Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Καλά, άμα βάλεις αυτό το τραγούδι να παίζει, θα είναι μια πολύ μοναχική κηδεία![]()
μη το λες, όλοι οι φίλοι μου είναι ξεπεταρούδια, ο νεότερος είναι 70 ετών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

μη το λες, όλοι οι φίλοι μου είναι ξεπεταρούδια, ο νεότερος είναι 70 ετών.![]()
...

Τα ΚΑΠΗ της κάτω Μαγούλας σας προσκαλούν στην κηδεία του Δρ Στρέηνζλαβ.
Θα ακουστούν τανγκό του Περού και θα μοιραστούν χάπια για την πίεση.
Σπεσιαλ εβέντ: Καύση Φερέτρου

Υγ. Νταξ το κούρασα. Μα όσο και να έχει, τις κηδείες δυστυχώς τις πρωτοκαρπώνονται νοσοκόμες που πληρώνονται από κοράκια.

Μετά αναλαμβάνει ο Ιερέας. Κηδεία, τρισάγια, τρίμηνα, εξάμηνα, δίχρονα, πεντάχρονα... Και οι συγγενείς, όσοι νοιάζονται δηλαδή για εμάς μετά από τρείς μέρες που θα τα έχουμε τινάξει, πληρώνουν για μνήματα, για καντήλια, για λάδια, για λουλούδια...
Αίσχος. Χίλιες φορές να με φάνε τα όρνεα και τα αγρια σκυλιά Ο_ο
Άγγελος
Επιφανές μέλος

να μην με ξυπνησει..

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

...
Τα ΚΑΠΗ της κάτω Μαγούλας σας προσκαλούν στην κηδεία του Δρ Στρέηνζλαβ.
Θα ακουστούν τανγκό του Περού και θα μοιραστούν χάπια για την πίεση.
Σπεσιαλ εβέντ: Καύση Φερέτρου
Υγ. Νταξ το κούρασα. Μα όσο και να έχει, τις κηδείες δυστυχώς τις πρωτοκαρπώνονται νοσοκόμες που πληρώνονται από κοράκια.
Μετά αναλαμβάνει ο Ιερέας. Κηδεία, τρισάγια, τρίμηνα, εξάμηνα, δίχρονα, πεντάχρονα... Και οι συγγενείς, όσοι νοιάζονται δηλαδή για εμάς μετά από τρείς μέρες που θα τα έχουμε τινάξει, πληρώνουν για μνήματα, για καντήλια, για λάδια, για λουλούδια...
Αίσχος. Χίλιες φορές να με φάνε τα όρνεα και τα αγρια σκυλιά Ο_ο
συμφωνάω
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και μετα να ριξουν και έενα ρέεψιμοο..Αίσχος. Χίλιες φορές να με φάνε τα όρνεα και τα αγρια σκυλιά Ο_ο

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

πως θα θελατε να γινει η κηδεια σας?

Σε μια Nero FXX πάνω, ειδικά διαμορφωμένη να χωράει την...από σύμπλοκο άνθρακα κάσα, ακριβώς πάνω από τον V12 ώστε να μεταφέρονται οι δονήσεις αφιλτράριστες για να χοροπηδάει το ...πτώμα** και να απολαμβάνει ασφαλή, διασκεδαστική την τελευταία του βόλτα!

Και ένα σπάνιο ντοκουμέντο εκφοράς νεκρών, οδηγεί ο νεκροθάφτης (Αλαβάνος) και κάποια στιγμή -1.20- δίνει στο κοράκι δίπλα του (Τσίπρας) το πολύτιμο... δαχτυλίδι που μοιάζει με κινητό τηλέφωνο, αντιπροσωπεύοντας οδηγός και συνοδηγός με αυτή την "φυγή προς τα μπρος" την χαμηλότερης δυνατής ποιότητας συνδικαλισμό, σε αριστεροδεξιόστοφη πίστα όπου τα πάντα είναι θέμα συσχετισμού, όπως και η πολιτική του...αριστερισμού**

ΥΓ πέρα από την "δυνατότητα" του.... - που σου δίνει το κατεστημένο των στημένων 'αξιολογήσεων', αντίλογο έχεις ΡΕ (αφανή) μουγγέ?
Nα τον ακούσω..... (και σου υπόσχομαι να.... γελάσουμε πολύ)

.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Από μουσική ενορχήστρωση θα'θελα το τραγούδι "Η κρουαζιέρα του διαδρόμου - Κατιάνα Μπαλανίκα" .. Τα μάτια κλείστε (θα'ναι και σαν υπενθύμιση σε περίπτωση που το'χουνε ξεχάσει..)...

Α.Ε.Ε.

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Δεν θελω κλαματα και οδυρμους. Και πλιζ οχι μαυρα...Μονο λευκα. Να στησουν ενα μνημειο για τα επιτευγματα μου.
Θα αφησω την μιση μου περιουσια σε ενα ιδρυμα και την υπολοιπη μιση θα την ρευστοποιησω και θα φροντισω να εχω κλεισει ενα ξενοδοχειο οπου θα μπορουν για κανα μηνα οι εναπομειναντες στην γη να διασκεδαζουν νυχθημερον. Χωρις κλαματα....Μονο γελια!!!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ξερω σιγουρα πως δεν θελω να γινει η κηδεια. Δεν θελω ταφη, να με καψουν οπως εγραψε καποιος πιο πανω σαν του Βικιγνκς.
Δεν θελω κλαματα και οδυρμους. Και πλιζ οχι μαυρα...Μονο λευκα. Να στησουν ενα μνημειο για τα επιτευγματα μου.
Θα αφησω την μιση μου περιουσια σε ενα ιδρυμα και την υπολοιπη μιση θα την ρευστοποιησω και θα φροντισω να εχω κλεισει ενα ξενοδοχειο οπου θα μπορουν για κανα μηνα οι εναπομειναντες στην γη να διασκεδαζουν νυχθημερον. Χωρις κλαματα....Μονο γελια!!!!!!
Ωπ... αυτός είναι δικός μου...
Έτσι θέλω κι εγώ. Να πεθάνω πάνω σ' ένα μαχητικό Viper σε αερομαχία, να μη μείνει τίποτα από μένα και ύστερα να τα κάνουν όλα "τάνα" στην κηδεία μου, χαρές, γλέντια, λευκά ρούχα και να με θυμούνται με καλό τρόπο, να χω καλή υστεροφημία πως το λένε... να ξέρουν και να αναγνωρίσουν τι καλά έχω κάνει πέρα από τις όποιες βλακείες έχω κάνει στη ζωή μου... και να τους λείπω που και που.

To go up in flames!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και φυσικά, να πάρεις κι εσύ το φακελάκι από το κονδύλι του δημοσίου ...Δημόσια δαπάνη

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Και φυσικά, να πάρεις κι εσύ το φακελάκι από το κονδύλι του δημοσίου ...![]()
Σε ειδωλολατρικές θρησκείες χρειάζεσαι λεφτά για τον άλλο κόσμο οπότε το φακελάκι μάλλον είναι άχρηστο. Ο Άγιος Πέτρος είναι αδιάφθορος. Ίσως αυτό να είναι τελικά παράδεισος. Να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να χρειάζεται να λαδώσεις το κράτος ή τα λαμόγια...

Δεν ζητάω να μην υπάρξουν κλάματα γιατί θα υπάρξουν και είναι λογικό να υπάρξουν όταν χάνεις τον άνθρωπό σου κλαις έτσι πάει αλλά θέλω να συνοδεύονται από γέλια και ξαναλέω κανένας αλλά κανένας να μην βάλει μαύρα!
nick arg
Νεοφερμένο μέλος

η κηδεία μου θα ήθελα να γίνει μεσάνυχτα ακριβώς μέσα σε ένα δάσος που έχει μεγάλη έκταση έτσι ώστε να μπορέσει η γη να θάψει τις περισσότερες αμαρτίες μου. Επίσης θα γούσταρα να είχε και πανσέληνο, την στιγμή που θα άνοιγαν το φέρετρο για να με αποχαιρετήσουν για έναν τόπο δροσερό και χλοερό θα έπεφτε το χλωμό φως του φεγγαριού πάνω στο άψυχο μου σώμα.... ουάου δεν είναι πολύ στυλ;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- tsiobieman
- DimitraA.
- Reader
- Εριφύλη
- Scandal
- giannhs2001
- fmarulezkd
- touvlo
- Joji
- Wonderkid
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- johnsala
- charmander
- Unboxholics
- danonito_kyr
- Vera
- Μήτσος10
- Scarlet Fox
- Natsuko
- pinkheart
- synthnightingale
- Varus
- bibliofagos
- Libertus
- Memetchi
- Jack of Spades
- Debugging_Demon
- Giorgkalo
- Kate1914
- fourkaki
- ivrock
- User2350
- Sevasti
- Cupid
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- harry akritas
- Viedo
- orchidea
- taketrance
- Luke.
- Slytherin
- jj!
- tioprim
- Ariana2018
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.