Πώς να της πω ότι θέλω να σώσω τη χώρα από την υπογεννητικότητα χωρίς να την τρομάξω;

Με ποιο τρόπο θα το αναφέρατε στη συντροφο σας ;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Θα της το έλεγα από τα πρωτα ραντεβου στα ίσια ότι σκέφτομαι μακροπρόθεσμα γενικά κάτι τέτοιο.

• Θα το αφηνα χωρίς να της πω τίποτα για τουλάχιστον ένα χρονο

• Θα την ρωτουσα έμμεσα πως φαντάζεται τον εαυτό της σε 2-3 χρόνια από σήμερα.

• Θα την ρωτουσα κάπου χαλαρά στη κουβέντα αν έχει φανταστεί τον εαυτό της ποτε ως μητέρα η πατερα.

• Άλλος τρόπος ( να αναφερθείτε σχετικά στο θρεντ).

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.781 μηνύματα.
Ο τίτλος τα λέει όλα! Και με χιουμορ!

Θεωρώ ότι ειναι ενα σημαντικό ζήτημα σίγουρα για τους πιο μεγαλυτερους άντρες σε ηλικία καθώς οι νεότεροι έχουν το χρόνο με το μέρος τους!!!

Η ερώτηση λοιπόν χωρίς πολλες αναλυσεις είναι η εξής :

Να αναφέρετε έναν διακριτικό τρόπο... Οι άντρες και οι γυναίκες που θα σας φαινόταν ωραίος, κατάλληλος και μη πιεστικος για να πείτε σε μια γνωριμία ότι θέλετε στο μέλλον κάτι τέτοιο....

Δεδομένου ότι άντρες κ γυναίκες π έχουν φτάσει σε μια ηλικία πχ 35 και άνω ειδικότερα κ ειναι ακόμη ελευθεροι η διαζευγμενοι από έναν πρωτο η και δευτερο ;;;!!! Γάμο ειναι πιο κατασταλαγμενοι κ δε θέλουν να χάνουν το χρόνο τους με ανθρώπους που κατηγορηματικά και εκ πεποιθησεως δεν θέλουν κάτι τέτοιο ;

Πχ γιατί να χάσω σε εισαγωγικά 6-12 μήνες σε μια σχέση που θα μπορουσα να μάθω εξαρχής και πανω πχ στο δίμηνο ότι η κοπέλα η ο άντρας δεν σκοπεύουν να κάνουν ποτε αυτο το βήμα; !

Προσοχή δεν θέλω να κρίνουμε το θέμα.... Θέλω να παραθεσουμε τρόπους κ απόψεις επί αυτών.

1) Θα της έβαζα να ακούσει το τραγούδι "Έλα να κάνουμε έναν Έλληνα".
2) Αν ήταν ακροδεξιά θα της έλεγα να κάνουμε κάτι για να μην έρχονται μετανάστες.
3) Θα της έλεγα "Αγάπη μου, έχεις μια καρφίτσα;"

1776624871304.png

Πάντως από τις μέχρι τωρα αντιδράσεις καταλαβαίνω ότι σίγουρα θα θέταμε τέτοιο θέμα σήμερα στο πρωτο δίμηνο.... Και μπορεί κ πριν κάναμε σεξ.

Αναφέρομαι σε πιο μεγάλες ηλικίες 35 και άνω.

Θέλεις παιδί ?

Στα ίσα και στα πρώτα πρώτα ραντεβού. Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, χημεία, αρέσεις/αρέσει και βλέπετε ότι θα υπάρξει και επόμενη συνάντηση (όχι για να περάσει η ώρα, φυσικά, αλλά και γιατί οι δύο "κάτι βλέπετε" ότι πάει να γίνει και να εξελίσσεται κάπως όλο αυτό...), το λες. "Πάνω" στη συζήτηση. Ήρεμα και ωραία (όπως λες κι εσύ...). Όχι "θέλω παιδιά μαζί σου...", αλλά "θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά". Κάπως έτσι. Απόλυτα σαφές και κατανοητό.

Και λέω στα πρώτα πρώτα ραντεβού, γιατί ενώ υπάρχουν όλα τα παραπάνω (αρέσετε ο ένας στον άλλον, ταιριάζετε σε διάφορα, κ.λπ.), μπορεί στο συγκεκριμένο να "πέσεις σε τοίχο". Να μη θέλει η άλλη πλευρά, ούτε γάμους, ούτε παιδιά. Οπότε να ξέρεις κι εσύ τί να κάνεις...

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ β΄ ενικό/πληθυντικό, αλλά μιλώ γενικά, εννοείται...

Βέβαια υπάρχει και η άλλη πονηρια... Να μη πεις τίποτα να κάνεις σεξ του καλου καιρου κ μετα ξαφνικά να στραβώσει επειδή "αποκαλύφθηκε" 😄
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στα ίσα και στα πρώτα πρώτα ραντεβού. Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, χημεία, αρέσεις/αρέσει και βλέπετε ότι θα υπάρξει και επόμενη συνάντηση (όχι για να περάσει η ώρα, φυσικά, αλλά και γιατί οι δύο "κάτι βλέπετε" ότι πάει να γίνει και να εξελίσσεται κάπως όλο αυτό...), το λες. "Πάνω" στη συζήτηση. Ήρεμα και ωραία (όπως λες κι εσύ...). Όχι "θέλω παιδιά μαζί σου...", αλλά "θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά". Κάπως έτσι. Απόλυτα σαφές και κατανοητό.

Και λέω στα πρώτα πρώτα ραντεβού, γιατί ενώ υπάρχουν όλα τα παραπάνω (αρέσετε ο ένας στον άλλον, ταιριάζετε σε διάφορα, κ.λπ.), μπορεί στο συγκεκριμένο να "πέσεις σε τοίχο". Να μη θέλει η άλλη πλευρά, ούτε γάμους, ούτε παιδιά. Οπότε να ξέρεις κι εσύ τί να κάνεις...

Ναι πολυ σωστό. Αν η άλλη ενώ το θέτεις ωραία και διακριτικά κάνει λες και ραντισες αγιασμό σε δαιμονισμενο.... Θεωρώ ότι κάπου εκεί τελειώνει η οποία συνέχεια. Γιατί ακόμη δεν το έχουμε κάψει αυτό το θέμα 😄

Και είναι και κρίμα να το κάψεις κ από τα 35-40. Να ήσουν 50 να πω ε εντάξει... Ρε φίλε τώρα το θυμηθηκες ; που και παλι.... Αλλά λέμε τώρα.

Εγώ πάντως θα ήθελα να είμαι πολύτεκνος-αγαπώ πολύ τα παιδιά 🥰

Ένας διακριτικός τρόπος για να δεις εάν η άλλη μεριά έχει παρόμοια θέλω είναι να πιάσεις κουβέντα γύρω από οικογενειακά θέματα (όχι με την αρνητική έννοια). Εκεί πιστεύω ότι θα καταλάβεις.

Σ΄αυτές τις ηλικίες όταν γνωρίζεσαι μ΄έναν άνθρωπο που σ΄ενδιαφέρει, μία από τις κουβέντες που προκύπτουν εντελώς αβίαστα (επειδή αφορούν και τους δύο), είναι "τι είδους σχέση ζητάς" και "πώς έχεις φανταστεί το μέλλον σου".

Και αυτό επειδή από τις απαντήσεις που θα πάρεις, θ΄αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις ή όχι.
Αν ο ένας θέλει μια σχέση χωρίς δέσμευση και ο άλλος όχι ή αν ο ένας θέλει να κάνει οικογένεια και ο άλλος όχι, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουν επειδή θ΄απογοητευτούν και οι δύο.
΄Αντε το πολύ-πολύ, αν είναι ένας ενδιαφέρων άνθρωπος, να μείνουν φίλοι αλλά δεσμό δεν θα κάνουν.
Θα ψάξει ο καθένας να βρει κάποιον με τον οποίο έχουν τα ίδια ζητούμενα από την ζωή τους.

Πολύ εύκολη και άνετη είναι αυτή η κουβέντα και την κάνουν όλοι και εκεί που ετοιμάζεσαι να την ανοίξεις εσύ καθόλου δεν αποκλείεται να σε προλάβει ο άλλος και να την ανοίξει αυτός.

Σ΄αυτές τις ηλικίες όταν γνωρίζεσαι μ΄έναν άνθρωπο που σ΄ενδιαφέρει, μία από τις κουβέντες που προκύπτουν εντελώς αβίαστα (επειδή αφορούν και τους δύο), είναι "τι είδους σχέση ζητάς" και "πώς έχεις φανταστεί το μέλλον σου".

Και αυτό επειδή από τις απαντήσεις που θα πάρεις, θ΄αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις ή όχι.
Αν ο ένας θέλει μια σχέση χωρίς δέσμευση και ο άλλος όχι ή αν ο ένας θέλει να κάνει οικογένεια και ο άλλος όχι, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουν επειδή θ΄απογοητευτούν και οι δύο.
΄Αντε το πολύ-πολύ, αν είναι ένας ενδιαφέρων άνθρωπος, να μείνουν φίλοι αλλά δεσμό δεν θα κάνουν.
Θα ψάξει ο καθένας να βρει κάποιον με τον οποίο έχουν τα ίδια ζητούμενα από την ζωή τους.

Πολύ εύκολη και άνετη είναι αυτή η κουβέντα και την κάνουν όλοι και εκεί που ετοιμάζεσαι να την ανοίξεις εσύ καθόλου δεν αποκλείεται να σε προλάβει ο άλλος και να την ανοίξει αυτός.
Ναι, δε διαφωνώ. Συμφωνώ απόλυτα.

Λέγοντας...στα ίσα, εννοώ λες ευθέως, πάνω στη συζήτηση, αυτό που επιζητάς και βλέποντας και κάνοντας...

Άλλωστε, όταν υπάρχει ενδιαφέρον όλα αυτά προκύπτουν αβίαστα, όπως λες κι εσύ. Η μια συζήτηση φέρνει την άλλη. Οπότε κάπου εκεί, μαθαίνεις τί παίζει και πράττεις ανάλογα...

Ισχύει αλλα αν κάνεις κόρες ελπίζω να καταλάβεις ότι η ζωή των γυναικών δεν είναι καθόλου πιο εύκολη από τη δικιά μας
Λες να κάνω 3+ παιδιά και να βγουν όλα αγόρια; Θα τα κατεβάσω για ομάδα ποδοσφαίρου. Αναπληρωματικούς στον Ολυμπιακό...

Αν επιθυμείς διακαώς οικογένεια με παιδιά και είσαι πια σε ηλικία κατάλληλη, το λες ξεκάθαρα από τα πρώτα ραντεβού ..εγώ πχ είμαι σε τέτοια φάση και θα ήθελα κλπ. ( αν βέβαια σου αρέσει ο άλλος και συγκεντρώνει τα βασικά στοιχεία που θέλεις. ) . Αυτό έλειπε να χάνεις χρόνο, αν δεν υπάρχει συμβατότητα. Ιδίως αν είσαι γυναίκα και ο χρόνος για τεκνοποίηση μετρα αντίστροφα .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back