Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_
Δραστήριο μέλος

2,5 λίτρα νερό τη μέρα είναι αρκετά...
https://www.bbc.co.uk/health/healthy_living/nutrition/drinks_water.shtml
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανονίζεις να σε πιάσει μια γαστρεντερίτιδα και μένεις 49 κιλά καλή ώρα![]()
Άσχετο αλλά...
Περαστικά σου!

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Και για να μη βγαίνουμε off-topic, η γυμναστική είναι από τις καλύτερες λύσεις σε συνδυασμό με την ελάττωση αλμυρών και πολύ γλυκών τροφών και αλκοόλ

Άσχετο αλλά ευχαριστώ!
Και για να μη βγαίνουμε off-topic, η γυμναστική είναι από τις καλύτερες λύσεις σε συνδυασμό με την ελάττωση αλμυρών και πολύ γλυκών τροφών και αλκοόλ
Πολύ σωστό αυτό το τελευταίο!
Το αλάτι είναι ΤΡΑΓΙΚΟ για τον οργανισμό μας και για το δέρμα μας...
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εαν θες αμμεσοτατα αποτελεσματα τοτε πας για λιποαναροφηση αλλα αφενως θα τα σκασεις και αφετερου προσωπικα την θεωρω "καλη" λυση μονο για οσους εχουν πραγματικο προβλημα.
Αλλα και παλι ερχεται στο προσκηνιο, οτι πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι το σωμα μας ειναι λιγο "κουτο" να το ξεχναμε 9μηνες επειδη ειναι καλυμενο απο ρουχα και ξαφνικα οταν πιανουν οι ζεστες να μας πιανει πανικος και να θελουμε ή να "ευχομαστε" με το χτυπημα των δαχτυλων μας να ειναι "φετες".(φετες=ομορφο στο συγκεκριμενο θεμα)
Εαν οοοοολο των χρονο ακολουθουμε μια σωστη διατροφουλα (οχι τιποτα τρομερο), κανουμε και ασκησεις τοτε το καλοκαιρακι ή πριν μπει το καλοκαιρι δεν θα υπαρχει αυτος ο "ψιλοπανικος".
P.S. το αλατι σε σωστες-χαμηλες ποσοτητες δεν ειναι τραγικο.Αντιθετα ειναι βασικος παραγοντας για να μην παθαινουμε κραμπες.
Niyia
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Η σωστη διατροφη με πολλη γυμναστικη εχουν αποτελεσμα....το εχω δει δλδ στην κολλητη μου, που ξεκινησε γυμναστικη και διατροφη γι αυτον ακριβως το λογο...τα ψωμακια...
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ψωμακια νομιζω λενε τα περιττα κρεατακια σε ποδια/κωλο
Neraida
Επιφανές μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Και καπου μπερδευτηκα...Βρήκα ένα χρήσιμο άρθρο για το τι μπορούμε να κάνουμε για τα ψωμάκια γύρω από τη μέση (αντε και να δούμε τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να φορέσω μπλουζάκι με την κοιλιά έξω...)

Neraida
Επιφανές μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Σχεδον τα παντα δουλεια καλη διατροφη και γυμναστικη θελουν αι νοου!!Αννα, μη νομιζεις και αυτα τα πιασιματακια γυρω απο τη μεση...την ιδια δουλεια θελουν για να φυγουν..σωστη διατροφη και πολλη γυμναστικη...τοπικο παχος ειναι και αυτο!![]()
Απλα ηθελα να ξεχωρισω και στο μυαλο μου οταν λενε οτι αυτη εχει ψωμακια αυτη δεν εχει τι τελικα εννουνε...

εντιτ:και για του λογου το αληθες εγω ας πουμε εχω γυρω απο την μεση κατι λιγο παραπανω αν και ειμαι αδυνατη και αυτο φαινεται περισσοτερο γτ ενω εχω σχετικα καλες αναλογιες η μεση δεν ειναι και τοσο λεπτη,ετσι ειναι δηλαδη στο στησημο του σωματος μου τα κοκκαλα,οποτε το παραμικρο παραπανω φαινεται

Neraida
Επιφανές μέλος

Αλλα και παλι εννοειται πως ο συνδυασμος και των δυο ειναι ο,τι καλυτερο για ενα ομορφο & υγιες σωμα..(ασχετως της οποιας προδιαθεσης μπορει κανεις να εχει...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.