venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:08 Η venividivici: #21 09-12-11 21:08 Όταν φιλοσοφείς τη ζωή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakaflias92 Νεοφερμένο μέλος Η sakaflias92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:47 Η sakaflias92: #22 04-02-12 22:47 εγώ προσωπικά...καταλαβαίνω ότι είμαι ερωτευμένη όταν: Απλά είναι η πρώτη σκέψη μου όταν ξυπνήσω...η τελευταία πριν κοιμηθώ...η έννοια μου, η σκέψη μου και το μυαλό μου συνεχώς σε εκείνον...όταν τον βλέπω μου κόβεται η μιλιά...τρέμω...όταν με κοιτά στα μάτια νιώθω μια καύτρα να κατεβαίνει μέσα μου και να πλακώνεται η καρδιά...(βασικά δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς αυτό)...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Φεβρουαρίου 2012 Jeanjean Εκκολαπτόμενο μέλος Ο John αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:49 Ο Jeanjean έγραψε: #23 05-02-12 22:49 Εγώ ερωτευομαι όλον τον κόσμο,ακούγοντας μουσική.Πιάνει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamStealer Δραστήριο μέλος Ο DreamStealer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:11 Ο DreamStealer: #24 05-02-12 23:11 οταν μενεις ολομοναχος και ειναι συνεχως στη σκεψη σου, δεν χρειαζεται να νιωσεις κατι αλλο, αυτο φτανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:37 Η marina289: #25 05-02-12 23:37 Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:39 Η Isiliel έγραψε: #26 05-02-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Click για ανάπτυξη... Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχεις καμία ίωση... just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:44 Η marina289: #27 05-02-12 23:44 Όταν θεωρείς λίγα τα 1200 sms και 1200' χρόνο ομιλίας το μήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 Ο Guest 990498: #28 07-02-12 11:42 Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν φιλοσοφείς τη ζωή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sakaflias92 Νεοφερμένο μέλος Η sakaflias92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:47 Η sakaflias92: #22 04-02-12 22:47 εγώ προσωπικά...καταλαβαίνω ότι είμαι ερωτευμένη όταν: Απλά είναι η πρώτη σκέψη μου όταν ξυπνήσω...η τελευταία πριν κοιμηθώ...η έννοια μου, η σκέψη μου και το μυαλό μου συνεχώς σε εκείνον...όταν τον βλέπω μου κόβεται η μιλιά...τρέμω...όταν με κοιτά στα μάτια νιώθω μια καύτρα να κατεβαίνει μέσα μου και να πλακώνεται η καρδιά...(βασικά δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς αυτό)...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Φεβρουαρίου 2012 Jeanjean Εκκολαπτόμενο μέλος Ο John αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:49 Ο Jeanjean έγραψε: #23 05-02-12 22:49 Εγώ ερωτευομαι όλον τον κόσμο,ακούγοντας μουσική.Πιάνει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamStealer Δραστήριο μέλος Ο DreamStealer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:11 Ο DreamStealer: #24 05-02-12 23:11 οταν μενεις ολομοναχος και ειναι συνεχως στη σκεψη σου, δεν χρειαζεται να νιωσεις κατι αλλο, αυτο φτανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:37 Η marina289: #25 05-02-12 23:37 Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:39 Η Isiliel έγραψε: #26 05-02-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Click για ανάπτυξη... Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχεις καμία ίωση... just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:44 Η marina289: #27 05-02-12 23:44 Όταν θεωρείς λίγα τα 1200 sms και 1200' χρόνο ομιλίας το μήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 Ο Guest 990498: #28 07-02-12 11:42 Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ προσωπικά...καταλαβαίνω ότι είμαι ερωτευμένη όταν: Απλά είναι η πρώτη σκέψη μου όταν ξυπνήσω...η τελευταία πριν κοιμηθώ...η έννοια μου, η σκέψη μου και το μυαλό μου συνεχώς σε εκείνον...όταν τον βλέπω μου κόβεται η μιλιά...τρέμω...όταν με κοιτά στα μάτια νιώθω μια καύτρα να κατεβαίνει μέσα μου και να πλακώνεται η καρδιά...(βασικά δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς αυτό)...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeanjean Εκκολαπτόμενο μέλος Ο John αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:49 Ο Jeanjean έγραψε: #23 05-02-12 22:49 Εγώ ερωτευομαι όλον τον κόσμο,ακούγοντας μουσική.Πιάνει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamStealer Δραστήριο μέλος Ο DreamStealer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:11 Ο DreamStealer: #24 05-02-12 23:11 οταν μενεις ολομοναχος και ειναι συνεχως στη σκεψη σου, δεν χρειαζεται να νιωσεις κατι αλλο, αυτο φτανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:37 Η marina289: #25 05-02-12 23:37 Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:39 Η Isiliel έγραψε: #26 05-02-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Click για ανάπτυξη... Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχεις καμία ίωση... just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:44 Η marina289: #27 05-02-12 23:44 Όταν θεωρείς λίγα τα 1200 sms και 1200' χρόνο ομιλίας το μήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 Ο Guest 990498: #28 07-02-12 11:42 Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ερωτευομαι όλον τον κόσμο,ακούγοντας μουσική.Πιάνει αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamStealer Δραστήριο μέλος Ο DreamStealer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:11 Ο DreamStealer: #24 05-02-12 23:11 οταν μενεις ολομοναχος και ειναι συνεχως στη σκεψη σου, δεν χρειαζεται να νιωσεις κατι αλλο, αυτο φτανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:37 Η marina289: #25 05-02-12 23:37 Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:39 Η Isiliel έγραψε: #26 05-02-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Click για ανάπτυξη... Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχεις καμία ίωση... just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:44 Η marina289: #27 05-02-12 23:44 Όταν θεωρείς λίγα τα 1200 sms και 1200' χρόνο ομιλίας το μήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 Ο Guest 990498: #28 07-02-12 11:42 Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν μενεις ολομοναχος και ειναι συνεχως στη σκεψη σου, δεν χρειαζεται να νιωσεις κατι αλλο, αυτο φτανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:37 Η marina289: #25 05-02-12 23:37 Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:39 Η Isiliel έγραψε: #26 05-02-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Click για ανάπτυξη... Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχεις καμία ίωση... just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:44 Η marina289: #27 05-02-12 23:44 Όταν θεωρείς λίγα τα 1200 sms και 1200' χρόνο ομιλίας το μήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 Ο Guest 990498: #28 07-02-12 11:42 Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:39 Η Isiliel έγραψε: #26 05-02-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Click για ανάπτυξη... Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχεις καμία ίωση... just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:44 Η marina289: #27 05-02-12 23:44 Όταν θεωρείς λίγα τα 1200 sms και 1200' χρόνο ομιλίας το μήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 Ο Guest 990498: #28 07-02-12 11:42 Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά... Click για ανάπτυξη... Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχεις καμία ίωση... just kidding. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:44 Η marina289: #27 05-02-12 23:44 Όταν θεωρείς λίγα τα 1200 sms και 1200' χρόνο ομιλίας το μήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 Ο Guest 990498: #28 07-02-12 11:42 Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν θεωρείς λίγα τα 1200 sms και 1200' χρόνο ομιλίας το μήνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:42 Ο Guest 990498: #28 07-02-12 11:42 Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος; Click για ανάπτυξη... Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #29 07-02-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Χμ και ξανά χμ. Εκεί χαμηλά, ξέρεις ντε, εκεί, ανάμεσα στα πόδια, κάτι γίνεται, περίεργο, σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα, σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3. Click για ανάπτυξη... Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα! Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:15 Η venividivici: #30 07-02-12 17:15 Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν κρυφοχαμογελάς συνεχώς, στο δρόμο, στο μετρό, στο γραφείο, παντού! Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 01:57 Η elise. έγραψε: #31 06-03-12 01:57 Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν ο χρονος μαζί του/της είναι ένα άχρηστο μέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 03:53 Ο Mercury έγραψε: #32 06-03-12 03:53 9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
9gag is wise. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 07:34 Ο DrStrangelove: #33 06-03-12 07:34 'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
'Οταν θες να την παντρευτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2012 στις 09:50 Η christinelle: #34 06-03-12 09:50 Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν οι άλλοι σου είναι αδιάφοροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 00:44 Η Dalian έγραψε: #35 07-03-12 00:44 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Οταν θες να την παντρευτείς. Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker Τυχερό μέλος 2014 Η rootbreaker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 06:12 Η rootbreaker: #36 07-03-12 06:12 Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομιζω πως υπηρξα ερωτευμενη μια φορα στη ζωη μου.Ηθελα να κανω ερωτα,δεν ηθελα να κανω σεξ,ηθελα να με ξυπνα και να με καληνυχτιζει.Σκεφτομουν το μελλον,σκεφτομουν αντιδρασεις μου σε λεγομενα και καταστασεις που αφορουσαν τους δυο μας. Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''. Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 09:25 Ο DrStrangelove: #37 07-03-12 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια.... Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό. Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι? Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς Click για ανάπτυξη... Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:36 Η christinelle: #38 07-03-12 10:36 Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jim_2004 Searching johnsala camil AggelikiGr giannhs2001 charmander euretra Kate1914 rafaela11 Scandal Piskantrila touvlo BatGuin fourkaki Ωρορα User2350 MarcoReus Δροσουλίτης oups Joji Paragontas7000 fmarulezkd J.Cameron American Economist Memetchi Stres Εριφύλη Wonderkid Stelios725 Lathy Chemwizard ggl tfghp Sosstoss plus i bo? Mexicanos parrot/παπαγάλος Unboxholics Sherlockina theodoraooo Dimitris2001 globglogabgalab bruh_234 jj! Εχέμυθη alexd99 nicks1999 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Meow tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, απλά θες κάποιον να γεράσετε μαζί έτσι και δεν τον έχεις ήδη βρει. Ασε που δεν έχεις κάνει ούτε παιδιά (ή αν έχεις μεγάλωσαν σε μια ελλιπή οικογένεια, όσο έσυ περίμενες τα -ηντα για να κατασταλάξεις και να παντρευτείς). Ετσι έχεις ζήσει μια ζωή με επιφανειακές σχέσεις ή παράλογες απαιτήσεις και έχεις το ανικανοποίητο. Και μάλλον θα μείνεις μόνος/η σου, γιατί σιγά μην συμβιβαστείς τότε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 10:54 Η Isiliel έγραψε: #39 07-03-12 10:54 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2012 στις 11:12 Η christinelle: #40 07-03-12 11:12 Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yπάρχουν και οι εξεραίσεις προφανώς, αλλά άμα ήταν να παντρευόμαστε όλοι στα -ήντα, άστα να πάνε. Και δεν μιλάω για αυτούς που έτυχε και χώρισαν ή χήρεψαν και κάποια στιγμή θέλουν να ξανακάνουν μια σωστή σχέση. Λέω για αυτούς που έχουν το σκεπτικό "πριν αυτή την ηλικία αποκλειεται να κάνω κάτι σοβαρό, άρα θα τσιλιμπουρδίζω μέχρι να πατήσω τα -ήντα". Και τότε ξαφνικά, χωρίς να έχει συζήσει ποτέ ο άλλος, παντρευεται και μοιράζεται το ίδιο τραπέζι (?) 'Η τόσα χρόνια είχε σοβαρή σχέση και απλά δεν παντρευόταν γιατί δεν ήταν σίγουρος (?) Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.