evouli
Διάσημο μέλος

"ρωτήστε και εσείς τους γονείς σας πώς γνωρίστηκαν..ποιος ξέρει..μπορεί να ανακαλύψετε κάποια πολύ όμορφη ιστορια.."
είπα να βάλω αυτό το θεματάκι.. μόνο να το κάνω λίγο πιο γενικό..
εσείς πώς γνωριστήκατε με το έτερόν σας ήμισυ; οι γονείς σας ή κάποιοι φίλοι σας; υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ιστορια που να γνωρίζετε και να θέλετε να μοιραστείτε;
εμένα πάντως ανέκαθεν με τρέλλαινε να ακούω ιστορίες γνωριμίας, τις βρίσκω όλες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

εγώ δεν έχω στην οικογένεια καμία φοβερή ιστορία γνωριμίας... οι παππούδες μου κ από τις 2 μεριές με ...συνοικέσιο. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν εδώ στην Αθήνα. Σπούδαζε ακόμα ο πατέρας μου [αιώνιος φοιτητής χεχε] και η μητέρα μου (που είχε τελειώσει) ήρθε να δουλέψει. Οι μοναδικές της παρέες ήταν αυτές που είχαν τα ξαδέρφια της, ο μπαμπάς μου ήταν φίλος μιας θείας μου και...έγινε το κοννέ

Κι εγώ τον καλό μου μέσω σχολής τον γνώρισα. Κάναμε το ίδιο μεταπτυχιακό... Μας ένωσαν οι δύσκολες εξετάσεις χιχι!!!

Την πιο "κουλή" ιστορία της οικογένειας την έχει η αδελφή μου που γνώρισε τον άντρα της (αυτός έκανε phd τότε αυτή master) όταν ...μπέρδεψε τα γραφεία 2 καθηγητών και πήγε να αφήσει μια εργασία σε ...λάθος γραφείο... ΄Ηταν κεραυνοβόλο κατά πως φαίνεται!!! [αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν περάσει 9 χρόνια - τα 7 γάμου, από τότε!]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Όταν τελικά δέχτηκα είχαμε δώσει ραντεβού σε κεντρικό σημείο στις 9 η ώρα το βράδυ και στις 8:40 τον πήρα τηλέφωνο να τον ακυρώσω. Σάλταρε (λογικό), αλλά τότε δεν τον ήξερα και μου είχε προκύψει καλύτερη πρόταση! (όχι, συνήθως δεν είμαι τόσο κωλοπαίδι, πρώτη φορά έκανα τέτοια λαλακία!

Εκεί μουλάρωσα. Ευτυχώς συνέχισε να μπαίνει στον μέσσεντζερ που μιλούσαμε, οπότε με τα πολλά μετά από καμιά εβδομάδα μπούρου-μπούρου γυρνάει και μου γράφει "ή θα βγούμε τώρα ή δεν θα βγούμε ποτέ". Ε, δεν άφησα κι αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη και βρεθήκαμε στις 6 το απόγευμα σε μια καφετέρια που υπάρχει ακόμη, αλλά με άλλο όνομα. Όταν τον είδα, τον πίστεψα που μου έλεγε στο τηλέφωνο πως είναι όπως του περιγράφω τον ιδανικό άντρα..

(ναι, ήμουν πληγωμένη!

Έχουμε τα σκαμπανεβάσματα μας, αλλά η αλήθεια είναι πως 4 χρόνια τώρα κάθε μέρα που περνά συνειδητοποιώ όλο και πιο πολύ πως είναι ο άντρας της ζωής μου και πως κανείς ποτέ δεν θα μπορούσε να με κάνει πιο ευτυχισμένη!

Vkey
Επιφανές μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Ευτυχώς δεν το έκανε!
Στο 10λεπτο συζητάγαμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια, στο μισάωρο τον είχα ερωτευτεί σφόδρα.
Ξαναβγήκαμε μια βδομάδα αργότερα, πάλι οι τρεις μας, όπου εκεί σιγουρεύτηκα ότι έχω πάθει ζημιά μαζί του. Την επόμενη μέρα, κανονίσαμε να ξανασυναντηθούμε οι τρεις μας, όμως εντελώς ξαφνικά ο φίλος μου αρρώστησε!!!!!!

Βγήκαμε οι δυο μας για ποτό και επιστρέψαμε την επόμενη μέρα τα ξημερώματα, πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

kotetsi
Νεοφερμένο μέλος

nicole!
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Η τωρινή ιστορία είναι ότι ήμουν μόλις 2 εβδομάδες στην πόλη (εξωτερικό) που τώρα σπουδάζω... και δεν είχα γνωρίσει πολύ κόσμο (ούτε θα γνώριζα) μιας και το μάστερ μου είναι ερευνητικό κι ατομικό!
Εϊχαμε πάει λοιπόν με τα παιδιά του κτιρίου μου (μένω σε φοιτητικοκοινοβιόσπιτο) σε ένα πάρτι που έκανε ένας σύλλογος για την έναρξη του εξαμήνου...
Όλοι ήξεραν κάποιον, μιας και ήμουν η μόνη ξένη, και σε κάποια φάση στις 12 είχα μείνει ψιλομόνη και κουρασμένη!
Όπως κοιτούσα το ταβάνι, με σκουντάει κάποιος και κάτι μου λέει με περίεργη γερμανική προφορά- γρι δεν κατάλαβα!
Γυρνάω, ένα χαρούμενο παιδί με πολύ λαμπερό βλέμμα... Ήθελε να κρίνω ποιος από την παρέα του είναι καλύτερα ξυρισμένος, μιας και του την έλεγαν οι δικοί του ότι δεν ξυρίζεται καλά!
Ξεκινάει ένας χαβαλές, με αστειάκια, σπαστά ελληνικά που είχε μάθει στη Ρόδο (πού αλλού) και κουβεντούλες για ταινίες κλπ, αλλά και χορό (πάρτι λέμε!)...
Απλά κάποια στιγμή που με είχε τρελάνει με τα Moro mu fila me και είχα κουραστεί γενικά, είπα να βρω τις φίλες μου.
Όπως πάω να τον χαιρετήσω, μου λέει "Ώπα, τηλέφωνο να μου δώσεις!" με πιάνει τότε το sex and the city μου, εμένα, και λέω "όχι, δώσμου εσύ και θα σου στείλω αύριο"... Τι το θελα, μιας και αντί να τον αποθηκεύσω κανονικά, απλά τον πήρα τηλ. για να τον έχω στις εξερχόμενες...
Τα ξημερώματα που γύρισα σπίτι έβαλα την ελληνική κάρτα στη συσκευή... κι έχασα τις εξερχόμενες!!! Τσαντίλα η δικιά σου.. να έχω ξεμείνει μόνη το σκ στην πόλη, ολομόναχη, και να τη βγάζω στα ίντερνετ καφέ να τον ψάχνω στη σελίδα του Πανεπιστημίου... χωρίς να θυμάμαι καλά τι είχε σπουδάσει! Έψαχνα κι αυτόν και τους φίλους του!!!
Μετά από δύο εβδομάδες αναζήτησης το είχα ξεχάσει...
Και πάνω στην τρίτη εβδομάδα, με το που ανακάλυψα πώς να ανοίγω τα email του λογαριασμού του Uni, ιδού ποιος!
Με έψαχνε κι εκείνος μέεεερες... βέβαια ήξερε καλύτερα τα συστήματα και ήμουν και πιο εύκολη αναζήτηση...!
Ανταλλάξαμε κινητά, σωστά αυτή τη φορά... βγήκαμε...
Και μετά από 2 εβδομάδες, στον κυριλέ κοστούμι-φόρεμα χορό της σχολής... φιλί!
Και οι μήνες κυλούν ήρεμα...!

evouli
Διάσημο μέλος

Με παίρνει μια μέρα ενας συμφοιτητής μου τηλ αφού ειχαμε να βρεθούμε ολο το καλοκαιρι και μου λεει παμε για καφέ; λεω ναι. λεει θα ειναι και ενας φιλος μου σε πειραζει; λεω οχι τι να με πειραξει. λεει διδυμος ειναι κι αυτος σαν και τα μουτρα σου (πολύ ευγενεια...)

ξεκιναω να ετοιμαζομαι η δικια σου και να αναρωτιεμαι μπας και θα'ναι κανενας καλος..
μετα απο την πρωτη αυτη σκεψη λεω μεσα μου "χαλια θα'ναι, μη χαιρεσαι τζαμπα"..
ε, φτανω στο μαγαζι λιγο αργοπορημενη, παιρνω τηλ, μου λεει κατσαμε.. μπαινω στο μαγαζι, τον καταλαβαινω απ'την πλατη και πεφτει το ματι μου κατευθειαν στον φίλο...
και παθαίνω (με λιγα λογια) κατι τετοιο:

καθησαμε ωραια και καλα, με προσκαλει για σ/κ ο φιλος μου στο εξοχικο του (που θα πηγαιναν μαζι), φυσικά και ΔΕΝ αρνηθηκα (για μαμακες ψαχνεις;;;;;

την άλλη μέρα είμαι χαλκιδικη με την ξαδερφη μου, μου στελνει μηνυμα αυτος ο φιλος μου οτι πανε για μπανιο και να παω.. σηκωνομαστε, μαζευουμε τα μπαγκαζια μας και πηγαινουμε να τους βρουμε.. καθομαστε μεχρι το απογευμα και φευγουμε...
και μολις φτανω σπιτι μου στελνει παλι μηνυμα οτι δεν μου ειπε να μεινω σημερα γιατι δεν ημουν μονη και θα ειχε προβλημα με την κοπελα του και αν θελω να παω αυριο για να μεινω..
πηγα, και το ιδιο βραδυ εγινε το προσδοκωμενο...

κοινώς...............
......................οι αντιστασεις μουκρατησαν για το εξωπραγματικο διαστημα των 2,5 ημερών...

και σήμερα, σχεδον 2 χρόνια μετα, είμαι πάντα έτσι

και μολις φτανω σπιτι μου στελνει παλι μηνυμα οτι δεν μου ειπε να μεινω σημερα γιατι δεν ημουν μονη και θα ειχε προβλημα με την κοπελα του και αν θελω να παω αυριο για να μεινω..
Ευούλι, αυτό δεν το κατάλαβα...

evouli
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Ευούλι, αυτό δεν το κατάλαβα...![]()
Η κοπελα του συμφοιτητη μου δεν ήταν μαζί τους και εγώ ήμουν μαζί με την ξαδερφη μου.. άρα, 2 κορίτσια και 2 αγόρια.. τι θα σκεφτόταν η κοπελα αν ακουγε αυτό από τοσα χλμ μακρυά που ήταν;

evouli
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:...αααα...!!! Κατάλαβα!!![]()
είναι που τα λέω πολύ κατανοητά...

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

-ζητώ συγνώμη αν έγινα κουραστική..

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

κομμενη η πλακα τωρα:
ειχα παει στο μπαρακι που δουλευε και ζητησα μια μπυρα την οποια δεν την ειχε το συγκεκριμενο μπαρακι, και γυρναω εγω στον φιλο μου που ειχαμε παει μαζι και του λεω "μα καλα ρε λαλακα, που με εφερες που δεν εχουν μπυρα" αυτη προσπαθησε να με πεισει οτι ειχε αντιστοιχη μπυρα το μαγαζι αλλα εγω εκει - σαν μικρο παιδι εκανα -
τελικα με καταφερε και μαζι με την μπυρα μου εφερε ενα σημειωμα σε χαρτοπετσετα γραμμενο που ειχε το τηλεφωνο της πανω. ειχα κατεβασει και καμποσες μπυρες μεχρι τοτε και γυρναω και της λεω, σιγα μην σε παρω τηλεφωνο κοπελια - κατσε εδω τωρα που εισαι να τα πουμε - εκατσε, τα ειπαμε λιγακι , και στις 4 το πρωι που σχολασε πηγαμε για φαγητο και τελικα την πηγα σπιτι της στις 9:30 το πρωι.
the rest is history

mania
Επιφανές μέλος

maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

είχαν βγει τα αποτελέσματα των πανελληνίων κ πάμε με τους γονείς μου να ψάξουμε σπίτι. Είδαμε διάφορα, φτάνουμε και στο τελευταίο που μας το δείχνει ο γιος του ιδιοκτήτη επειδή έμενε και ο ίδιος σε μια απο τις γκαρσινιέρες... Το νοικιάσαμε τελικά το σπίτι! Εγώ τον είχα προσέξει,αλλά δε μπορώ να πώ οτι τον είχα ερωτευτεί κιόλας! Κι εκείνος το ίδιο απ'ότι μου λέει τώρα... Περνούσαν οι μήνες, εγώ είχα κάνει μια σύντομη σχέση, εκείνος είχε αρκετό καιρό σχέση την οποία έβλεπα, αλλά δεν με πείραζε, γιατί δεν ένιωθα κάτι...! Στις 14 Φεβρουαρίου είχαμε αρχίσει να στέλνουμε μηνύματα,τίποτα το συγκεκριμένο όμως! Το βραδάκι πήγα για καφέ με φίλες, ήρθε κι εκείνος με την παρέα του, πήγα κι εγώ στο τραπέζι τους για λίγο και για να μην τα πολυλογώ, καταλήξαμε στο σπίτι μιας φίλης μου να παίζουμε χαρτιά...τίποτα όμως ακόμη!
Την άλλη μέρα μου έστειλε μήνυμα να πάμε για καμιά ταινία, ήρθε στο σπίτι μου κατά τις12 το πρωί και έφυγε στις 3 το βράδυ!!!!!!!!

travel_lover
Διάσημο μέλος

σε μια πρόβα για μια παράσταση όπου έπαιζαν το ερωτευμένο κρυφό ζευγάρι, κ έτσι όπως είναι στα γόνατα ο πατέρας μου για τις ανάγκες τις πρόβας της λέει: "έλα να προσπαθήσουμε να παίξουμε κ στην πραγματική μας ζωή"! αποτέλεσμα- γνωρίσατε εμένα!

my story: δημοτικό. εγώ πέμπτη τάξη. ένα καινούριο παιδί στην τετάρτη που δεν ήξερε γρι αρμένικα. πιάνουμε κουβέντα κ κολλάμε από την πρώτη στιγμή. σε χρόνο dt γινόμαστε αυτοκόλλητοι. προσπαθεί να τα φτιάξει με μια φίλη. τζίφος! εγώ τελειώνω κ φεύγω για κύπρο. χανόμαστε για 1 χρόνο κ μετά αποφασίζει να έρθει κ αυτός στο περιβόητο σχολείο μας. η φίλη μου από ελλάδα με εξορκίζει να τον προσέχω, να μην τον πάρει άλλη μπας κ τον ψήσει. της το υπόσχομαι. η παρέα γίνεται στο σχολείο από κολλητή σε αυτοκόλλητη! μέσα στον απρίλιο, μου λέει άνθισαν οι αμυγδαλιές, θες νανθίσεις στην αγκαλιά μου (είχα περάσει ερωτική απογοήτευσει μη χ*** 13 χρονών θκατό!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.