venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sakaflias92
Νεοφερμένο μέλος

εγώ προσωπικά...καταλαβαίνω ότι είμαι ερωτευμένη όταν: Απλά είναι η πρώτη σκέψη μου όταν ξυπνήσω...η τελευταία πριν κοιμηθώ...η έννοια μου, η σκέψη μου και το μυαλό μου συνεχώς σε εκείνον...όταν τον βλέπω μου κόβεται η μιλιά...τρέμω...όταν με κοιτά στα μάτια νιώθω μια καύτρα να κατεβαίνει μέσα μου και να πλακώνεται η καρδιά...(βασικά δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς αυτό)...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

δεν χρειαζεται να νιωσεις κατι αλλο, αυτο φτανει.
marina289
Δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχεις καμία ίωση...Όταν έχεις μπροστά σου πίτσα hut και δεν κατεβαίνει μπουκιά...

just kidding.
marina289
Δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Χμ και ξανά χμ.Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ερωτευμένος;
Εκεί χαμηλά,
ξέρεις ντε,
εκεί, ανάμεσα στα πόδια,
κάτι γίνεται, περίεργο,
σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα,
σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Χμ και ξανά χμ.
Εκεί χαμηλά,
ξέρεις ντε,
εκεί, ανάμεσα στα πόδια,
κάτι γίνεται, περίεργο,
σα να φτερουγίζουν πεταλούδες ένα πράγμα,
σα να νιώθεις να ανεβάζεις θερμοκρασίες της κλίμακας Φουκουσίμα αντιδραστήρας 3.
Δε μεταφράζονται τα πάντα σε chu-chu σηκωμάρες ωρε Γιάννη... τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση! Άμα δε μεταφραστούν βέβαια και σε δεύτερη φάση, τότε υπάρχει πρόβλημα!

Βασικά εγώ το καταλαβαίνω από το λογαριασμό του κινητού. Όσο πιό παχύς ο φάκελος του λογαριασμού, τόσο μεγαλύτερος ο ντουβρουτζάς που μ έχει συγκλονίσει... Που θα μου πάει, δε θα το πετύχω αυτό το βλαμμένο φτερωτό μπεμπάκι με τα βέλη; Θα δει τι θα πάθει. Θα του βάλω τα βέλη μες τ αυτιά και τη φαρέτρα στα ρουθούνια... και ύστερα θα τον στείλω στη Wind να πληρώσει το λογαριασμό!

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Και χαμογελάει το πρόσωπο σου...μην πω ότι λάμπει κιόλας....

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

'Οταν θες να την παντρευτείς.
Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια....
Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό.
Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι?

Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Ηθελα να κανω τα παντα για ενα χαμογελο του οταν με βλεπει,και ναι για βλεμματα που ποτε δε θα ξεχνουσα.Παρατηρουσα λεπτομερειες στις κινησεις του πολυ διακριτικα,και παντα οταν μας σκεφτομουν μαζι ηταν σαν αυτο που λεμε ''αισθανομαι πεταλουδες στο στομαχι''.
Πολυ εγωιστικα ακουγονται,αλλα οταν τα σκεφτεσαι γιατι δεν εισαι μονος σου πια και παντα με γνωμονα τον συντροφο σου,τοτε γινεται ερωτας.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δεν θεωρώ πως αυτά τα δύο πάντα συνδέονται... για να παντρευτείς κάποιον(aka δέσμευση) εξετάζεις άλλα κριτήρια....
Ο έρωτας μερικές φορές μπορεί να είναι συναίσθημα παροδικό.
Θα μου πεις ο γάμος δεν είναι?
Ε εγώ προσωπικά στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει αλλιώς![]()
Η απόφαση γάμου για μένα συνδέεται με την αίσθηση ενός μεγάλου σε ηλικία ερωτευμένου ανθρώπου (από 40 μέχρι 50 - βιολογικής ηλικίας ίσως 60) ότι "αυτός/αυτή είναι ο/η σύντροφός μου και καμμία/κανείς άλλος και ότι στο μέλλον δεν θέλω τίποτα άλλο από κανέναν άλλο άνθρωπο" και την ασίγαστη επιθυμία του να μοιράζεται αυτό το δόλιο θύμα του έρωτα, περισσότερα πράγματα απ' ότι μοιράζεται όταν είναι εκτός γάμου, π.χ το ίδιο τραπέζι για φαί.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω πως είναι αλήθεια αυτό. Αν κρίνω από τον εαυτό μου, όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο πιο βαθιά αισθάνεσαι τον έρωτα και τόσο περισσότερο μπορείς να τον εκτιμήσεις και να αφεθείς.Στα εξήντα δεν ερωτεύεσαι, ...
Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι γάμοι που έχουν τελεστεί μέσα σε γηροκομεία όπου στην ουσία δεν υπάρχει πρακτικός λόγος για κάτι τέτοιο.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το έχω καταλάβει αυτό το σκεπτικό, μου φαίνεται παράλογο. DrStrangeLove για πες τι εννοείς εκεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BatGuin
- fourkaki
- Ωρορα
- AggelikiGr
- User2350
- MarcoReus
- Δροσουλίτης
- johnsala
- oups
- Joji
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- J.Cameron
- American Economist
- Memetchi
- Stres
- Εριφύλη
- camil
- Wonderkid
- Stelios725
- Athens2002
- Chemwizard
- ggl
- charmander
- giannhs2001
- tfghp
- Sosstoss
- plus i bo?
- Mexicanos
- parrot/παπαγάλος
- Unboxholics
- Sherlockina
- theodoraooo
- Dimitris2001
- globglogabgalab
- bruh_234
- jj!
- Εχέμυθη
- alexd99
- Scandal
- nicks1999
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- Meow
- tslef8
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.