Πώς αξιοποιείτε το χρόνο σας στο smartphone;

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Πλέον iOS, Android κρατάνε στατιστικά. Εγώ τις τελευταίες 10 μέρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Το χρονικό διάστημα το επιλέγει αυτόματα; Γιατί εμένα μου λέει μόνο από την τελευταία πλήρη φόρτιση που ήταν κάποια στιγμή χθες, δε θυμάμαι ακριβώς.

(τους χρόνους μου τους βγάζει σε δεύτερο παράθυρο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
24 ωρες:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Το χρονικό διάστημα το επιλέγει αυτόματα; Γιατί εμένα μου λέει μόνο από την τελευταία πλήρη φόρτιση που ήταν κάποια στιγμή χθες, δε θυμάμαι ακριβώς.
(τους χρόνους μου τους βγάζει σε δεύτερο παράθυρο)

Στα iPhone μπορείς να επιλέξεις 10 μέρες ή 24 ώρες.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Πώς αξιοποιείτε το χρόνο σας στο smartphone;

Αφήνοντάς το κάτω.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Στα iPhone μπορείς να επιλέξεις 10 μέρες ή 24 ώρες.

Στα android (9, 10) μπορεις να δεις καθε μερα ξεχωριστα μεσω του digital well being.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...