Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:37 Ο Μάξιμος έγραψε: #21 24-03-11 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαλτε καλυτερα αυτο για ταυτοχρονη διορθωση σε αγγλικα και ελληνικα χωρις να πρεπει να αλλαξεις με δεξι κλικ/γλωσσες κλπ.. το εχω και δουλευει αψογα..ειναι το μοναδικο διπλο.. Click για ανάπτυξη... Ενα καλό εργαλείο είναι και η εκμάθηση του τυφλού συστήματος για να γράψει κανείς. Μια εβδομάδα είναι αρκετή. Στη συνέχεια, καλό είναι να μάθετε να χρησιμοποιείτε πλήκτρα για αναίρεση Ctrl Z –αποκοπή Ctrl X- αντιγραφή Ctrl C (copy) – επικόλληση Ctrl V, αλλά και για εκτύπωση πατώντας Ctrl και P από το print. Με Ctrl Α, μπορείς να επιλέξεις όλο το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:43 Η Sweet_Butterfly: #22 07-09-11 17:43 κατι εχει παθει το πληκτρολογιο κ οταν γραφω ελληνικα δεν μπορει να βαλει τονο κ μπαινει αυτο ΄΄...τι να κανω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:55 Ο g1wrg0s έγραψε: #23 07-09-11 17:55 Για να βαλεις τονο πατας ενα κουμπι που ειναι παραδιπλα απο το Εnter και αμεσω μετα το φωνηεν (στιγμιαια) . Αυτο κανεις και δεν σου βγαζει τονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Η Sweet_Butterfly: #24 07-09-11 18:38 ναι αυτ΄΄ο πατησα! κ μου βγαινει ετσι οπως εγραψα το "αυτ΄΄ο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:44 Ο Boom έγραψε: #25 07-09-11 18:44 Εγώ θα πρότεινα μια επαναφορά συστήματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η Sweet_Butterfly: #26 07-09-11 19:54 το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Boom έγραψε: #27 07-09-11 19:58 Κάν' το σε πιο παλιά ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:18 Ο iGiannis έγραψε: #28 07-09-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 gademis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαλτε καλυτερα αυτο για ταυτοχρονη διορθωση σε αγγλικα και ελληνικα χωρις να πρεπει να αλλαξεις με δεξι κλικ/γλωσσες κλπ.. το εχω και δουλευει αψογα..ειναι το μοναδικο διπλο.. Click για ανάπτυξη... Ενα καλό εργαλείο είναι και η εκμάθηση του τυφλού συστήματος για να γράψει κανείς. Μια εβδομάδα είναι αρκετή. Στη συνέχεια, καλό είναι να μάθετε να χρησιμοποιείτε πλήκτρα για αναίρεση Ctrl Z –αποκοπή Ctrl X- αντιγραφή Ctrl C (copy) – επικόλληση Ctrl V, αλλά και για εκτύπωση πατώντας Ctrl και P από το print. Με Ctrl Α, μπορείς να επιλέξεις όλο το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:43 Η Sweet_Butterfly: #22 07-09-11 17:43 κατι εχει παθει το πληκτρολογιο κ οταν γραφω ελληνικα δεν μπορει να βαλει τονο κ μπαινει αυτο ΄΄...τι να κανω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:55 Ο g1wrg0s έγραψε: #23 07-09-11 17:55 Για να βαλεις τονο πατας ενα κουμπι που ειναι παραδιπλα απο το Εnter και αμεσω μετα το φωνηεν (στιγμιαια) . Αυτο κανεις και δεν σου βγαζει τονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Η Sweet_Butterfly: #24 07-09-11 18:38 ναι αυτ΄΄ο πατησα! κ μου βγαινει ετσι οπως εγραψα το "αυτ΄΄ο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:44 Ο Boom έγραψε: #25 07-09-11 18:44 Εγώ θα πρότεινα μια επαναφορά συστήματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η Sweet_Butterfly: #26 07-09-11 19:54 το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Boom έγραψε: #27 07-09-11 19:58 Κάν' το σε πιο παλιά ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:18 Ο iGiannis έγραψε: #28 07-09-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 gademis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατι εχει παθει το πληκτρολογιο κ οταν γραφω ελληνικα δεν μπορει να βαλει τονο κ μπαινει αυτο ΄΄...τι να κανω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:55 Ο g1wrg0s έγραψε: #23 07-09-11 17:55 Για να βαλεις τονο πατας ενα κουμπι που ειναι παραδιπλα απο το Εnter και αμεσω μετα το φωνηεν (στιγμιαια) . Αυτο κανεις και δεν σου βγαζει τονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Η Sweet_Butterfly: #24 07-09-11 18:38 ναι αυτ΄΄ο πατησα! κ μου βγαινει ετσι οπως εγραψα το "αυτ΄΄ο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:44 Ο Boom έγραψε: #25 07-09-11 18:44 Εγώ θα πρότεινα μια επαναφορά συστήματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η Sweet_Butterfly: #26 07-09-11 19:54 το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Boom έγραψε: #27 07-09-11 19:58 Κάν' το σε πιο παλιά ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:18 Ο iGiannis έγραψε: #28 07-09-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 gademis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να βαλεις τονο πατας ενα κουμπι που ειναι παραδιπλα απο το Εnter και αμεσω μετα το φωνηεν (στιγμιαια) . Αυτο κανεις και δεν σου βγαζει τονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:38 Η Sweet_Butterfly: #24 07-09-11 18:38 ναι αυτ΄΄ο πατησα! κ μου βγαινει ετσι οπως εγραψα το "αυτ΄΄ο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:44 Ο Boom έγραψε: #25 07-09-11 18:44 Εγώ θα πρότεινα μια επαναφορά συστήματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η Sweet_Butterfly: #26 07-09-11 19:54 το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Boom έγραψε: #27 07-09-11 19:58 Κάν' το σε πιο παλιά ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:18 Ο iGiannis έγραψε: #28 07-09-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 gademis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αυτ΄΄ο πατησα! κ μου βγαινει ετσι οπως εγραψα το "αυτ΄΄ο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:44 Ο Boom έγραψε: #25 07-09-11 18:44 Εγώ θα πρότεινα μια επαναφορά συστήματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η Sweet_Butterfly: #26 07-09-11 19:54 το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Boom έγραψε: #27 07-09-11 19:58 Κάν' το σε πιο παλιά ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:18 Ο iGiannis έγραψε: #28 07-09-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 gademis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα πρότεινα μια επαναφορά συστήματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η Sweet_Butterfly: #26 07-09-11 19:54 το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Boom έγραψε: #27 07-09-11 19:58 Κάν' το σε πιο παλιά ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:18 Ο iGiannis έγραψε: #28 07-09-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 gademis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Boom έγραψε: #27 07-09-11 19:58 Κάν' το σε πιο παλιά ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:18 Ο iGiannis έγραψε: #28 07-09-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κάν' το σε πιο παλιά ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:18 Ο iGiannis έγραψε: #28 07-09-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sweet_Butterfly: το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/ Click για ανάπτυξη... Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο.. Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.