Guest 182562
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-05-25

16:09
Εγώ δυστυχώς φέρω βαρέως την απόρριψη από άτομα που τα θεωρώ καλύτερα από εμένα (σε επίπεδο κοινωνικότητας, εμφάνισης και επιτευγμάτων). Μου θυμίζει ότι δεν αξίζω αγάπη και προσπαθώ απεγνωσμένα να καταστρέψω αυτή τη σκέψη.
Στο παρελθόν είχα εμμονές, ήμουν μνησίκακος και εκδικητικός και ταυτόχρονα αισθανόμουν τύψεις, γιατί, ενώ αναγνώριζα αυτό το μοτίβο σκέψης και συμπεριφοράς, δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι και να πράττω έτσι. Ήξερα πως δεν έστεκα καλά στα μυαλά μου και πως δεν είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά από την κοινωνία, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω.
Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα που είμαι μόνος. Ξέρω όμως πως αν αποκτήσω μία σχέση με έναν άνθρωπο που τον θεωρώ αξιαγάπητο, ερωτεύσιμο και ικανότατο (όσα δηλαδή θεωρώ ότι μου λείπουν), θα εμφανιστεί ξανά το διαβολεμένο άγχος και οι εμμονές.
Στο παρελθόν είχα εμμονές, ήμουν μνησίκακος και εκδικητικός και ταυτόχρονα αισθανόμουν τύψεις, γιατί, ενώ αναγνώριζα αυτό το μοτίβο σκέψης και συμπεριφοράς, δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι και να πράττω έτσι. Ήξερα πως δεν έστεκα καλά στα μυαλά μου και πως δεν είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά από την κοινωνία, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω.
Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα που είμαι μόνος. Ξέρω όμως πως αν αποκτήσω μία σχέση με έναν άνθρωπο που τον θεωρώ αξιαγάπητο, ερωτεύσιμο και ικανότατο (όσα δηλαδή θεωρώ ότι μου λείπουν), θα εμφανιστεί ξανά το διαβολεμένο άγχος και οι εμμονές.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.057 μηνύματα.

13-05-25

16:25
Αν είναι καλύτερο άτομο απο εμένα (ειδικά σε ακαδημαϊκό επίπεδο), θα πεισμώσω και θα στρώσω κώλο να διαβάσω προκειμένου να τον φτάσω.
Τώρα αν είναι ξέρωγω κάποιο άλλο τυχαίο άτομο, εντάξει, θα το κάνω λίγο overthink και ύστερα απο δυο τρείς ημέρες θα το ξεχάσω μέχρι να ξαναγυρίσει μία τυχαία νύχτα που προσπαθώ να κοιμηθώ και να με κρατήσουν ξύπνιο τα νεύρα μου
Τώρα αν είναι ξέρωγω κάποιο άλλο τυχαίο άτομο, εντάξει, θα το κάνω λίγο overthink και ύστερα απο δυο τρείς ημέρες θα το ξεχάσω μέχρι να ξαναγυρίσει μία τυχαία νύχτα που προσπαθώ να κοιμηθώ και να με κρατήσουν ξύπνιο τα νεύρα μου

13-05-25

17:23
Δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος, όλοι άνθρωποι είμαστε. Η απόρριψη όλους τους πονάει ειδικά αν υπάρχουν αισθήματα για τον άλλον. Μη θεωρείς πως είσαι ο μόνος που έχει τέτοια συναισθήματα. Αυτός που θα σε επιλέξει και αγαπήσει θα είναι δίπλα σου και σε αρνητικά και σε θετικά σου στοιχεία όπως κι εσύ σε εκείνον. Ζήσε τη ζωή σου όσο μπορείς καλύτερα και θα γίνουν όσα περιμένεις. 

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.330 μηνύματα.

13-05-25

17:32
Την λέω στον @Memetchi και αυτός εν συνεχεία γελάει κάθε φορά που το αναφέρω σε τρίτους. Ειδικά το γκόστινγκ είναι η αγαπημένη του ιστορία. 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

13-05-25

17:34
Παω σε μια γωνία, ξεσπάω σε λυγμούς, κατεβάζω το βρακάκι μου και...
...με αυτό σκουπίζω τα κλαμματάκια μου.
...με αυτό σκουπίζω τα κλαμματάκια μου.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.345 μηνύματα.

13-05-25

17:36
Ναι γιατί με ένα περιστατικό έχεις γράψει διδακτορικό για το γκοστινγκΤην λέω στον @Memetchi και αυτός εν συνεχεία γελάει κάθε φορά που το αναφέρω σε τρίτους. Ειδικά το γκόστινγκ είναι η αγαπημένη του ιστορία.![]()
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.684 μηνύματα.

13-05-25

19:16
Σιωπηλά, με τρόπο εσωστρεφή, κατάδυση στο εγώ , κατάλληλη μουσική επένδυση ( σκοτεινή και με υφέρπουσα μελαγχολία) συνοδευόμενη με καυτά δάκρυα ( χωρίς περιορισμό τόπου και χρόνου).
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

13-05-25

19:34
36,6 βαθμοί κελσίου σπανίως ειναι καυτά δάκρυα.Σιωπηλά, με τρόπο εσωστρεφή, κατάδυση στο εγώ , κατάλληλη μουσική επένδυση ( σκοτεινή και με υφέρπουσα μελαγχολία) συνοδευόμενη με καυτά δάκρυα ( χωρίς περιορισμό τόπου και χρόνου).
Χλιαρά είναι, τρώγονται για δάκρυα, οκ.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.149 μηνύματα.

13-05-25

19:40
Πιστεύω πως ο τρόπος που δέχεται καποιος την απόρριψη έχει να κάνει με την απόρριψη που έζησε μικρός και κυρίως απο τους γονείς του.
Αν τον είχαν κλασμένο ή αν του έδιναν την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται ενα παιδί.
Στην πρώτη περίπτωση οι απορρίψεις θα σου ανοίγουν διαμπερή τραύματα στη δεύτερη θα σε ακουμπούν σαν χάδι.
Και για να απαντήσω στο θέμα, δεν έχω δεχτεί πολλές απορρίψεις κυρίως απορρίπτω, ίσως είναι και φόβος να προλάβω να μην δεχτώ απόρριψη, ποιος ξέρει;
Αν τον είχαν κλασμένο ή αν του έδιναν την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται ενα παιδί.
Στην πρώτη περίπτωση οι απορρίψεις θα σου ανοίγουν διαμπερή τραύματα στη δεύτερη θα σε ακουμπούν σαν χάδι.
Και για να απαντήσω στο θέμα, δεν έχω δεχτεί πολλές απορρίψεις κυρίως απορρίπτω, ίσως είναι και φόβος να προλάβω να μην δεχτώ απόρριψη, ποιος ξέρει;
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.684 μηνύματα.

13-05-25

19:52
Κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες.. Είπα να το κάνω πιο δραματικό36,6 βαθμοί κελσίου σπανίως ειναι καυτά δάκρυα.
Χλιαρά είναι, τρώγονται για δάκρυα, οκ.

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.776 μηνύματα.

13-05-25

20:22
Girl you cooked hereΠιστεύω πως ο τρόπος που δέχεται καποιος την απόρριψη έχει να κάνει με την απόρριψη που έζησε μικρός και κυρίως απο τους γονείς του.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάντως azur σε εμάς εδώ τουλάχιστον, μας έχεις δείξει την εικόνα μιας ευαίσθητης και ήρεμης ψυχής, με μεγάλη ευγένεια και ειρηνική αύρα.(όσα δηλαδή θεωρώ ότι μου λείπουν),
Ελπίζω κάποια μέρα να ξεπεράσεις τους δαίμονες που σε βασανίζουν και να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα αγαπηθειτε και να ζήσετε σε αρμονία μαζί

Guest 182562
Επισκέπτης

13-05-25

20:38
Σε ευχαριστώ πολύ για τον καλό σου λόγο, Δούκισσα!
Κουβαλάω απωθημένα από παιδί, εξού και η δραματική αντίδραση στην απόρριψη. Με φαρμακοθεραπεία, ψυχοθεραπεία και εργασιοθεραπεία τα περισσότερα λύνονται.Ελπίζω κάποια μέρα να ξεπεράσεις τους δαίμονες που σε βασανίζουν και να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα αγαπηθειτε και να ζήσετε σε αρμονία μαζί![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.809 μηνύματα.

13-05-25

20:50
νομίζω πως έχω συνηθίσει πια. αλλά το κυριότερο είναι ότι εγώ δεν είμαι διαθέσιμος τα τελευταία χρόνια. ο κύκλος μου είναι πολύ περιορισμένος και εγώ στην κοσμάρα μου. 

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.776 μηνύματα.

13-05-25

20:51
Ελπίζω όλα να λυθούν το συντομότερο δυνατόν και να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο, είναι κρίμα που έχεις τέτοια άποψη για τον εαυτό σου.Σε ευχαριστώ πολύ για τον καλό σου λόγο, Δούκισσα!
Κουβαλάω απωθημένα από παιδί, εξού και η δραματική αντίδραση στην απόρριψη. Με φαρμακοθεραπεία, ψυχοθεραπεία και εργασιοθεραπεία τα περισσότερα λύνονται.
Κάποτε είχα ακούσει μια πολύ όμορφη φράση
"Να μην ψάχνεις το άλλο σου μισό αλλά το δεύτερό σου ολόκληρο"
Έτσι λοιπόν να σε βρει και εσένα ο άνθρωπος σου στο μελλον, να αγαπάτε και τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλον

Guest 182562
Επισκέπτης

13-05-25

21:03
Είναι ωραία η συντροφικότητα, αρκεί να μην είναι πνιγηρή.Ελπίζω όλα να λυθούν το συντομότερο δυνατόν και να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο, είναι κρίμα που έχεις τέτοια άποψη για τον εαυτό σου.
Κάποτε είχα ακούσει μια πολύ όμορφη φράση
"Να μην ψάχνεις το άλλο σου μισό αλλά το δεύτερό σου ολόκληρο"
Έτσι λοιπόν να σε βρει και εσένα ο άνθρωπος σου στο μελλον, να αγαπάτε και τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλον![]()

13-05-25

21:12
Να ξέρεις, αγαπητέ μου, ότι όλα αυτά μέχρι ενός βαθμού, είναι καθαρά υποκειμενικά.Εγώ δυστυχώς φέρω βαρέως την απόρριψη από άτομα που τα θεωρώ καλύτερα από εμένα (σε επίπεδο κοινωνικότητας, εμφάνισης και επιτευγμάτων). Μου θυμίζει ότι δεν αξίζω αγάπη και προσπαθώ απεγνωσμένα να καταστρέψω αυτή τη σκέψη.
Θέλω να πω ότι κάποιος που για σένα είναι εμφανισιακά όμορφος, δεν σημαίνει ότι είναι και για τον άλλον επειδή τα γούστα ποικίλλουν.
Για έναν "κλειστό" άνθρωπο, οι εξωστρεφείς πιθανότατα να του είναι ανυπόφοροι και αντιστρόφως.
Ακόμα και τα επιτεύγματα που όντως είναι κάτι, ας το πούμε "αντικειμενικό", δεν χαίρουν απ΄όλους της ίδιας αποδοχής επειδή είναι ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του καθενός.
Κάποιος θαυμάζει τους top επιστήμονες, ένας άλλος τους top αθλητές, ένας τρίτος τους top καλλιτέχνες κτλ και όλα αυτά μεταφέρονται στον μικρόκοσμο του καθενός και θαυμάζει τον καλύτερο μαθητή/φοιτητή, αυτόν που βγαίνει πρώτος στους τοπικούς αγώνες, αυτόν που ασχολείται περισσότερο με την τέχνη και μπορεί να εκφέρει άποψη γι΄αυτήν.
Στο προκείμενο τώρα.
΄Οταν γνωρίσεις κάποιον που θα ταιριάζουν τα "υποκειμενικά" σας (που βάσει των προηγούμενων που εσύ ανέφερες, θα σε θεωρεί τόσο όμορφο όσο τον θεωρείς και συ, τόσο ικανό όσο τον θεωρείς και συ, τόσο αξιαγάπητο και ερωτεύσιμο όσο τον θεωρείς και συ), τότε μόνο θα επιτευχθεί το ζητούμενό σου και θα αισθανθείς πληρότητα.
Και μην αρχίσεις τους πεσιμισμούς επειδή πάντα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τα ίδια ζητούμενα με σένα όπως υπάρχουν και για όλους μας.
Και αυτά σου τα λέει κάποια που δεν είναι και ο πιο easy going άνθρωπος.
Hold your head up!
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.723 μηνύματα.

13-05-25

21:30
Μετά από τόσες χυλοπίτες δε με πολυενδιαφερει και βασικά κιολας
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.790 μηνύματα.

13-05-25

22:50
Ωραίο θέμα!
Παλιά, μέχρι τα 25, ήμουν σκατοχαρακτήρας τελείως σε αυτό το θέμα. Αν με απέρριπταν (στα ερωτικά) δεν έβγαζα μεν κακία, αλλά το έπαιρνα εγωιστικά (γιατί να απορρίψει εμένα; ), εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να είχα νιώσει έντονα πράγματα και όντως στεναχωρήθηκα. Και το κακό είναι ότι αν ήξερα καμία ότι με ήθελε και εγώ δεν την ήθελα, αν μετά της περνούσε αυτηνής κάπως μου κακοφαινόταν (ό,τι να' ναι).
Τα τελευταία χρόνια βελτιώθηκα πολύ και πλέον δεν με νοιάζει. Αν δεν αρέσω σε κάποια, οκ, προχωράμε και τελείωσε. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ εξαιρετικό, να νιώσω πραγματικά έντονα πράγματα (πολύ σπάνιο πια), οπότε τότε θα στεναχωρηθώ. Αλλά μεγαλώσαμε, καλό είναι κάποια στιγμή όλοι να τα βρίσκουμε με τέτοια πράγματα και να προχωράμε.
Παλιά, μέχρι τα 25, ήμουν σκατοχαρακτήρας τελείως σε αυτό το θέμα. Αν με απέρριπταν (στα ερωτικά) δεν έβγαζα μεν κακία, αλλά το έπαιρνα εγωιστικά (γιατί να απορρίψει εμένα; ), εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να είχα νιώσει έντονα πράγματα και όντως στεναχωρήθηκα. Και το κακό είναι ότι αν ήξερα καμία ότι με ήθελε και εγώ δεν την ήθελα, αν μετά της περνούσε αυτηνής κάπως μου κακοφαινόταν (ό,τι να' ναι).
Τα τελευταία χρόνια βελτιώθηκα πολύ και πλέον δεν με νοιάζει. Αν δεν αρέσω σε κάποια, οκ, προχωράμε και τελείωσε. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ εξαιρετικό, να νιώσω πραγματικά έντονα πράγματα (πολύ σπάνιο πια), οπότε τότε θα στεναχωρηθώ. Αλλά μεγαλώσαμε, καλό είναι κάποια στιγμή όλοι να τα βρίσκουμε με τέτοια πράγματα και να προχωράμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.