Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Η Roxim έγραψε: #41 01-09-12 23:46 T-Shirt με αστεία συνθήματα και διάφορες εικόνες , basic jean σταράκια σε όλα τα χρώματα (αν και τα αγαπημένα μου είναι τα γρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. coyote Νεοφερμένο μέλος Ο coyote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:30 Ο coyote έγραψε: #42 02-09-12 00:30 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Η Imadlak έγραψε: #43 04-09-12 20:09 Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Η Loony έγραψε: #44 04-09-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Click για ανάπτυξη... είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:12 Η Imadlak έγραψε: #45 05-09-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Sofia Loony: είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Click για ανάπτυξη... Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:16 Η chara9999: #46 05-09-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Click για ανάπτυξη... Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:44 Η Imadlak έγραψε: #47 05-09-12 16:44 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο Guest 209912: #48 05-09-12 17:20 Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
T-Shirt με αστεία συνθήματα και διάφορες εικόνες , basic jean σταράκια σε όλα τα χρώματα (αν και τα αγαπημένα μου είναι τα γρι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
coyote Νεοφερμένο μέλος Ο coyote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:30 Ο coyote έγραψε: #42 02-09-12 00:30 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Η Imadlak έγραψε: #43 04-09-12 20:09 Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Η Loony έγραψε: #44 04-09-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Click για ανάπτυξη... είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:12 Η Imadlak έγραψε: #45 05-09-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Sofia Loony: είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Click για ανάπτυξη... Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:16 Η chara9999: #46 05-09-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Click για ανάπτυξη... Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:44 Η Imadlak έγραψε: #47 05-09-12 16:44 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο Guest 209912: #48 05-09-12 17:20 Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:09 Η Imadlak έγραψε: #43 04-09-12 20:09 Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Η Loony έγραψε: #44 04-09-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Click για ανάπτυξη... είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:12 Η Imadlak έγραψε: #45 05-09-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Sofia Loony: είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Click για ανάπτυξη... Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:16 Η chara9999: #46 05-09-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Click για ανάπτυξη... Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:44 Η Imadlak έγραψε: #47 05-09-12 16:44 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο Guest 209912: #48 05-09-12 17:20 Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Η Loony έγραψε: #44 04-09-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Click για ανάπτυξη... είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:12 Η Imadlak έγραψε: #45 05-09-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Sofia Loony: είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Click για ανάπτυξη... Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:16 Η chara9999: #46 05-09-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Click για ανάπτυξη... Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:44 Η Imadlak έγραψε: #47 05-09-12 16:44 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο Guest 209912: #48 05-09-12 17:20 Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!! Click για ανάπτυξη... είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:12 Η Imadlak έγραψε: #45 05-09-12 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Sofia Loony: είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Click για ανάπτυξη... Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:16 Η chara9999: #46 05-09-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Click για ανάπτυξη... Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:44 Η Imadlak έγραψε: #47 05-09-12 16:44 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο Guest 209912: #48 05-09-12 17:20 Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sofia Loony: είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα; Click για ανάπτυξη... Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:16 Η chara9999: #46 05-09-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Click για ανάπτυξη... Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:44 Η Imadlak έγραψε: #47 05-09-12 16:44 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο Guest 209912: #48 05-09-12 17:20 Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!! Click για ανάπτυξη... Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:44 Η Imadlak έγραψε: #47 05-09-12 16:44 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο Guest 209912: #48 05-09-12 17:20 Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο Guest 209912: #48 05-09-12 17:20 Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:59 Η chara9999: #49 06-09-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!! χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!! τι πιο ανετο??? Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν... Click για ανάπτυξη... χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει.... Πολλοι λίγοι μας καταλαβαινουν γιατί ολοι σχεδόν φοράνε τζιν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:29 Ο Guest 278211: #50 06-09-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Για να μη σε ματιάζουν, έτσι; Σωστή τακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:36 Ο Άγγελος έγραψε: #51 06-09-12 13:36 μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Η Χριστιάννα ^^: #52 06-09-12 14:00 Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα χειμωνιάτικα κολάν/καλσόν είναι αρκετά ζεστά. Υπάρχουν βαμβακερά ή τύπου εσωθερμικά, που μπορεί να μην είναι see through και σέξυ, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Εγώ δηλαδή δεν με θυμάμαι να κρυώνω περισσότερο με το καλσόν απ'ό,τι όταν φοράω τζιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:28 Η Imadlak έγραψε: #53 06-09-12 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: μια απορια κοριτσια βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ και απορω,,δεν κρυωνεται? δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!! Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:53 Ο Άγγελος έγραψε: #54 06-09-12 19:53 οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι οτι δεν μου αρεσουν τα κολαν... κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:11 Η prinCess.: #55 06-09-12 21:11 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα.. Click για ανάπτυξη... εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα Click για ανάπτυξη... Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:39 Η Dalian έγραψε: #56 06-09-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Spoiler εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά. Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2; -πάντα το' χα απορία- Οντοπικέ: ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου. Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη. Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς. Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε. Click για ανάπτυξη... Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 16:31 Η BLUE SEA έγραψε: #57 22-06-13 16:31 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μαύρο. Το 80% των ρούχων μου έχουν αυτό το χρώμα. Φοράω συνήθως παντελόνια σε κλασική γραμμή ελαφρώς εβαζέ με πουκαμίσα και ζώνη στη μέση ή πένσιλ φούστα και πουκάμισο (με χοντρή ζώνη στη μέση) ή μπλουζάκι. Τα αγαπημένα κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα μου είναι τα παρακάτω: ένα μαύρο παντελόνι σατέν, μια μαύρη φούστα σατέν, ένα μαύρο σακάκι με τιγρέ λεπτομέρεια στο γιακά, ενά μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο με baloon μανίκια, το κλασικό μαύρο αμάνικο φόρεμά μου και οι μαύρες λουστρίνι πλατφόρμες μου. Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:25 Η nymphet έγραψε: #58 09-06-16 23:25 Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:32 Η aye έγραψε: #59 09-06-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nymphet: Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι Click για ανάπτυξη... φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2016 στις 23:35 Η nymphet έγραψε: #60 09-06-16 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aye: φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση; Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.