EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

17-01-21

20:30
ΑκριβωςΑκόμη και σε μη βελουτέ, υπάρχουν φόρμες που είναι περισσότερο στυλάτες (και όχι ακριβώς athleisure), κι αυτές πάλι θα τις φορούσα για καφέ αν τις είχα. Γενικά τις φόρμες τις θεωρώ πολύ versatile και δεν είναι όλες μόνο για το γυμναστήριο.
![]()

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα.

17-01-21

20:33
Αυτές που έβαλες τις φοράς και σε κυριλέ μαγαζιά αν το υποστηρίζεις το στυλ! Προσωπικά δε μου άρεσαν όλες, μου θυμίζουν λίγο αυτές τις τάχαμ "insta baddies" που ψωνίζουν μαζικά από fashionnova ό,τι βγάζει η Cardi BΑκριβωςσυμφωνω αν ειδες και τις φορμες που εβαλα μπορεις και να βγεις για καφε ναι γιατι οχι?

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

17-01-21

20:34
καλα ναι ,απλα πατησα φορμα και μου εβγαλε αυτα,στο περιπου ομως μπορει να φορεθει αυτο που αρεσει στον καθενα,κι εγω την εχω φορεσει για καφε και για βραδυνη εξοδοΑυτές που έβαλες τις φοράς και σε κυριλέ μαγαζιά αν το υποστηρίζεις το στυλ! Προσωπικά δε μου άρεσαν όλες, μου θυμίζουν λίγο αυτές τις τάχαμ "insta baddies" που ψωνίζουν μαζικά από fashionnova ό,τι βγάζει η Cardi B![]()

Guest 515609
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-01-21

20:37
Φόρμες φορούσαμε στο δημοτικό. Ειδικά οι γυναίκες πρέπει να τις πετάξετε !!!! Και πιο ειδικά τις ροζ !!!
Αυτό μόλις έβαλα στα αγαπημένα μου για μελλοντική αγορά.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

20:39
ωραιο το τζινακι,οι φορμες μου αρεσουν επιμενωΦόρμες φορούσαμε στο δημοτικό. Ειδικά οι γυναίκες πρέπει να τις πετάξετε !!!! Και πιο ειδικά τις ροζ !!!

βασικα ο καθενας ντυνεται οπως του αρεσει και τον εκφραζει αλιμονο
Guest 254537
Επισκέπτης

17-01-21

21:07
Κόλαν συνήθως .
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

17-01-21

21:18
Φόρμες πολύ σπάνια. Αν πχ έχω ξεμείνει από γάλα και θέλω να πάω στο σουπερμάρκετ και κρυώνω. Φοράω όμως κολάν. Πλέον κολάν και στην δουλειά γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να αλλάξω σε scrubs.Επειδή το είδα να αναφέρεται σε διάφορα ποστ, φοράτε φόρμες εκτός σπιτιού; Και σε τι περιστάσεις; Για να πάτε πχ στην δουλειά ή βόλτα;
Όταν πάω για περπάτημα ντύνομαι έτσι:
Κάποιες φορές φοράω παλτό στο ίδιο Κάμελ χρώμα, άλλες φορές μαύρο trench coat, άλλες φορές σκούρο μπλε trench coat, άλλες φορές μαύρο παλτό ή μαύρο πουπουλένιο πάρκα. Τα leggings κυμαίνονται σε μαύρο χρώμα, σκουρο μωβ, γκρι. Αθλητικά παπούτσια φοράω σε μαύρο, ανθρακι, γκρι.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

18-01-21

08:05
Εγώ προσωπικά ένα παλτό μόνο έχω αγοράσει αλλά τα οικονομικά μου με τη σχολή δεν μου το επιτρέπουν ...
Είχα και εγώ ένα πρόβλημα ήθελα να αγοράσω παπούτσια, είχαν ανοίξει βέβαια μια βδομάδα αλλά να βγαίνω και να το δοκιμάζω στον δρόμο δύσκολο δεν το κάνω.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

18-01-21

10:14
Από σήμερα μπορείς πάντως να πας !Είχα και εγώ ένα πρόβλημα ήθελα να αγοράσω παπούτσια, είχαν ανοίξει βέβαια μια βδομάδα αλλά να βγαίνω και να το δοκιμάζω στον δρόμο δύσκολο δεν το κάνω.
Guest 092312
Επισκέπτης

18-01-21

14:20
2 καραντίνες μετά μία είναι η απάντηση φίλοι μου:
Φοράμε ό,τι μας μπαίνει.
Φοράμε ό,τι μας μπαίνει.
Guest 875331
Επισκέπτης

18-01-21

14:32
Μαύρο χάλι. Μην τολμήσετε να βγείτε έτσι έξω κορίτσια.Ακόμη και σε μη βελουτέ, υπάρχουν φόρμες που είναι περισσότερο στυλάτες (και όχι ακριβώς athleisure), κι αυτές πάλι θα τις φορούσα για καφέ αν τις είχα. Γενικά τις φόρμες τις θεωρώ πολύ versatile και δεν είναι όλες μόνο για το γυμναστήριο.
![]()
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

18-01-21

14:52
^Μαύρο χάλι. Μην τολμήσετε να βγείτε έτσι έξω κορίτσια.
Εγώ όταν είδα τα γλειμμένα μαλλιά προς τα πίσω που μας έδειχνες.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

18-01-21

15:00
Γιατί οι φόρμες θεωρούνται ανεπίσημη και πρόχειρη ενδυμασία; Νομίζω ότι μπορούν να συνδυαστούν άρτια
Guest 875331
Επισκέπτης

18-01-21

15:03
Υποσυνείδητα φοβάσαι επειδή ξέρεις πως θα ερωτευτείς τέτοιον και θα σε παρατήσει στο άψε σβήσε.Εγώ όταν είδα τα γλειμμένα μαλλιά προς τα πίσω που μας έδειχνες.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

18-01-21

15:05
Υποσυνείδητα φοβάσαι επειδή ξέρεις πως θα ερωτευτείς τέτοιον και θα σε παρατήσει στο άψε σβήσε.![]()
Με διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο και ανατριχιάζω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γιατί οι φόρμες θεωρούνται ανεπίσημη και πρόχειρη ενδυμασία; Νομίζω ότι μπορούν να συνδυαστούν άρτια
Όπως το βλέπω εγώ:
1. Δεν έχουν καμία ιδιαίτερη γεωμετρία ή κόψιμο, απλώς παίρνουν το σχήμα του σώματος αν είναι στενές ή δείχνουν σαν σακί με πατάτες αν είναι φαρδιές.
2. Πολλές φόρμες μοιάζουν πάρα πολύ με πιτζάμες, σε βαθμό μια φορά που αποφάσισα να πάω στη σχολή με ροζ βελουτέ φόρμα να με ρωτάνε όλοι με γνήσιο ενδιαφέρον τι μου συνέβη και ήρθα με τις πιτζάμες στο μάθημα.
3. Σχεδιάστηκαν για να είναι ανεπίσημες και πρόχειρες, να προσφέρουν άνεση κι ευελιξία ώστε να μπορείς να αθλείσαι πιο εύκολα.
4. Αποκλίνουν από τον κλασικό ορισμό της κομψότητας που πρόκειται για ντύσιμο που κολακεύει τη σιλουέτα και χρησιμοποιεί ακριβά και καλής ποιότητας υφάσματα.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

18-01-21

16:05
Όσον αφορά τα ρούχα προτιμώ τύπου σαν τις φωτό που ανέβασε η Αγάπη. Δηλαδή απλά, αλλά συνάμα κομψά σεξυ και ρούχα πασπαρτού για αρκετές περιστάσεις.
Τις φόρμες τις βρίσκω βολικές για τον ύπνο και ίσως αυτό (συν τους λογους που αναφέρει παραπάνω η Αγάπη) με έχει οδηγήσει ασυνείδητα να τις κατατάξω αποκλειστικά για πρόχειρες περιστάσεις. Ας πούμε, πέρα από τον ύπνο, ίσως φορέσω την πρώτη μέρα της περιόδου (αν τύχει να χω βαριά περίοδο μια στο τόσο και δεν ανέχομαι τίποτα άλλο) και σπάνια στο σούπερ μάρκετ ελεω καραντίνας, αν δεν έχω να κάνω κάτι μετά και βαριέμαι άπειρα.
Άλλες εκδοχές με πιο στυλάτες ή εφαρμοστές φόρμες που ανεβάσατε, ναι, μπορούν να σταθούν και για καφέ ή οτιδήποτε, αλλά και πάλι δεν είναι του στυλ μου. Θα προτιμήσω ένα εφαρμοστό παντελόνι ας πούμε ή φορεματακι/φούστα. Νιώθω πιο πολύ ο εαυτός μου μέσα σε αυτά.
Τις φόρμες τις βρίσκω βολικές για τον ύπνο και ίσως αυτό (συν τους λογους που αναφέρει παραπάνω η Αγάπη) με έχει οδηγήσει ασυνείδητα να τις κατατάξω αποκλειστικά για πρόχειρες περιστάσεις. Ας πούμε, πέρα από τον ύπνο, ίσως φορέσω την πρώτη μέρα της περιόδου (αν τύχει να χω βαριά περίοδο μια στο τόσο και δεν ανέχομαι τίποτα άλλο) και σπάνια στο σούπερ μάρκετ ελεω καραντίνας, αν δεν έχω να κάνω κάτι μετά και βαριέμαι άπειρα.
Άλλες εκδοχές με πιο στυλάτες ή εφαρμοστές φόρμες που ανεβάσατε, ναι, μπορούν να σταθούν και για καφέ ή οτιδήποτε, αλλά και πάλι δεν είναι του στυλ μου. Θα προτιμήσω ένα εφαρμοστό παντελόνι ας πούμε ή φορεματακι/φούστα. Νιώθω πιο πολύ ο εαυτός μου μέσα σε αυτά.
Guest 875331
Επισκέπτης

18-01-21

17:39
Πως πιστεύει το στέκι ότι ντύνομαι:
Πως πραγματικά ντύνομαι:

Πως πραγματικά ντύνομαι:

The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 944 μηνύματα.

18-01-21

20:26
Εγώ έχω να πω πως ήρθε η καραντίνα κι έκανε το ντύσιμό μου παγκόσμιο. Άλλη μια φορά που αποδείχτηκε πως είχα δίκιο.

18-01-21

22:13
Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω .
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

18-01-21

22:53
Αν θες μπορείς να το υποστηρίξεις βάζοντας μια καμπάνα παντελόνι ή flare για να ψηλώσει το πόδι και ένα μποτακι με λίγο τακουνάκι ή και sneakers και μια χαρά θα είσαι

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πολύ μου αρέσει αυτή η στήλη σκέφτομαι μήπως φταίξουμε ένα θέμα με ντυσίματα και να λέμε αν μας αρέσει και τι θα αλλάζαμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasilis123321
- American Economist
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- rafaela11
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- jellojina
- jj!
- johnsala
- Debugging_Demon
- iew
- Paragontas7000
- Paladin
- giannhs2001
- kalhkardia
- Scandal
- Wonderkid
- Helen06
- fmarulezkd
- fourkaki
- Ellis
- physicscrazy
- anzotos
- Stylist
- marww
- Luludaki
- touvlo
- taketrance
- Μαυρίκιος
- charmander
- phleidhs
- Maria_Xagorari
- User2350
- Ariana2018
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- 2Pac
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- orchidea
- Εχέμυθη
- fockos
- harry akritas
- New member
- Στεφανος56
- Lala_
- Griff
- Viedo
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- epan
- JohnGreek
- uni77
- Ryuzaki
- Ace of Spades
- Snoopy Doo
- Αλκης Κ.
- Johnny15
- chester20080
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- fretoe
- Unseen skygge
- gregory nub
- 1011
- Νηματολάγνος
- louminis
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.