Roxim
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Λατρευω τις φουστες και τα φουστανια,καθως επισης και τις μπαλαρινες!!!![]()
είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα;

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!!είναι πολύ ωραία, αλλά δεν τα βρίσκεις λίγο άβολα;![]()

chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mπα,καθολου...μπορω να κυκλοφορω συνεχεια με φουστες!!απο τη αλλη δεν με βολευουν ιδιαιτερα τα τζιν και γενικα τα παντελονια...λιγο περιεργο,αλλα ενταξει!!και οι μπαλαρινες παλι ειναι πολυ ανετες!!![]()
Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!!Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν φοράω πατελόνια κι εγω! Δεν με βολεύουν καθόλου! Μόνο κολάν με μακρυες μπλουζες-φορεματάκια το χειμωνα και φουστες και φουστάνια το καλοκαίρι!

Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν...

Guest 209912
Επισκέπτης

chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακριβως τα ιδια βαζω και εγω!!χειμωνα συνηθως κολαν και καλοκαιρι φορεματα!!
τι πιο ανετο???
Μονοι λιγοι μας καταλαβαινουν...
χαχαχα!! Ακριβως, πιο άνετα δεν παίζει....

Guest 278211
Επισκέπτης

Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα
Για να μη σε ματιάζουν, έτσι;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ
και απορω,,δεν κρυωνεται?
δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

μια απορια κοριτσια
βλεπω το χειμωνα με πολυ κρυο και φορατε κολαν κλπ
και απορω,,δεν κρυωνεται?
δηλαδη το τζιν δεν ειναι ζεστοτερο?
Προσωπικα δεν κρυωνω καθολου...υπαρχουν και λιγο πιο χοντρα κολαν που ειναι περισσοτερο για τις κρυες μερες!!

Εμενα τα τζιν παντως δεν μου φαινονται καθολου ζεστα ουτε βολικα,σε αντιθεση με τα κολαν...

Άγγελος
Επιφανές μέλος

κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα..

prinCess.
Επιφανές μέλος

κολαν και μποτες-κατα προτιμηση πανω απο το γονατο-..ειναι απο τις πιο σεξυ εμφανισεις για χειμωνα..![]()

εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά.
Εγώ φοράω το βρακί μου ανάποδα
Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2;
-πάντα το' χα απορία-
Οντοπικέ:
Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη.
Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς.

Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε.

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ντιβάρα μου ανεπανάληπτη εσύ!ντύνομαι απλά, με τζινάκια, μπλουζάκια κτλ, αλλά πάντα θα' χω βάλει κάτι που θα κάνει τη διαφορά και δε θα' ναι το βαρετό ντύσιμο όλων - τσαχνιπιές όχι αστεία. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τη διάθεσή μου.
εμένα αυτό το ντύσιμο με τη μπότα εκεί πάνω μου προκαλεί αηδία, αλλά γούστα είναι αυτά.
Όταν λες "ανάποδα", εννοείς με τις ραφές απ' έξω, ή το μπροστά το βάζεις πίσω; Ή και τα 2;
-πάντα το' χα απορία-
Οντοπικέ:
Δλδ όταν δεν είμαι πολύ καλά θα προτιμήσω κάτι σκούρο και απλό που θα με κάνει να περνάω απαρατήρητη.
Όταν είμαι στα κέφια μου θα κάνω πιο περίεργους συνδυασμούς.![]()
Ή είμαστε πρινσεςς ή δεν είμαστε.![]()

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Από παπούτσια προτιμώ τις πλατφόρμες και ιδιαίτερα αυτές με μπαρέτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα σας λέω.Με έχουν περάσει για ζητιανάκι
φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

φούτερ, φαρδιά τζιν, t shirts από τ'αντρικά; τέτοια φάση;![]()
Κάπως έτσι συν το όλο ύφος του ταλαίπωρου που έχω άθελά μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasilis123321
- American Economist
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- rafaela11
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- jellojina
- jj!
- johnsala
- Debugging_Demon
- iew
- Paragontas7000
- Paladin
- giannhs2001
- kalhkardia
- Scandal
- Wonderkid
- Helen06
- fmarulezkd
- fourkaki
- Ellis
- physicscrazy
- anzotos
- Stylist
- marww
- Luludaki
- touvlo
- taketrance
- Μαυρίκιος
- charmander
- phleidhs
- Maria_Xagorari
- User2350
- Ariana2018
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- 2Pac
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- orchidea
- Εχέμυθη
- fockos
- harry akritas
- New member
- Στεφανος56
- Lala_
- Griff
- Viedo
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- epan
- JohnGreek
- uni77
- Ryuzaki
- Ace of Spades
- Snoopy Doo
- Αλκης Κ.
- Johnny15
- chester20080
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- fretoe
- Unseen skygge
- gregory nub
- 1011
- Νηματολάγνος
- louminis
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.