Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω αντίθετα φοράω πολύ χρώμα. Δεν έχω πολλά μαύρα κομμάτια στη ντουλάπα μου πέρα από κάποια βασικά πχ μαύρο πουκάμισο, μαύρο παντελονι και μαύρες μπότες.
Γενικά αγαπώ τα χρώματα και τα φοράω ακόμα και το χειμώνα, έχω πολλά πουλόβερ χρωματιστά για χειμώνα. Μου φιάχνει τη διάθεση το χρώμα.
Από κοσμήματα αγαπώ ροζ χρυσό, τόσο που το έχω παρακάνει τώρα τελευταιά και ότι αγοράζω είναι ρόζ χρυσό που να έχω καταντήσει μονότονη.
Κατα τα αάλλα το στύλ μου θα το χαρακτήριζα μοντέρνο χωρίς να λείπουν και κλασσικές πινελιές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Το στυλ μου είναι κάτι μεταξύ ιδιαίτερου και συνηθισμένου. Περισσότερο φοράω καθημερινά ρουχα αλλά οταν βγαίνω πάντοτε φοραω επίσημα. Τα ρουχα μου ειναι σκουροχρωμα και κυριως μαυρου και γκρι χρωματος.. Ενα ενδεικτικό καθημερινό outfit μου, για να καταλαβετε πως είναι το στυλ μου ειναι : Ενα μαυρο τζιν, μια μαυρη μακρυμανικη στενη μπλουζα, μια μακρια μαυρη ζακετα (που φτανει μεχρι τα γονατα),ενα μακρυ μαυρο παλτο και μποτες doc martens. Επισης μου αρεσει πολυ να φοραω αξεσουαρ (σε ασημι και μαυρο χρωμα) και να συνδυαζω το look με μαυρες δερματινες τσαντες......
Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλοκαίρι με βολεύουν άπειρα τα jumpsuits, οι παντελονες και οι μακριές φούστες.Απο κοσμήματα φοράω , σπάνια, χειροποίητα και κρίκους.
Το στυλ μου δε ξέρω αν είναι ιδιαίτερο, φαντάζομαι όσοι μ έχετε γνωρίσει απο κοντά μπορείτε να κρίνετε καλύτερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Guest 186240
Επισκέπτης

Το είδα και πέθανα στα γέλια (καθόλου ασχημο το κομματι btw) . Τέλος έχω να πω ότι συνήθως δεν είμαι τόσο creepyΠολύ άσχετο αλλά όταν διάβασα jumpsuits αυτόματα μου ήρθαν στο μυαλό 9 τύποι από Iowa να χοροπηδάνε #surfacing

nPb
Επιφανές μέλος

Λατρεύω τα μάλλινα γιλέκα πάνω από το πουκάμισο όπως και το κασκόλ σε ελεύθερη θέση.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Ποιά η διαφορα καλε;

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Καλα στο καθημερινο δεν υπάρχει διαφοράΠοιά η διαφορα καλε;![]()

Στο επισημο εκει αλλαζει και το ντυσιμο ειναι άλλο.
Εγω μια καθημερινη περιεγραψα

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Για να απαντήσω στο θέμα. Το χειμώνα, επειδή είμαι κρυουλιάρα ντύνομαι στην κυριολεξία σαν κρεμμύδι. Κυρίως φόρμες, μπλούζες ζιβάγκο, μπουφάν, αθλητικά ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα κολάν, μπότες, και τις μπλούζες που μου έχει πλέξει η μάνα μου γιατί με κρατάνε ζεστή.
Το καλοκαίρι, φοράω τζιν παντελόνι ή σορτσάκια και αν έχω όρεξη, θα βάλω κανένα φόρεμα. Αν η μπλούζα έχει λαιμόκοψη με χαμόγελο, θα φορέσω ένα διακριτικό κολιέ ή αν έχω πιασμένα τα μαλλιά, σκουλαρίκια.
Γενικά, πάντως ντύνομαι casual, ανεξαρτήτως εποχής
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Τα ξαναφοραμε και κανουμε υπεροχους συνδιασμους!Τώρα που είναι δύο μήνες κλειστά τα καταστήματα με τα ρούχα τι κάνετε?

κι εγω ετσι ειμαι,το χειμωνα θα επιλεξω κατι καζουαλ τζην φορμα και πουλοβερ ή τυπου φουτερ μακο και απο πανω ενα μπουφαν,το καλοκαιρι παντελονι και ενα μπλουζακι tshirt ή αμανικο.Φέτος είναι η μοναδική φορά που δεν αγόρασα ούτε μπλούζα. Εν μέρει ήταν καλό γιατί έκανα μια αποταμίευση. Ότι λεφτά είχα, τα έδινα για ρούχα που δεν φορούσα ποτέ, απλά για να τα αγοράσω με αποτέλεσμα να τα ''φοράει'' η ντουλάπα μου.
Για να απαντήσω στο θέμα. Το χειμώνα, επειδή είμαι κρυουλιάρα ντύνομαι στην κυριολεξία σαν κρεμμύδι. Κυρίως φόρμες, μπλούζες ζιβάγκο, μπουφάν, αθλητικά ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα κολάν, μπότες, και τις μπλούζες που μου έχει πλέξει η μάνα μου γιατί με κρατάνε ζεστή.
Το καλοκαίρι, φοράω τζιν παντελόνι ή σορτσάκια και αν έχω όρεξη, θα βάλω κανένα φόρεμα. Αν η μπλούζα έχει λαιμόκοψη με χαμόγελο, θα φορέσω ένα διακριτικό κολιέ ή αν έχω πιασμένα τα μαλλιά, σκουλαρίκια.
Γενικά, πάντως ντύνομαι casual, ανεξαρτήτως εποχής
Φορεματα μονο σε καποια εξοδο δεν μου αρεσουν γενικα οι φουστες

Και το φθινοπωρο ανοιξη καποιο καπαρτινακι σε συνδιασμο με τα παραπανω.
Αθλητικα ναι θα ελεγα σε καθημερινη βαση,εχω και με τακουνια για εξοδους,και καποια φλατ.
Ουτε εγω αγορασα φετος γιατι οπως ειπες κι εσυ ειχα αποθεμα και δεν ηθελα και τοσο να αγορασω κι ετσι γλιτωσα.
Αν και παντα ψωνιζα πχ επαιρνα 2 τα φορουσα και επαιρνα την επομενη σεζον καποιο αλλο για ανανεωση.
πολυ ωραιοι οι συνδιασμοι σου!Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει τόσο το ντύσιμο μου. Μαρέσει όμως να είναι άνετα τα ρούχα, οπότε καταφεύγω σε φόρμες, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Αγαπημένο χρώμα το μαύρο και το γκρί, τα οποία εναλλάσσω σε φούτερ-φόρμα. Τον χειμώνα φοράω μπουφάν(και αυτό μαύρο) και αποφεύγω την άνοιξη τις ζακέτες, διότι με εκνευρίζουν. Προτιμώ μέχρι τον απρίλιο-μαϊο να φοράω φούτερ. Το καλοκαίρι στα ίδια κυβικά, σορτσάκι ανεξαρτήτου χρώματος και συνήθως μαύρη μπλούζα(καθόλου αναμενόμενο) ή σπανίως καμία άσπρη. Απο παππούτσια προτιμώ τα αθλητικά της nike καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τα εναλλάσσω με κανένα vans σε βόλτες-εξόδους.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

στο καθημερινο εκτος δουλειας θα βαλω φορμα,στη δουλεια φυσικα και θα ντυθω κανονικα.Επειδή το είδα να αναφέρεται σε διάφορα ποστ, φοράτε φόρμες εκτός σπιτιού; Και σε τι περιστάσεις; Για να πάτε πχ στην δουλειά ή βόλτα;
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ προσωπικά ένα παλτό μόνο έχω αγοράσει αλλά τα οικονομικά μου με τη σχολή δεν μου το επιτρέπουν ...Τώρα που είναι δύο μήνες κλειστά τα καταστήματα με τα ρούχα τι κάνετε?
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

συνδυάζεται καλύτερα με 10-20 κιλά λίπους, μούσι και sidecut κούρεμα

Οταν θελω να το παιξω αθλητικό τυπακι φοράω φορμεςΕπειδή το είδα να αναφέρεται σε διάφορα ποστ, φοράτε φόρμες εκτός σπιτιού; Και σε τι περιστάσεις; Για να πάτε πχ στην δουλειά ή βόλτα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasilis123321
- American Economist
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- rafaela11
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- jellojina
- jj!
- johnsala
- Debugging_Demon
- iew
- Paragontas7000
- Paladin
- giannhs2001
- kalhkardia
- Scandal
- Wonderkid
- Helen06
- fmarulezkd
- fourkaki
- Ellis
- physicscrazy
- anzotos
- Stylist
- marww
- Luludaki
- touvlo
- taketrance
- Μαυρίκιος
- charmander
- phleidhs
- Maria_Xagorari
- User2350
- Ariana2018
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- 2Pac
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- orchidea
- Εχέμυθη
- fockos
- harry akritas
- New member
- Στεφανος56
- Lala_
- Griff
- Viedo
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- epan
- JohnGreek
- uni77
- Ryuzaki
- Ace of Spades
- Snoopy Doo
- Αλκης Κ.
- Johnny15
- chester20080
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- fretoe
- Unseen skygge
- gregory nub
- 1011
- Νηματολάγνος
- louminis
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.