωδικό στο μήνυμά σου. Υπάρχει και το νήμα Testing thread για να παίξεις. Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Η vickymoon: #5 12-01-09 16:41 ευχαριστω πολυ σου αφιερωνω τη πρωτο φωτο της μελινας που εβαλα στο θεμα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:49 Η athanasiad: #6 24-02-09 20:49 Πως μπορώ να σβήσω φωτογραφίες μου από το gallery και επίσης αν θέλω πάλι από το gallery να κάνω copy - paste στο θέμα που έχω ανοίξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η ruko έγραψε: #7 24-02-09 21:41 Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Ntontini έγραψε: #8 24-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:28 Η ruko έγραψε: #2 03-01-09 22:28 Πατάς Απάντηση (όχι το Quick Reply), πηγαίνεις κάτω απ' το πλαίσιο της απάντησης και επιλέγεις Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υπόψη ότι το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος για συνημμένες εικόνες είναι περίπου 1000x1000 pixel, οπότε ίσως χρειαστεί να μικρύνεις λίγο τη φωτογραφία σου. Εναλλακτικά, μπορείς να ανεβάσεις φωτό απ' τη gallery. Πήγαινε στη gallery, κατηγορία Οι γατούλες σας, σκρόλαρε στο κάτω μέρος της σελίδας και πήγαινε στο Γρήγορο ανέβασμα. Λογικά θα δημιουργηθεί άλμπουμ με το όνομά σου. Αφού ανεβάσεις τη φωτογραφία που θέλεις, κάνε copy/paste στο μήνυμά σου τον κωδικό στο κουτάκι "Προσθέστε την σε post". Δες επίσης και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:51 Η vickymoon: #3 12-01-09 15:51 ποιος θα με βοηθησει να ανεβαζω φωτο απο το photbucket που ανεβαινουν μεγαλες κ ωραιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η ruko έγραψε: #4 12-01-09 15:58 Πρώτον, θα τις μικρύνεις για να μην ξεχειλώνει το φόρουμ. Αυτό μπορείς να το κάνεις απ' το ίδιο το bucket ή πριν τις ανεβάσεις, απ' το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιείς. Κάτω από την εικόνα όπως εμφανίζεται στο άλμπουμ σου, υπάρχει η επιλογή IMG Code. Κάνεις copy/paste τον κωδικό στο μήνυμά σου. Υπάρχει και το νήμα Testing thread για να παίξεις. Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Η vickymoon: #5 12-01-09 16:41 ευχαριστω πολυ σου αφιερωνω τη πρωτο φωτο της μελινας που εβαλα στο θεμα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:49 Η athanasiad: #6 24-02-09 20:49 Πως μπορώ να σβήσω φωτογραφίες μου από το gallery και επίσης αν θέλω πάλι από το gallery να κάνω copy - paste στο θέμα που έχω ανοίξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η ruko έγραψε: #7 24-02-09 21:41 Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Ntontini έγραψε: #8 24-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πατάς Απάντηση (όχι το Quick Reply), πηγαίνεις κάτω απ' το πλαίσιο της απάντησης και επιλέγεις Διαχείριση συνημμένων αρχείων -> Upload file from your computer. Έχε υπόψη ότι το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος για συνημμένες εικόνες είναι περίπου 1000x1000 pixel, οπότε ίσως χρειαστεί να μικρύνεις λίγο τη φωτογραφία σου. Εναλλακτικά, μπορείς να ανεβάσεις φωτό απ' τη gallery. Πήγαινε στη gallery, κατηγορία Οι γατούλες σας, σκρόλαρε στο κάτω μέρος της σελίδας και πήγαινε στο Γρήγορο ανέβασμα. Λογικά θα δημιουργηθεί άλμπουμ με το όνομά σου. Αφού ανεβάσεις τη φωτογραφία που θέλεις, κάνε copy/paste στο μήνυμά σου τον κωδικό στο κουτάκι "Προσθέστε την σε post". Δες επίσης και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:51 Η vickymoon: #3 12-01-09 15:51 ποιος θα με βοηθησει να ανεβαζω φωτο απο το photbucket που ανεβαινουν μεγαλες κ ωραιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η ruko έγραψε: #4 12-01-09 15:58 Πρώτον, θα τις μικρύνεις για να μην ξεχειλώνει το φόρουμ. Αυτό μπορείς να το κάνεις απ' το ίδιο το bucket ή πριν τις ανεβάσεις, απ' το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιείς. Κάτω από την εικόνα όπως εμφανίζεται στο άλμπουμ σου, υπάρχει η επιλογή IMG Code. Κάνεις copy/paste τον κωδικό στο μήνυμά σου. Υπάρχει και το νήμα Testing thread για να παίξεις. Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Η vickymoon: #5 12-01-09 16:41 ευχαριστω πολυ σου αφιερωνω τη πρωτο φωτο της μελινας που εβαλα στο θεμα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:49 Η athanasiad: #6 24-02-09 20:49 Πως μπορώ να σβήσω φωτογραφίες μου από το gallery και επίσης αν θέλω πάλι από το gallery να κάνω copy - paste στο θέμα που έχω ανοίξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η ruko έγραψε: #7 24-02-09 21:41 Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Ntontini έγραψε: #8 24-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποιος θα με βοηθησει να ανεβαζω φωτο απο το photbucket που ανεβαινουν μεγαλες κ ωραιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η ruko έγραψε: #4 12-01-09 15:58 Πρώτον, θα τις μικρύνεις για να μην ξεχειλώνει το φόρουμ. Αυτό μπορείς να το κάνεις απ' το ίδιο το bucket ή πριν τις ανεβάσεις, απ' το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιείς. Κάτω από την εικόνα όπως εμφανίζεται στο άλμπουμ σου, υπάρχει η επιλογή IMG Code. Κάνεις copy/paste τον κωδικό στο μήνυμά σου. Υπάρχει και το νήμα Testing thread για να παίξεις. Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Η vickymoon: #5 12-01-09 16:41 ευχαριστω πολυ σου αφιερωνω τη πρωτο φωτο της μελινας που εβαλα στο θεμα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:49 Η athanasiad: #6 24-02-09 20:49 Πως μπορώ να σβήσω φωτογραφίες μου από το gallery και επίσης αν θέλω πάλι από το gallery να κάνω copy - paste στο θέμα που έχω ανοίξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η ruko έγραψε: #7 24-02-09 21:41 Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Ntontini έγραψε: #8 24-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτον, θα τις μικρύνεις για να μην ξεχειλώνει το φόρουμ. Αυτό μπορείς να το κάνεις απ' το ίδιο το bucket ή πριν τις ανεβάσεις, απ' το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιείς. Κάτω από την εικόνα όπως εμφανίζεται στο άλμπουμ σου, υπάρχει η επιλογή IMG Code. Κάνεις copy/paste τον κωδικό στο μήνυμά σου. Υπάρχει και το νήμα Testing thread για να παίξεις. Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:41 Η vickymoon: #5 12-01-09 16:41 ευχαριστω πολυ σου αφιερωνω τη πρωτο φωτο της μελινας που εβαλα στο θεμα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:49 Η athanasiad: #6 24-02-09 20:49 Πως μπορώ να σβήσω φωτογραφίες μου από το gallery και επίσης αν θέλω πάλι από το gallery να κάνω copy - paste στο θέμα που έχω ανοίξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η ruko έγραψε: #7 24-02-09 21:41 Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Ntontini έγραψε: #8 24-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ σου αφιερωνω τη πρωτο φωτο της μελινας που εβαλα στο θεμα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:49 Η athanasiad: #6 24-02-09 20:49 Πως μπορώ να σβήσω φωτογραφίες μου από το gallery και επίσης αν θέλω πάλι από το gallery να κάνω copy - paste στο θέμα που έχω ανοίξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η ruko έγραψε: #7 24-02-09 21:41 Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Ntontini έγραψε: #8 24-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως μπορώ να σβήσω φωτογραφίες μου από το gallery και επίσης αν θέλω πάλι από το gallery να κάνω copy - paste στο θέμα που έχω ανοίξει. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η ruko έγραψε: #7 24-02-09 21:41 Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Ntontini έγραψε: #8 24-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:55 Η Ntontini έγραψε: #8 24-02-09 21:55 Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από saxo kit car: Συγνώμη, θέλω βοήθεια, πια διαδικασία πρέπει ακολουθήσω για να βάλω φοτο της γάτας μου; Click για ανάπτυξη... Μπορεις ακομα να πατησεις απαντηση και εκει στο πλαισιο θα δεις εναν συνδετηρα πατα εκει.Θα πας στο ιδιο μερος που σου ειπε και ο ruko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 20:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #9 25-03-09 20:46 ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Φεβρουαρίου 2010 Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΔΟΚΙΜΉ.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 21:45 Η Ntontini έγραψε: #10 25-03-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Spynx(WoW)Πολυ ωραια.Δεν το περιμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2009 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #11 25-03-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: ΔΟΚΙΜΉ.............. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που βγήκε η Σφιγγαόπως και εγώ επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 22:50 Η Ελένη Άνση: #12 01-04-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αθανασία, μετέφερα την απορία σου σε παλιότερο θέμα. Διάβασε παραπάνω, λέει πώς κάνεις copy/paste φωτογραφίες απ' τη gallery. Για να σβήσεις φωτογραφίες, πηγαίνεις Εργαλεία εικόνας (πορτοκαλιά μπάρα) -> Σβήσε αυτή την εικόνα. Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999 Πολύ δραστήριο μέλος Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:28 Η eleni999 έγραψε: #13 11-08-09 01:28 θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? ειμαι ασχετη απο υπολογιστες μερικες εδω περα τα κανεται τοσο ωραια και ευκολα......ζηλευω.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 08:37 Η aretha έγραψε: #14 11-08-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα delete image.JPG 79,1 KB · Εμφανίσεις: 131 ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Με συγχωρείτε, εγώ προσπαθώ πολλές μέρες τώρα να βρω αυτή την πορτοκαλί μπάρα, να δω πώς θα σβήσω εικόνα και δεν βλέπω τίποτεΤί στο καλό; Click για ανάπτυξη... Δες την εικόνα που επισυνάπτω, ελπίζω να σε βοηθήσει Αρχική Δημοσίευση από eleni999: θελω μια βοηθεια πως ανεβασω συνημενες φωτο στο θεμα μου μου παταω συννημενα αρχεια αναβαζω τις φωτο ,εχουν αποθηκευτει καπου στο λογαριασμο μου αλλα δεν μποπω να τις βαλω στο θεμα μου τι πρεπει να κανω? Click για ανάπτυξη... Συγχώνευσα το θέμα σου με το προϋπάρχον, αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες νομίζω ότι θα λυθούν οι απορίες σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #15 27-09-09 19:08 Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:10 Η christina.maria: #16 27-09-09 19:10 εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω κανω κατι αλλο.Αντιγραφω τη σελιδα που ειναι η εικονα και την επικολλω στο ποστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Μυρτω4038: #17 27-09-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Κορίτσια έχω ανεβάσει φωτο στην galery.Πως μεταφέρω τις φωτο από την Galery στο ποστ; Click για ανάπτυξη... Καλέ Άννα... τι ερώτηση είναι αυτή? Δεξί κλίκ στην φωτό που θες να ποστάρεις και αντιγραφή, μετά πάλι δεξί κλικ στο ποστ για επικόλληση. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος των φωτό για να μην "ξεχιλώνει" το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:35 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #18 27-09-09 21:35 Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι καλέ Νίκη δεν ενοώ αυτό ..αυτό το ξέρω λέω πως τις φωτο από την gallery ολόκληρο το album να εμφανίζεται καθε φορά στο ποστ και πατώντας το να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες σαν αυτό που έχεις βάλει με τα πορτοκαλιά γράμματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:51 Η moukelis έγραψε: #19 27-09-09 21:51 Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα γραψεις στην υπογραφη σου το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου.Μετα θα βρεις σε ενα χωριστο παραθυρο το αλμπουμ σου,θα μαρκαρεις τη διευθυνση,πανω,που λεει www...και θα την κανεις δεξι κλικ-αντιγραφη.Μετα επιστρεφεις στην υπογραφη σου,μαρκαρεις το κειμενο που θες να οδηγει στο αλμπουμ σου,πατας αυτο το κουμπακι με την υδρογειο και τον κρικο,και στο παραθυρο που σου βγαζει κανεις επικολληση τη διευθυνση του αλμπουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #20 27-09-09 22:03 Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δώρα μου ευχαριστώ αλλά άντε να βρώ την υδρόγειο και τον κρίκο κλπ...θα ξημερωθώ..Θα προσπαθήσω πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.