Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.195 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 18:17 Ο Samael έγραψε: #181 11-01-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μπρο οχι, καμια φορα η αιωνια ληθη ειναι λυτρωση. Click για ανάπτυξη... Εαν συνεχίσεις να εργάζεσαι και στην επόμενη ζωή σίγουρα . Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 494 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #182 11-01-26 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν συνεχίσεις να εργάζεσαι και στην επόμενη ζωή σίγουρα . Click για ανάπτυξη... Δυστυχως παντα σκλαβοι θα μαστε. Οποτε καλυτερη λυση το να παυσεις να υπαρχεις. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιανουαρίου 2026 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.195 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 19:48 Ο Samael έγραψε: #183 11-01-26 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δυστυχως παντα σκλαβοι θα μαστε. Οποτε καλυτερη λυση το να παυσεις να υπαρχεις. Click για ανάπτυξη... Μην είσαι ηττοπαθής. Τις μάχες πρέπει να τις δίνει εξαρχής ακόμα και όταν ξέρεις πως θα είναι χαμένες πιθανότατα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 21:57 Ο Scandal έγραψε: #184 11-01-26 21:57 Μου αρέσε, το βάζω!! σ' όποιον μου λέει ότι θα πάω στην κόλαση επειδή θέλω την αποτέφρωση του απαντώ ότι θα πάω προπονημένος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander taketrance Ilikntas Scandal nimbus Sotiris 12 AggelikiGr camil Vera touvlo Kate1914 Joji johnsala rafaela11 Sosstoss Εριφύλη Piskantrila kinda Paragontas7000 tsiobieman giannhs2001 fmarulezkd Wonderkid Advocatus diaboli Unboxholics danonito_kyr Μήτσος10 Scarlet Fox Natsuko pinkheart synthnightingale Varus bibliofagos Libertus Memetchi Jack of Spades Debugging_Daemon Giorgkalo fourkaki ivrock User2350 Sevasti Cupid An_uknown_world globglogabgalab harry akritas Viedo orchidea Luke. Slytherin jj! tioprim Ariana2018 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Μπρο οχι, καμια φορα η αιωνια ληθη ειναι λυτρωση. Click για ανάπτυξη... Εαν συνεχίσεις να εργάζεσαι και στην επόμενη ζωή σίγουρα .
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 494 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #182 11-01-26 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν συνεχίσεις να εργάζεσαι και στην επόμενη ζωή σίγουρα . Click για ανάπτυξη... Δυστυχως παντα σκλαβοι θα μαστε. Οποτε καλυτερη λυση το να παυσεις να υπαρχεις. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιανουαρίου 2026 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.195 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 19:48 Ο Samael έγραψε: #183 11-01-26 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δυστυχως παντα σκλαβοι θα μαστε. Οποτε καλυτερη λυση το να παυσεις να υπαρχεις. Click για ανάπτυξη... Μην είσαι ηττοπαθής. Τις μάχες πρέπει να τις δίνει εξαρχής ακόμα και όταν ξέρεις πως θα είναι χαμένες πιθανότατα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 21:57 Ο Scandal έγραψε: #184 11-01-26 21:57 Μου αρέσε, το βάζω!! σ' όποιον μου λέει ότι θα πάω στην κόλαση επειδή θέλω την αποτέφρωση του απαντώ ότι θα πάω προπονημένος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander taketrance Ilikntas Scandal nimbus Sotiris 12 AggelikiGr camil Vera touvlo Kate1914 Joji johnsala rafaela11 Sosstoss Εριφύλη Piskantrila kinda Paragontas7000 tsiobieman giannhs2001 fmarulezkd Wonderkid Advocatus diaboli Unboxholics danonito_kyr Μήτσος10 Scarlet Fox Natsuko pinkheart synthnightingale Varus bibliofagos Libertus Memetchi Jack of Spades Debugging_Daemon Giorgkalo fourkaki ivrock User2350 Sevasti Cupid An_uknown_world globglogabgalab harry akritas Viedo orchidea Luke. Slytherin jj! tioprim Ariana2018 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εαν συνεχίσεις να εργάζεσαι και στην επόμενη ζωή σίγουρα . Click για ανάπτυξη... Δυστυχως παντα σκλαβοι θα μαστε. Οποτε καλυτερη λυση το να παυσεις να υπαρχεις.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.195 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 19:48 Ο Samael έγραψε: #183 11-01-26 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δυστυχως παντα σκλαβοι θα μαστε. Οποτε καλυτερη λυση το να παυσεις να υπαρχεις. Click για ανάπτυξη... Μην είσαι ηττοπαθής. Τις μάχες πρέπει να τις δίνει εξαρχής ακόμα και όταν ξέρεις πως θα είναι χαμένες πιθανότατα. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 21:57 Ο Scandal έγραψε: #184 11-01-26 21:57 Μου αρέσε, το βάζω!! σ' όποιον μου λέει ότι θα πάω στην κόλαση επειδή θέλω την αποτέφρωση του απαντώ ότι θα πάω προπονημένος Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Δυστυχως παντα σκλαβοι θα μαστε. Οποτε καλυτερη λυση το να παυσεις να υπαρχεις. Click για ανάπτυξη... Μην είσαι ηττοπαθής. Τις μάχες πρέπει να τις δίνει εξαρχής ακόμα και όταν ξέρεις πως θα είναι χαμένες πιθανότατα.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.109 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2026 στις 21:57 Ο Scandal έγραψε: #184 11-01-26 21:57 Μου αρέσε, το βάζω!! σ' όποιον μου λέει ότι θα πάω στην κόλαση επειδή θέλω την αποτέφρωση του απαντώ ότι θα πάω προπονημένος Click για ανάπτυξη...
Μου αρέσε, το βάζω!! σ' όποιον μου λέει ότι θα πάω στην κόλαση επειδή θέλω την αποτέφρωση του απαντώ ότι θα πάω προπονημένος Click για ανάπτυξη...