Πώς θα πάρω σαμπουάν;

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;;
Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; Έλεος

Συνημμένα

• Screenshot_2021-11-15-22-00-11-384_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-15-22-00-11-384_com.android.chrome.jpg
    662,7 KB · Εμφανίσεις: 119
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; Έλεος
Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις.
Ναι αλλά που θα ξέρουν ότι εγώ τα θέλω για προσωπική χρήση ; Και ότι δεν είμαι κομμωτρια που θέλω να κούρεψω σε σπίτι;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια