dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:19 Η dooo έγραψε: #41 13-04-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απλά βρε παιδάκια αν ήταν από τράπεζα ή κάτι τέτοιο, δεν θα μιλούσαν όταν το σήκωνα; Και δεν το έχω σηκώσει μόνο μία φορά.. Click για ανάπτυξη... μπορεί να είναι μουγγός ο πωλητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:20 Η Oralee έγραψε: #42 13-04-07 13:20 Ναι βρε Doooo.. Απορώ πως δεν το σκέφτηκα! Να 'σαι καλά κοριτσάρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #43 20-07-07 18:48 Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η mania έγραψε: #44 20-07-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Click για ανάπτυξη... Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 21:50 Η Oralee έγραψε: #45 20-07-07 21:50 Εμένα πάντως σταμάτησε με το που άνοιξα το θέμα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2007 στις 23:12 Ο Guest 990498: #46 20-07-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Click για ανάπτυξη... Πάρε από απόκρυψη για να ρωτήσεις και να μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η μαρια-ευαγγελια: #47 19-09-07 18:09 θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η io-io έγραψε: #48 19-09-07 18:11 Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απλά βρε παιδάκια αν ήταν από τράπεζα ή κάτι τέτοιο, δεν θα μιλούσαν όταν το σήκωνα; Και δεν το έχω σηκώσει μόνο μία φορά.. Click για ανάπτυξη... μπορεί να είναι μουγγός ο πωλητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Απριλίου 2007 στις 13:20 Η Oralee έγραψε: #42 13-04-07 13:20 Ναι βρε Doooo.. Απορώ πως δεν το σκέφτηκα! Να 'σαι καλά κοριτσάρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #43 20-07-07 18:48 Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η mania έγραψε: #44 20-07-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Click για ανάπτυξη... Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 21:50 Η Oralee έγραψε: #45 20-07-07 21:50 Εμένα πάντως σταμάτησε με το που άνοιξα το θέμα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2007 στις 23:12 Ο Guest 990498: #46 20-07-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Click για ανάπτυξη... Πάρε από απόκρυψη για να ρωτήσεις και να μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η μαρια-ευαγγελια: #47 19-09-07 18:09 θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η io-io έγραψε: #48 19-09-07 18:11 Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι βρε Doooo.. Απορώ πως δεν το σκέφτηκα! Να 'σαι καλά κοριτσάρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 18:48 Ο iJohnnyCash: #43 20-07-07 18:48 Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η mania έγραψε: #44 20-07-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Click για ανάπτυξη... Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 21:50 Η Oralee έγραψε: #45 20-07-07 21:50 Εμένα πάντως σταμάτησε με το που άνοιξα το θέμα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2007 στις 23:12 Ο Guest 990498: #46 20-07-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Click για ανάπτυξη... Πάρε από απόκρυψη για να ρωτήσεις και να μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η μαρια-ευαγγελια: #47 19-09-07 18:09 θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η io-io έγραψε: #48 19-09-07 18:11 Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 20:44 Η mania έγραψε: #44 20-07-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Click για ανάπτυξη... Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 21:50 Η Oralee έγραψε: #45 20-07-07 21:50 Εμένα πάντως σταμάτησε με το που άνοιξα το θέμα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2007 στις 23:12 Ο Guest 990498: #46 20-07-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Click για ανάπτυξη... Πάρε από απόκρυψη για να ρωτήσεις και να μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η μαρια-ευαγγελια: #47 19-09-07 18:09 θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η io-io έγραψε: #48 19-09-07 18:11 Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000 Click για ανάπτυξη... Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2007 στις 21:50 Η Oralee έγραψε: #45 20-07-07 21:50 Εμένα πάντως σταμάτησε με το που άνοιξα το θέμα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2007 στις 23:12 Ο Guest 990498: #46 20-07-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Click για ανάπτυξη... Πάρε από απόκρυψη για να ρωτήσεις και να μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η μαρια-ευαγγελια: #47 19-09-07 18:09 θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η io-io έγραψε: #48 19-09-07 18:11 Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάντως σταμάτησε με το που άνοιξα το θέμα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2007 στις 23:12 Ο Guest 990498: #46 20-07-07 23:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Click για ανάπτυξη... Πάρε από απόκρυψη για να ρωτήσεις και να μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η μαρια-ευαγγελια: #47 19-09-07 18:09 θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η io-io έγραψε: #48 19-09-07 18:11 Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει Click για ανάπτυξη... Πάρε από απόκρυψη για να ρωτήσεις και να μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η μαρια-ευαγγελια: #47 19-09-07 18:09 θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η io-io έγραψε: #48 19-09-07 18:11 Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Η io-io έγραψε: #48 19-09-07 18:11 Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καμια αλλη κοινη σας φιλη/φιλος μηπως εχει το νουμερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:11 Ο faithplus1: #49 19-09-07 18:11 Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό ίσως? Email φαντάζομαι δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:25 Ο Γιώργος έγραψε: #50 19-09-07 18:25 Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαρια-ευαγγελια: θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει?? Click για ανάπτυξη... Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:35 Η io-io έγραψε: #51 19-09-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος. Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί. Click για ανάπτυξη... Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:40 Ο Founes έγραψε: #52 19-09-07 19:40 πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πλερώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:43 Η Oralee έγραψε: #53 19-09-07 19:43 Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επίσης αν πάρεις στο πατρικό της λογικά θα το έχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:08 Ο The Djinn: #54 19-09-07 20:08 Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eνας απο τους παραπανω "μη τεχνολογικους" τροπους ειναι ο πιο απλος ή αλλιως ο πιο βατος για να γινει. Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται... Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια. Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:37 Η io-io έγραψε: #55 19-09-07 21:37 Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ειδικο λογισμικο γινεται πιστευω, και ας εχει γραψει ο,τι να'ναι απο πανω. Τουλαχιστον εγω πηρα φωτογραφιες που ειχα σβησει απο σκληρο δισκο που μετα τον ειχα κανει format και ειχα αποθηκευσει αλλα πραγματα. Φανταζομαι και με καρτες μνημης γινεται. Αλλα δεν ξερω τι λογισμικο θελει, ισως αν ρωτησεις σε καποιο καταστημα κινητων. Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η evouli έγραψε: #56 20-09-07 09:26 επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επισης, χωρις να ειμαι σιγουρη οτι γινεται ακομα αυτο, παλιοτερα εαν ηθελες να μιλησεις με καποιον και δεν ειχες το τηλ του, επαιρνες στη εταιρια κινητης που ανηκε αυτος (εφοσον ειχε συνδεση βεβαια) και σε συνέδεαν απο εκει (χωρις να σου δωσουν το νουμερο του).. αλλα δεν ξερω εαν ισχυει ακομα αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:20 Ο Guest 990498: #57 21-09-07 17:20 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρια-ευαγγελια Νεοφερμένο μέλος Η μαρια-ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 Η μαρια-ευαγγελια: #58 03-10-07 11:59 το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ouvounos12 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το θεμα ειναι μιλαω μονο μαζι της και δε εχω το πατρικο νουμερο η" καποιου αλλου.ουτε συνδεση εχει..(νομιζω).με την αδελφη της εχουμε τσακωθει αγρια κ δε μιλαμε.....τελος παντων θα ελπιζω να με ξαναπαρει τηλ.σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας...ολους σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 14:59 Η Giovanna έγραψε: #59 03-10-07 14:59 οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sunrise Δραστήριο μέλος Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2007 στις 22:23 Η Sunrise έγραψε: #60 04-10-07 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει. το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως. μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν Click για ανάπτυξη... Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε! Χαααχααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.