Guest 963641
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 963641
Επισκέπτης
Στα σίριαλ μίντια τα έχω αλλά δεν είμαστε φίλοι πλέον και δεν μπορώ να δω πολλά πράγματαΣτα social media γι' αρχή, ειδικά στο Facebook μπορείς να ψαρέψεις πολλές πληροφορίες. Ε, μετά όσο βρίσκεις κάποιες βασικές πληροφορίες, τόσο μπορείς να ψάχνεις στα αντίστοιχα μέρη, πχ στην ιστοσελίδα της δουλειάς του κτλ. Εκτός ίντερνετ δεν έχω ιδέα, πέρα απ' τον χρυσό οδηγό.
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορώ να σου δώσω πρόσβαση στην βάση δεδομένων της ΜI6 με το αζημίωτο βέβαια. Πόσα δίνεις ;
Guest 963641
Επισκέπτης
Είναι παλιά φίλη!Τι είναι αυτό το άτομο και γιατί το ψάχνεις, σήριαλ κίλερ; Βοήθησε μας λίγο
Μπορώ να σου δώσω πρόσβαση στην βάση δεδομένων της ΜI6 με το αζημίωτο βέβαια. Πόσα δίνεις ;
Guest 986132
Επισκέπτης
Στα σίριαλ μίντια τα έχω αλλά δεν είμαστε φίλοι πλέον και δεν μπορώ να δω πολλά πράγματα
Τότε, από κοινούς γνωστούς. Μετά πας σε ντετέκτιβ.

Φιλική συμβουλή: Μην σκαλίζεις τελειωμένες καταστάσεις. Δεν βγάζεις κάτι, και συνεχώς αναμοχλεύεις τα συναισθήματά σου βγάζοντάς το εναντίον σου. Αν η κοπέλα σ' ενδιαφέρει ακόμα και θες να το προσπαθήσετε ξανά, τότε το καλύτερο είναι να την πιάσεις από κοντά κι ό,τι προκύψει.
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 963641
Επισκέπτης
Απλά δεν ξέρω που βρίσκεται καν γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι ιντερνετικό που μπορεί να μου δώσει κάποιο στοιχείο εκτός από τα σοσιαλ μιντιαΤότε, από κοινούς γνωστούς. Μετά πας σε ντετέκτιβ.
Φιλική συμβουλή: Μην σκαλίζεις τελειωμένες καταστάσεις. Δεν βγάζεις κάτι, και συνεχώς αναμοχλεύεις τα συναισθήματά σου βγάζοντάς το εναντίον σου. Αν η κοπέλα σ' ενδιαφέρει ακόμα και θες να το προσπαθήσετε ξανά, τότε το καλύτερο είναι να την πιάσεις από κοντά κι ό,τι προκύψει.
[automerge]1582567882[/automerge]
Για ποιο λόγο έπαθες σοκ;;Καλή συνέχεια από μένα, πάντως από την εμπειρία μου, όσες παλιές φίλες κατά καιρούς αναζήτησα (και βρήκα) έπαθα σοκ, δεν το ξανακάνω ούτε με νάρκωση![]()
Guest 986132
Επισκέπτης
Απλά δεν ξέρω που βρίσκεται καν γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι ιντερνετικό που μπορεί να μου δώσει κάποιο στοιχείο εκτός από τα σοσιαλ μιντια
Της στέλνεις ένα μήνυμα πχ στο facebook. Τι πιο απλό και άμεσο;

Guest 963641
Επισκέπτης
Αν μπορούσα να το κάνω θα το έκανα δεν θέλω να φανώ απλά!Της στέλνεις ένα μήνυμα πχ στο facebook. Τι πιο απλό και άμεσο;![]()
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool