Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 22:02 Ο Guest 881237: #1 15-11-21 22:02 Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;; Click για ανάπτυξη... Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; Έλεος Συνημμένα Screenshot_2021-11-15-22-00-11-384_com.android.chrome.jpg 662,7 KB · Εμφανίσεις: 147 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Νοεμβρίου 2021 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 22:27 Ο Skiyo έγραψε: #2 15-11-21 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Νοεμβρίου 2021 Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; Έλεος Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Guest 881237: #3 15-11-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά που θα ξέρουν ότι εγώ τα θέλω για προσωπική χρήση ; Και ότι δεν είμαι κομμωτρια που θέλω να κούρεψω σε σπίτι;; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki TehWinnerGR Angelikaaa rafaela11 marww Mexicanos Ariana2018 Wonderkid Nefeli_ Dora140303 charmander New member fmarulezkd ggl Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;; Click για ανάπτυξη... Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; Έλεος
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.039 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 22:27 Ο Skiyo έγραψε: #2 15-11-21 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Νοεμβρίου 2021 Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; Έλεος Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Guest 881237: #3 15-11-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά που θα ξέρουν ότι εγώ τα θέλω για προσωπική χρήση ; Και ότι δεν είμαι κομμωτρια που θέλω να κούρεψω σε σπίτι;; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Νοεμβρίου 2021 Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; Έλεος Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 22:29 Ο Guest 881237: #3 15-11-21 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά που θα ξέρουν ότι εγώ τα θέλω για προσωπική χρήση ; Και ότι δεν είμαι κομμωτρια που θέλω να κούρεψω σε σπίτι;;
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά που θα ξέρουν ότι εγώ τα θέλω για προσωπική χρήση ; Και ότι δεν είμαι κομμωτρια που θέλω να κούρεψω σε σπίτι;;