Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:25 Ο Dias έγραψε: #41 07-06-15 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ρε εσυ δεν την ξέρω την κοπέλα μόνο φατσικα και έχουμε ανταλλάξει 2-3 χαμογελα αυτά.Τι έτσι στο ξεκάρφωτο να την ρωτήσω δεν ειναι και πολύ καλή ιδέα.. Click για ανάπτυξη... Ας το κάνουμε σενάριο... (Περπατάει, την ακολουθείς, κρατάς ένα λουλούδι, την φτάνεις) YOU: Γεια. Να σε ρωτήσω κάτι; SHE: ? ; ? ; ? ; ? YOU: Δικό σου δεν είναι αυτό; (Της προτείνεις το λουλούδι) SHE: Χαχαχα! Μπα, όχι. YOU: Κι όμως δικό σου είναι, αλλά δεν το ξέρεις. SHE: ? ; ? Ε; Πώς; YOU: (Της χαμογελάς) Ήθελα να σου το προσφέρω και δεν βρήκα καλύτερο τρόπο. (Της το δίνεις) SHE: Χαχαχα! (Το παίρνει). Ευχαριστώ. ΥΟU: Με λένε Γιώργο, εσένα; (Σκέψου μόνος σου τη συνέχεια)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:28 Η meetmeinmontauk: #42 07-06-15 14:28 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ας το κάνουμε σενάριο... (Περπατάει, την ακολουθείς, κρατάς ένα λουλούδι, την φτάνεις) YOU: Γεια. Να σε ρωτήσω κάτι; SHE: ? ; ? ; ? ; ? YOU: Δικό σου δεν είναι αυτό; (Της προτείνεις το λουλούδι) SHE: Χαχαχα! Μπα, όχι. YOU: Κι όμως δικό σου είναι, αλλά δεν το ξέρεις. SHE: ? ; ? Ε; Πώς; YOU: (Της χαμογελάς) Ήθελα να σου το προσφέρω και δεν βρήκα καλύτερο τρόπο. (Της το δίνεις) SHE: Χαχαχα! (Το παίρνει). Ευχαριστώ. ΥΟU: Με λένε Γιώργο, εσένα; (Σκέψου μόνος σου τη συνέχεια)..... Click για ανάπτυξη... ωωω! ο Δίας όπως πάντα ρομαντικός! αυτό να κάνεις! θα της αρέσει πολύ πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:41 Ο Dias έγραψε: #43 07-06-15 14:41 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ωωω! ο Δίας όπως πάντα ρομαντικός! αυτό να κάνεις! θα της αρέσει πολύ πιστεύω! Click για ανάπτυξη... Όμως υπάρχει ο κίνδυνος να διαβάζει η κοπέλα το e-steki, οπότε όταν την πλησιάσει με το λουλούδι και αρχίσει να μιλά, να γυρίσει και να του πει: "Δε μου λες; Τις μαλακίες του Δία ήρθες να μου πουλήσεις;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:58 Ο damn έγραψε: #44 07-06-15 14:58 Δεν νομίζω δια να ειναι μέλος του ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 15:22 Ο CaneSenpai: #45 07-06-15 15:22 Μεχρι και εγω εχω καταλαβει οτι δεν γινεται να μαθεις τα λογια που λες και να της τα πεις . Απλα σου παγωνει το αιμα εκεινη την ωρα και λες οτι να ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 21:40 Ο damn έγραψε: #46 07-06-15 21:40 Ούτε καν ρε εσυ .Δια λες να την πάθω έτσι όπως το λες να παρακολουθεί τα μηνύματα εδω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SunnyG Νεοφερμένο μέλος Η Faith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2015 στις 08:36 Η SunnyG έγραψε: #47 12-06-15 08:36 Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος και άγνωστος να είναι πηγαίνω και του πιάνω κουβέντα μου αρέσει να κάνω την πρώτη κίνηση ανάλογα με το στυλ του και τη φάση θα βρω την αφορμή για συζήτηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 13:13 Η Drama Prinzessin: #48 30-06-15 13:13 Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Ρε εσυ δεν την ξέρω την κοπέλα μόνο φατσικα και έχουμε ανταλλάξει 2-3 χαμογελα αυτά.Τι έτσι στο ξεκάρφωτο να την ρωτήσω δεν ειναι και πολύ καλή ιδέα.. Click για ανάπτυξη... Ας το κάνουμε σενάριο... (Περπατάει, την ακολουθείς, κρατάς ένα λουλούδι, την φτάνεις) YOU: Γεια. Να σε ρωτήσω κάτι; SHE: ? ; ? ; ? ; ? YOU: Δικό σου δεν είναι αυτό; (Της προτείνεις το λουλούδι) SHE: Χαχαχα! Μπα, όχι. YOU: Κι όμως δικό σου είναι, αλλά δεν το ξέρεις. SHE: ? ; ? Ε; Πώς; YOU: (Της χαμογελάς) Ήθελα να σου το προσφέρω και δεν βρήκα καλύτερο τρόπο. (Της το δίνεις) SHE: Χαχαχα! (Το παίρνει). Ευχαριστώ. ΥΟU: Με λένε Γιώργο, εσένα; (Σκέψου μόνος σου τη συνέχεια)..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:28 Η meetmeinmontauk: #42 07-06-15 14:28 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ας το κάνουμε σενάριο... (Περπατάει, την ακολουθείς, κρατάς ένα λουλούδι, την φτάνεις) YOU: Γεια. Να σε ρωτήσω κάτι; SHE: ? ; ? ; ? ; ? YOU: Δικό σου δεν είναι αυτό; (Της προτείνεις το λουλούδι) SHE: Χαχαχα! Μπα, όχι. YOU: Κι όμως δικό σου είναι, αλλά δεν το ξέρεις. SHE: ? ; ? Ε; Πώς; YOU: (Της χαμογελάς) Ήθελα να σου το προσφέρω και δεν βρήκα καλύτερο τρόπο. (Της το δίνεις) SHE: Χαχαχα! (Το παίρνει). Ευχαριστώ. ΥΟU: Με λένε Γιώργο, εσένα; (Σκέψου μόνος σου τη συνέχεια)..... Click για ανάπτυξη... ωωω! ο Δίας όπως πάντα ρομαντικός! αυτό να κάνεις! θα της αρέσει πολύ πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:41 Ο Dias έγραψε: #43 07-06-15 14:41 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ωωω! ο Δίας όπως πάντα ρομαντικός! αυτό να κάνεις! θα της αρέσει πολύ πιστεύω! Click για ανάπτυξη... Όμως υπάρχει ο κίνδυνος να διαβάζει η κοπέλα το e-steki, οπότε όταν την πλησιάσει με το λουλούδι και αρχίσει να μιλά, να γυρίσει και να του πει: "Δε μου λες; Τις μαλακίες του Δία ήρθες να μου πουλήσεις;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:58 Ο damn έγραψε: #44 07-06-15 14:58 Δεν νομίζω δια να ειναι μέλος του ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 15:22 Ο CaneSenpai: #45 07-06-15 15:22 Μεχρι και εγω εχω καταλαβει οτι δεν γινεται να μαθεις τα λογια που λες και να της τα πεις . Απλα σου παγωνει το αιμα εκεινη την ωρα και λες οτι να ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 21:40 Ο damn έγραψε: #46 07-06-15 21:40 Ούτε καν ρε εσυ .Δια λες να την πάθω έτσι όπως το λες να παρακολουθεί τα μηνύματα εδω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SunnyG Νεοφερμένο μέλος Η Faith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2015 στις 08:36 Η SunnyG έγραψε: #47 12-06-15 08:36 Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος και άγνωστος να είναι πηγαίνω και του πιάνω κουβέντα μου αρέσει να κάνω την πρώτη κίνηση ανάλογα με το στυλ του και τη φάση θα βρω την αφορμή για συζήτηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 13:13 Η Drama Prinzessin: #48 30-06-15 13:13 Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ας το κάνουμε σενάριο... (Περπατάει, την ακολουθείς, κρατάς ένα λουλούδι, την φτάνεις) YOU: Γεια. Να σε ρωτήσω κάτι; SHE: ? ; ? ; ? ; ? YOU: Δικό σου δεν είναι αυτό; (Της προτείνεις το λουλούδι) SHE: Χαχαχα! Μπα, όχι. YOU: Κι όμως δικό σου είναι, αλλά δεν το ξέρεις. SHE: ? ; ? Ε; Πώς; YOU: (Της χαμογελάς) Ήθελα να σου το προσφέρω και δεν βρήκα καλύτερο τρόπο. (Της το δίνεις) SHE: Χαχαχα! (Το παίρνει). Ευχαριστώ. ΥΟU: Με λένε Γιώργο, εσένα; (Σκέψου μόνος σου τη συνέχεια)..... Click για ανάπτυξη... ωωω! ο Δίας όπως πάντα ρομαντικός! αυτό να κάνεις! θα της αρέσει πολύ πιστεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:41 Ο Dias έγραψε: #43 07-06-15 14:41 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ωωω! ο Δίας όπως πάντα ρομαντικός! αυτό να κάνεις! θα της αρέσει πολύ πιστεύω! Click για ανάπτυξη... Όμως υπάρχει ο κίνδυνος να διαβάζει η κοπέλα το e-steki, οπότε όταν την πλησιάσει με το λουλούδι και αρχίσει να μιλά, να γυρίσει και να του πει: "Δε μου λες; Τις μαλακίες του Δία ήρθες να μου πουλήσεις;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:58 Ο damn έγραψε: #44 07-06-15 14:58 Δεν νομίζω δια να ειναι μέλος του ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 15:22 Ο CaneSenpai: #45 07-06-15 15:22 Μεχρι και εγω εχω καταλαβει οτι δεν γινεται να μαθεις τα λογια που λες και να της τα πεις . Απλα σου παγωνει το αιμα εκεινη την ωρα και λες οτι να ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 21:40 Ο damn έγραψε: #46 07-06-15 21:40 Ούτε καν ρε εσυ .Δια λες να την πάθω έτσι όπως το λες να παρακολουθεί τα μηνύματα εδω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SunnyG Νεοφερμένο μέλος Η Faith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2015 στις 08:36 Η SunnyG έγραψε: #47 12-06-15 08:36 Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος και άγνωστος να είναι πηγαίνω και του πιάνω κουβέντα μου αρέσει να κάνω την πρώτη κίνηση ανάλογα με το στυλ του και τη φάση θα βρω την αφορμή για συζήτηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 13:13 Η Drama Prinzessin: #48 30-06-15 13:13 Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: ωωω! ο Δίας όπως πάντα ρομαντικός! αυτό να κάνεις! θα της αρέσει πολύ πιστεύω! Click για ανάπτυξη... Όμως υπάρχει ο κίνδυνος να διαβάζει η κοπέλα το e-steki, οπότε όταν την πλησιάσει με το λουλούδι και αρχίσει να μιλά, να γυρίσει και να του πει: "Δε μου λες; Τις μαλακίες του Δία ήρθες να μου πουλήσεις;" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 14:58 Ο damn έγραψε: #44 07-06-15 14:58 Δεν νομίζω δια να ειναι μέλος του ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 15:22 Ο CaneSenpai: #45 07-06-15 15:22 Μεχρι και εγω εχω καταλαβει οτι δεν γινεται να μαθεις τα λογια που λες και να της τα πεις . Απλα σου παγωνει το αιμα εκεινη την ωρα και λες οτι να ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 21:40 Ο damn έγραψε: #46 07-06-15 21:40 Ούτε καν ρε εσυ .Δια λες να την πάθω έτσι όπως το λες να παρακολουθεί τα μηνύματα εδω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SunnyG Νεοφερμένο μέλος Η Faith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2015 στις 08:36 Η SunnyG έγραψε: #47 12-06-15 08:36 Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος και άγνωστος να είναι πηγαίνω και του πιάνω κουβέντα μου αρέσει να κάνω την πρώτη κίνηση ανάλογα με το στυλ του και τη φάση θα βρω την αφορμή για συζήτηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 13:13 Η Drama Prinzessin: #48 30-06-15 13:13 Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομίζω δια να ειναι μέλος του ischool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 15:22 Ο CaneSenpai: #45 07-06-15 15:22 Μεχρι και εγω εχω καταλαβει οτι δεν γινεται να μαθεις τα λογια που λες και να της τα πεις . Απλα σου παγωνει το αιμα εκεινη την ωρα και λες οτι να ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 21:40 Ο damn έγραψε: #46 07-06-15 21:40 Ούτε καν ρε εσυ .Δια λες να την πάθω έτσι όπως το λες να παρακολουθεί τα μηνύματα εδω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SunnyG Νεοφερμένο μέλος Η Faith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2015 στις 08:36 Η SunnyG έγραψε: #47 12-06-15 08:36 Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος και άγνωστος να είναι πηγαίνω και του πιάνω κουβέντα μου αρέσει να κάνω την πρώτη κίνηση ανάλογα με το στυλ του και τη φάση θα βρω την αφορμή για συζήτηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 13:13 Η Drama Prinzessin: #48 30-06-15 13:13 Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεχρι και εγω εχω καταλαβει οτι δεν γινεται να μαθεις τα λογια που λες και να της τα πεις . Απλα σου παγωνει το αιμα εκεινη την ωρα και λες οτι να ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2015 στις 21:40 Ο damn έγραψε: #46 07-06-15 21:40 Ούτε καν ρε εσυ .Δια λες να την πάθω έτσι όπως το λες να παρακολουθεί τα μηνύματα εδω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SunnyG Νεοφερμένο μέλος Η Faith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2015 στις 08:36 Η SunnyG έγραψε: #47 12-06-15 08:36 Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος και άγνωστος να είναι πηγαίνω και του πιάνω κουβέντα μου αρέσει να κάνω την πρώτη κίνηση ανάλογα με το στυλ του και τη φάση θα βρω την αφορμή για συζήτηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 13:13 Η Drama Prinzessin: #48 30-06-15 13:13 Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτε καν ρε εσυ .Δια λες να την πάθω έτσι όπως το λες να παρακολουθεί τα μηνύματα εδω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SunnyG Νεοφερμένο μέλος Η Faith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2015 στις 08:36 Η SunnyG έγραψε: #47 12-06-15 08:36 Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος και άγνωστος να είναι πηγαίνω και του πιάνω κουβέντα μου αρέσει να κάνω την πρώτη κίνηση ανάλογα με το στυλ του και τη φάση θα βρω την αφορμή για συζήτηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 13:13 Η Drama Prinzessin: #48 30-06-15 13:13 Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος και άγνωστος να είναι πηγαίνω και του πιάνω κουβέντα μου αρέσει να κάνω την πρώτη κίνηση ανάλογα με το στυλ του και τη φάση θα βρω την αφορμή για συζήτηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2015 στις 13:13 Η Drama Prinzessin: #48 30-06-15 13:13 Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα αν μου αρέσει κάποιος πολύ και είμαστε σε κοινή παρέα, συμπεριφέρομαι περίεργα. Αποφεύγω να τον κοιτάω σαν να μην υπάρχει, μιλάω ελάχιστα, αν καταλάβω ότι με κοιτάει ή αν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας ντρέπομαι απίστευτα. Μπορεί να φύγω για λίγο και να πάω σε κάποια γνωστή παρέα εκεί κοντά, όπως είπε και κάποια σε προηγούμενη σελίδα. Γενικά, δράμα η κατάσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 01:46 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #49 09-07-15 01:46 Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από libre: Σαν μεγαλύτερος που τα έχουμε περάσει πια, θα έλεγα ότι αν σας αρέσει κάποιος ή κάποια βρείτε ένα τρόπο να το καταλάβει κι αν χρειάζεται αναλάβετε και κάποια πρωτοβουλία. Δεν χάλασε ο κόσμος αν τελικά δεν κάτσει η κατάσταση. Το χειρότερο είναι όταν από ασαφείς καταστάσεις χάνονται ευκαιρείες. Click για ανάπτυξη... δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 09:59 Ο giannis4ever: #50 09-07-15 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Εγώ προσωπικά δεν θα ξενέρωνα. Και δεν νομίζω και να υπάρχει λόγος να ξενερώσει κάποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 10:12 Ο Johnny15 έγραψε: #51 09-07-15 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:50 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 09-07-15 15:50 Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 15:54 Ο nPb έγραψε: #53 09-07-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: δλδ αμα κανει την πρωτη κινηση το κοριτσι,δεν ξενερωνει το αγορι; Click για ανάπτυξη... για ποιο λόγο να ξενερώσει; διαγωνισμό κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2015 στις 16:04 Ο Dias έγραψε: #54 09-07-15 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: Μαλιστα.Μακαρι να πιστευουν οι περισσοτεροι το ιδιο ;-) Click για ανάπτυξη... Έχω τη γνώμη ότι οι περισσότεροι άντρες αυτό πιστεύουν. Όμως οι πιο πολλές γυναίκες (δυστυχώς) αμφιβάλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:31 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #55 11-07-15 01:31 θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2015 στις 01:49 Ο Dias έγραψε: #56 11-07-15 01:49 Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑνεξαρτητηΛεμε: θα το επιχειρησω λοιπον,να δω τι θα γινει :p ευχαριστω παιδες γ την βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά, αν μια κοπέλα μου έλεγε: "Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και αν ταιριάξουμε να προχωρήσουμε", θα ανέβαινε στην εκτίμησή μου και θα την θεωρούσα πολύ αξιόλογο άτομο. (Φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα μου άρεσε κι εμένα και θα ήμουν ελεύθερος). Καλή επιτυχία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cerveza Νεοφερμένο μέλος Η Cerveza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 01:41 Η Cerveza έγραψε: #57 12-07-15 01:41 Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δια, αυτα τα ξερει η κοπελα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2015 στις 09:48 Η meetmeinmontauk: #58 12-07-15 09:48 αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2015 Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα charmander pistoli GeorgePap2003 JasonPap Ada ada Ryuzaki penelope97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αφου είπε ο άνθρωπος "αν ήμουν ελεύθερος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sev_vo Νεοφερμένο μέλος Η Sev_vo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:13 Η Sev_vo έγραψε: #59 17-07-15 20:13 Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ σε καμία περίπτωση δεν δα είχα το θάρρος να εξομολογηθώ σε κάποιον ότι μου αρέσει καθώς είμαι πολύ ντροπαλή και (κακώς μάλλον) πιστεύω ότι τα αγόρια πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα.. Πάντως, όταν μου αρέσει κάποιος είμαι πολυυυυυ ντροπαλή, κοκκινίζω νομίζω και τις περισσότερες φορές όταν μιλάμε δεν μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2015 στις 20:46 Ο CaneSenpai: #60 17-07-15 20:46 Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παρολου που και εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρης θα ελεγα οτι το αγορι θα πρεπει να κανει το πρωτο βημα. Αλλα το κοριτσι να εχει δειξει οτι θελει και αυτη . Να κοκκινιζεις οσο θες Ειναι οτι πιο φυσιολογικο και εμενα προσωπικα μου αρεσει κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.