Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.912 μηνύματα σε 105.889 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 371 άτομα.
Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; ΈλεοςΤι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;;
Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις.Τι είναι αυτό ;;; Πως θα πάρουμε σαμπουάν και γενικά προϊόντα μαλλιών χωρίς να έχουμε άδεια ;;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και τι νόημα έχει αυτό το μέτρο ;; Έλεος
Ναι αλλά που θα ξέρουν ότι εγώ τα θέλω για προσωπική χρήση ; Και ότι δεν είμαι κομμωτρια που θέλω να κούρεψω σε σπίτι;;Αυτό είναι για τους κομμωτές που κουρεύουν σε σπίτια. Τους απαγόρευει σε αυτούς να παίρνουν υλικά κομμωτικής για να μην μπορούν να κουρεύουν κατά οίκο επειδή οι πελάτες δεν θέλουν να κάνουν rapid test για να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Εσύ αν θες να πάρεις σαμπουάν για προσωπική χρήση δεν σου το απαγορεύει κάνεις.