Άγγελος
Επιφανές μέλος

γιαυτο δεν μπορω καθολου την εκφραση "κουκλα μου" κλπ..τι θεωρω προσβολη για τη γυναικα,,Σαφως ειναι καλυτερα γιατι μια κουκλα ειναι αψυχη....
σαν να ειναι ντεκορ αψυχο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι γυναικες ξερεις Αγγελε οταν θελησουν να κανουν κατι στο κεφαλι τους πχ. δεν ενεργουν με κρητηριο την τολμη.Ενεργουν με κριτηριο το τι τους αρεσει , την αλλαγη...Αντιθετα οι ανδρες συνηθως πανε στον κουρεα seulement για να ''τους τα παρει λιγο'' επειδη μακρυνανε...Αυτη ειναι η διαφορα...πρακτικα τωρα..
ποια γυναικα θα το τολμαγε ?
σε εξωτερικο χωρο,,ή την εργασια?
ποσο τολμηρη πρεπει να ειναι?
Μια γυναικα απλως μπορει ενα πρωι να ξυπνησει και αντι να πει '' τα βαρεθηκα...παω να κανω ανταυγειες'' λεει : ''τα βαρεθηκα ...παω να τα ξυρησω...ας το δοκιμασω κι αυτο...''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos
Δραστήριο μέλος

Οι γυναικες ξερεις Αγγελε οταν θελησουν να κανουν κατι στο κεφαλι τους πχ. δεν ενεργουν με κρητηριο την τολμη.Ενεργουν με κριτηριο το τι τους αρεσει , την αλλαγη...Αντιθετα οι ανδρες συνηθως πανε στον κουρεα seulement για να ''τους τα παρει λιγο'' επειδη μακρυνανε...Αυτη ειναι η διαφορα...
και όπως λέει και ο κουρέας μου , δεν είναι εποχή για ανθρώπους με μεγάλα μπαλάκια
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Speedy
Δραστήριο μέλος

Μου έρχεται εμετος..
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

....μισο...να σου φερουμε λεκανιτσα....μην τα κανεις ολα χαλια...Ξυρισμένο κεφάλι σε γυναίκα?
Μου έρχεται εμετος..

Άγγελος
Επιφανές μέλος

σωστο..Οι γυναικες ξερεις Αγγελε οταν θελησουν να κανουν κατι στο κεφαλι τους πχ. δεν ενεργουν με κρητηριο την τολμη.Ενεργουν με κριτηριο το τι τους αρεσει , την αλλαγη...Αντιθετα οι ανδρες συνηθως πανε στον κουρεα seulement για να ''τους τα παρει λιγο'' επειδη μακρυνανε...
στην εμφανιση ρουχα κλπ,,οι γυναικες θελουν την καθημερινη αλλαγη..
ενω εγω πχ κολλαω αιωνιως σε συγκεκριμενα ρουχα παπουτσια..
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Δεν θα έκανα σχέση, όμως! Για φιλία δε θα με εμπόδιζε για κανένα λόγο

Κοντά μαλλιά, ναι, γιατί όχι;
Αλλα ξυρισμένα μου φαίνεται κάπως! Είναι υποκειμένικο όμως!
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

θα το αντιστρεψω..........πως βλεπετε τις κυριες που ξυριζουν το κεφαλι τους;;;;;;;;![]()
Βρε Ρόζα τι θέμα......μου σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής μου πρωί πρωί.

.

Δηλαδή ο γάμος σας στηρίζεται στις τρίχες σου.θα σου πω την στάση του άνδρα μου, θα πήγαινε κατευθείαν για ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ή θα με έκλεινε μέσα στο σπίτι για να μην κυκλοφορώ μαζί του μέχρι να ξαναβγούν......![]()
Σωκ και δέος!
Απ'την άλλη νομίζω το γράφουν και τα ιερά βιβλία... "η γυνή τε να διατηρή την κώμην της κεφαλής της πλήρη και να κοπιάζη δια την ευρωστίαν και ευδοκίμησίν της".
Συνεπώς καλά κάνετε και δεν τη βουτάτε σε γυναίκες με ξυρισμένο κεφάλι, και καλά κάνουν και οι σωστές νοικοκυρές δούλες και κυρές και θρέφουν τις εκάστοτε τρίχες τους με βιταμίνη Έπσιλον και εκχύλισμα μαρέγκας από αυγά νεαρής αποκατεστημένης κότας.
roumana
Διάσημο μέλος

θα σου πω την στάση του άνδρα μου, θα πήγαινε κατευθείαν για ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ή θα με έκλεινε μέσα στο σπίτι για να μην κυκλοφορώ μαζί του μέχρι να ξαναβγούν......![]()
«Κύριε δικαστά, έχει άποψη για τα μαλλιά της .»
Άγγελος
Επιφανές μέλος

οπως και να μας βλεπετε,,αλλες τριχες δεν εχουμε,,οποτε,,

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Αλλά ποιος θα έριχνε άκυρο σε αυτά τα ξυρισμένα κεφάλια;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ε,με πολυ ομορφα προσωπα..καπως το δεχεσαι,,
αλλα καθημερινα,,φαινεται αδειο το κεφαλι -προσωπο..
ειναι extreme και κοντρα στη γυναικεια φυσηοπως και να το κανουμε..αντρικο στυλ δηλαδη,,αγοριστικο..
και οι ιδιες που τα εκοψαν νιωθουν επωδυνα οταν το καναν,κοινως χαλια..
ειναι "ακρωτηριασμος" για μια γυναικα το ξυρισμα του κεφαλιου..η natalie portman το εκανε για μια ταινια πχ και η megan fox δεν τα ξυρισε.. ειναι φοτοσοπ.. για πρωταπριλια
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή ο γάμος σας στηρίζεται στις τρίχες σου.
Σωκ και δέος!
Απ'την άλλη νομίζω το γράφουν και τα ιερά βιβλία... "η γυνή τε να διατηρή την κώμην της κεφαλής της πλήρη και να κοπιάζη δια την ευρωστίαν και ευδοκίμησίν της".
Για εσένα η ιδανική γυναίκα είναι ξυρισμένη;;; άλουστη;;; άπλυτη;;; και τι άλλο;;; αξύριστη σε πόδια και μασχάλες;;; Ω φαντάζομαι θα είναι μια ομορφιά....

το ευδοκίμησιν γράφεται με ήτα στο τέλος......
Θάλεια
Διάσημο μέλος

ποότε τα ξυρισανε αυτες?
ε,με πολυ ομορφα προσωπα..καπως το δεχεσαι,,
αλλα καθημερινα,,φαινεται αδειο το κεφαλι -προσωπο..
ειναι extreme και κοντρα στη γυναικεια φυσηοπως και να το κανουμε..αντρικο στυλ δηλαδη,,αγοριστικο..
Ok συμφωνώ εν μέρει.
Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνδρας που θα έχει μία τέτοια γυναίκα στο κρεβάτι του και θα της πει "συγγνώμη γλυκιά μου,χωρίζουμε.Οι ανύπαρκτες τρίχες σου φταίνε".

Η Megan Fox δεν τα ξύρισε, ήταν μία φώτο που τριγυρνούσε πέρσι και όλοι νόμιζαν ότι τα πήρε με την ψιλή, αλλά ήταν fake.
Η Natalie Portman τα ξύρισε στη ταινία V for Vendetta και της έμειναν μετά.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

"συγγνώμη γλυκιά μου,χωρίζουμε.Οι ανύπαρκτες τρίχες σου φταίνε".![]()
οχι,,δεν λεμε για χωρισμο..
αλλα γυναικα με μονιμα τετοιο μαλλι δεν υπαρχει,,εκτος αν ειναι αρρωστη οποτε φορανε περουκα..
και το γυναικειο μαλλι μεγαλωνει γρηγορα,,οχι σαν το αντρικο που ψοφαει απο μονο του-το δικο μου πχ-..
οποτε φαντασου να εχεις μια υγιή γυναικα που ξυριζει συνεχως το κεφαλι της μην αφηνοντας να μακρυνει το μαλλι..χωρις καποιον προσωρινο επαγγελματικο λογο πχ
μαλλον ψυχολογο θα ηθελε ..
ποσο πιθανο σου φαινεται?
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

οχι,,δεν λεμε για χωρισμο..
αλλα γυναικα με μονιμα τετοιο μαλλι δεν υπαρχει,,εκτος αν ειναι αρρωστη οποτε φορανε περουκα..
και το γυναικειο μαλλι μεγαλωνει γρηγορα,,οχι σαν το αντρικο που ψοφαει απο μονο του-το δικο μου πχ-..
οποτε φαντασου να εχεις μια υγιή γυναικα που ξυριζει συνεχως το κεφαλι της μην αφηνοντας να μακρυνει το μαλλι..χωρις καποιον προσωρινο επαγγελματικο λογο πχ
μαλλον ψυχολογο θα ηθελε ..
ποσο πιθανο σου φαινεται?
Μα γιατί βρε Άγγελε το λες αυτό;; Δεν θα ήταν ωραίο το βράδυ που θα ξαπλώνατε να της χαιδεύεις την καράφλα και να σε τσιμπούν οι τρίχες που μόλις θα βγαίνουν.....

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι,,θα ειχα επαφη με εξωγηινο απο κοντα..Μα γιατί βρε Άγγελε το λες αυτό;; Δεν θα ήταν ωραίο το βράδυ που θα ξαπλώνατε να τις χαιδεύεις την καράφλα και να σε τσιμπούν οι τρίχες που μόλις θα βγαίνουν.....![]()

ΕΤ phoone hoomee...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.