Πώς να αλλάξω την κακή διάθεση μου;

• Thread starter Thread starter Tabby
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Tabby

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα.
Πώς αντιμετωπίζετε μία περίοδο που έχετε συνεχώς κακή διάθεση; Τι τρόπους χρησιμοποιείτε για να ανεβάσετε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας; Από πού αντλείτε δύναμη;
Ρίξτε καμία ιδέα... ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς αντιμετωπίζετε μία περίοδο που έχετε συνεχώς κακή διάθεση; Τι τρόπους χρησιμοποιείτε για να ανεβάσετε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας; Από πού αντλείτε δύναμη;
Ρίξτε καμία ιδέα... ;)

μουσικη.
;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μουσική εννοείται
τραγούδι(όταν είμαι μόνη μου γιατί είμαι και παράφωνη :redface: )
παίξε μουσική και γενικά κάνε οτιδήποτε δημιουργικό(μαγειρική,ζωγραφική,χειροτεχνίες)
βόλτες
κραγιόν :P

υπνος =)

βλεπω καμια ταινια..
Μουσικη...
αν ειμαι και πολυ χαλια θα ριξω ενα κλαμα και ειμαι οκ μετα... :P

mushrooms

γουεελ, βασικα κανω υπομονη κυριως και λεω θα περασει
αλλα μεχρι τοτε ακουω μουσικη,ζωγραφιζω,βλεπω καμια ταινια ή παω να περπατησω
αν ειμαι σε πολυ χαλια φαση τοτε κανω μονο το τελευταιο και αυτο κυριως για να καπνισω μπας και χαλαρωσω, αλλα κατα βαση συνηθως κοιμαμαι ολη την ωρα

Ακούω μουσική... Παίζω κιθαρα... Διαβαζω το βιβλιο μου για να ξεχαστώ... Τρωω... Ξεκιναω μια σειρα και βλεπω 1 κυκλο την μέρα... Ακεφιες ειναι, ξεπερνιούνται ;)

Μια φορα που ημουν χαλια συμμαζεψα ολο το δωματιο και αναδιοργανωσα τα ντουλαπια κλτ και μετα ενιωθα πολυ καλυτερα.. αν και λιγο κουρασμενη :P
μαλλον ομως αυτο εποιασε σε εμενα γιατι στην δημιουργικοτητα περνω μηδεν, οποτε εκανα κατι πιο απλο :P

παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για τις ιδέες.. ελπίζω να πιάσουν τόπο! πιστεύω κι ενα ταξίδι - εστω και κοντινό μπορεί να μας φτιάξει το κέφι..

Πήγαινε καμια βόλτα, ακούγοντας μουσική...

...προτείνω βιταμίνες (χαχα) χωρίς πλάκα πάρε τίποτα ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Β (βοηθάνε όντως)..ααα και μην πίνεις πολλούς καφέδες...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ...ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!

(φυσικά και το σεξ βοηθάει).....!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ...

...είναι φυσιολογικό να με κάνουν όλοι οι άνθρωποι να γελάω? :look:

οχι.

...είναι φυσιολογικό να με κάνουν όλοι οι άνθρωποι να γελάω? :look:

Εξαρτάται,πόσο "κάπνισες"...:whistle:

Οχι...γι αυτό βρες όσους πραγματικά σε κάνουν να γελάς....τι δεν κατάλαβες;

Εγώ σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι είναι στα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή και εύχονται να ήταν στη δική μου θέση ώστε το μεγαλύτερο πρόβλημά τους να είναι οτι έχουν κακή διάθεση.....:/:

Το ποιο σημαντικό και καίριας σημασίας όταν δεν αισθανόμαστε καλά είναι να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον "ιθύνοντα" λόγο. Η αρχή για να αντιμετωπίσουμε κάτι είναι να το αναγνωρίσουμε πρώτα και να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξή του. Μετά είμαστε ικανοί να βρούμε τη λύση.
Συνεπώς, σκέφτεσαι το "γιατί" μου συμβαίνει αυτό, και έπειτα προσπαθείς να "χτυπήσεις" στην καρδιά το πρόβλημα, κάνοντας θετικές σκέψεις(ακόμα και αν πιστεύεις ότι αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα) και επεμβαίνοντας στον φαύλο κύκλο της αρνητικής διάθεσης!
73470_308634369258394_1407844611_n.jpg

Κατά τη γνώμη μου, η ευτυχία πηγάζει από τα ενδότερα. Αν δεν νιώσεις πραγματικά εύθυμος ή αισιόδοξος βασισμένος στα δικά σου θετικά ψυχολογικά αποθέματα δεν πάει να στα πρήζουν όλη την ώρα φίλοι συγγενείς προσπαθώντας να σε πείσουν ότι όλα οκ, μια τρύπα στο νερό θα κάνουν.

παιδιά τη σοκολάτα πως δεν είπε κανένας; :P
τεσπα,επίσης η άσκηση βοηθάει
και να λιαστείς
πέρα από την πλάκα ο ήλιος δίνει τον οργανισμό βιταμίνη β (που μας προτείνει και η γκρειπ)
η βιταμίνη αυτή δίνει στον οργανισμό ευτυχία
ή για να είμαι σωστότερη δείτε αυτό
https://www.shape.gr/ygeia/vitamines-sympliromata/vitaminh-b-eutuxia.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back