Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Ενα καλό εργαλείο είναι και η εκμάθηση του τυφλού συστήματος για να γράψει κανείς. Μια εβδομάδα είναι αρκετή.βαλτε καλυτερα αυτο για ταυτοχρονη διορθωση σε αγγλικα και ελληνικα χωρις να πρεπει να αλλαξεις με δεξι κλικ/γλωσσες κλπ..
το εχω και δουλευει αψογα..ειναι το μοναδικο διπλο..
Στη συνέχεια, καλό είναι να μάθετε να χρησιμοποιείτε πλήκτρα για αναίρεση Ctrl Z –αποκοπή Ctrl X- αντιγραφή Ctrl C (copy) – επικόλληση Ctrl V, αλλά και για εκτύπωση πατώντας Ctrl και P από το print. Με Ctrl Α, μπορείς να επιλέξεις όλο το έγγραφο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

το εκανα..προς στιγμην εγινε κ μετα παλι ξανααλλαξε :/
Πήγαινέ το σε μια ημερομηνία που ήτανε εντάξει το πληκτρολόγιο..
Και το δικό μου netbook είχε πάθει κάτι με το πληκτρολόγιο (δηλαδή πατούσα το Κ και μου έβγαζε Χ) και το γύρισα σε μία ημερομηνία που όλα λειτουργούσαν ρολόι και έφτιαξε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...