dooo
Διακεκριμένο μέλος

μπορεί να είναι μουγγός ο πωλητήςΑπλά βρε παιδάκια αν ήταν από τράπεζα ή κάτι τέτοιο, δεν θα μιλούσαν όταν το σήκωνα; Και δεν το έχω σηκώσει μόνο μία φορά..![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς
https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0006230000&vars=0000000000
Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Πάρε από απόκρυψη για να ρωτήσεις και να μάθεις.Αυτό το έκανα και γώ και βρήκα ποιος κάνει πλάκα με απόρητο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς μετά να βρείς ποιός είναι αυτός που σε καλέι και ψάχνεσε, έχω τώρα το νούμερο και δεν ξέρω σε ποιών ανίκει![]()

μαρια-ευαγγελια
Νεοφερμένο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Email φαντάζομαι δεν υπάρχει...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος.θελω να βρω ενα νουμερο κινητο...εχω μια φιλη στη ιταλια και αλλαξε προχθες το νουμερο της και μου εστειλε μηνυμα...πριν ομως να το αποθεικευσω το νουμερο το εσβησα το μηνυμα....τωρα τι θα κανω?!πως θα την βρω?το παλιο της νουμερο το εχει κλειστο...μια λυση υπαρχει??
![]()

Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί.
io-io
Διάσημο μέλος

Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στο ξαναδώσει ή να το 'χει κάποιος άλλος.
Χωρίς να είμαι σίγουρος, είχα ακούσει κάποια στιγμή (όταν είχε γίνει η φασαρία με τους βιασμούς στα σχολεία) ότι υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρεις διεγραμμένα δεδομένα αν δεν έχεις εγγράψει άλλα δεδομένα απάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσον ευσταθεί.
Αυτο που λες γινεται σιγουρα με καρτες μνημης και σκληρους δισκους. Αλλα δεν ξερω πως και αν μπορεις να το κανεις στο κινητο.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Για να κανεις ανακτηση δεδομενων μεσα απο την μνημη του κινητου - η καρτα μνημης αναλογα που το αποθηκευεις γινεται...αλλα το θεμα ειναι το "πως" γινεται...
Εαν απο πανω εχω περασει αλλα αρχεια, αφενως δεν βρισκεται και απο την αλλη πρεπει να βρεις καταστημα (ΑΝ ΒΡΕΙΣ) που να εχει το απαραιτητο λογισμικο-μηχανημα-δεν ξερω τι για να κανει αυτη την δουλεια.
Αλλιως περιμενε.Μπορει να σου ξαναστειλει για να στην πει επειδη την εγραψες και δεν της εστειλες ουτε ενα μηνυμα.

io-io
Διάσημο μέλος

Αλλα ναι, η πιο ευκολη λυση ειναι να ρωτησεις φιλους/γονεις.
evouli
Διάσημο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

μαρια-ευαγγελια
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως.
μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν

οταν μου το εκανα, μια δυο τρεις, ..ειχα βαρεθει.
το αφηνα ανοιχτο χωρις να το εχω στο αυτι μου και δεν εκλειναν παντα αμεσως.
μετα απο πολυ καιρο το εβαλα στο ραφι του μπανιου, και τραβηξα το καζανακι της τουαλετας. και αυτο το κανα για κανα δυο φορες ακομα. δε ξαναπηραν![]()
Πωωωπωω, τέλειο μιλάμεεε!
Χαααχααα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.