juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-01-24

11:35
Για ποιο λόγο τα παστέλ μπορούν να σε σκοτώσουν; Δε μπορώ να καταλάβω. Εμένα μου αρέσουν και τα παστέλ ανάλογα με την περίπτωση.Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν.![]()
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

06-01-24

11:37
φριχτά, απαίσια και σαν τον λέτσο
Guest 671981
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-01-24

11:38
Μου αρέσει το office style πολύ !
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

06-01-24

11:39
Γιατί δεν πάνε σε όλους τα ίδια πράγματα. Εσύ μπορεί να είσαι πιο μελαμψος και μελαχρινος και σε πάνε. Εμένα δεν με πάνε αυτά τα χρώματα καθόλου, γιατί είμαι ασπρη σα το γάλα και τα χρώματα μου ανοιχτά.Για ποιο λόγο τα παστέλ μπορούν να σε σκοτώσουν; Δε μπορώ να καταλάβω. Εμένα μου αρέσουν και τα παστέλ ανάλογα με την περίπτωση.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-01-24

11:41
Όχι, δεν είμαι μελαμψός αλλά ούτε και κάτασπρος.Γιατί δεν πάνε σε όλους τα ίδια πράγματα. Εσύ μπορεί να είσαι πιο μελαμψος και μελαχρινος και σε πάνε. Εμένα δεν με πάνε αυτά τα χρώματα καθόλου, γιατί είμαι ασπρη σα το γάλα και τα χρώματα μου ανοιχτά.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

06-01-24

11:41
Όπως και να έχει, δεν πάνε όλα σε όλους. Δεν είπα ότι δεν βρίσκω ωραία τα παστέλ, είπα ότι δεν μου πάνε.Όχι, δεν είμαι μελαμψός αλλά ούτε και κάτασπρος.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.

06-01-24

13:08
Μπλουζες,φουτερ, ζακετες,φορμες,τζινακια ενω τωρα τελευταια λατρευω τα καργκο παντελονια και τα περισσοτερα εννοειται ειναι μαυρα(σαν την ψυχη μου)
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

06-01-24

13:13
Εγώ γενικά φόρμες και φούτερ, με βολεύει που είναι άνετα σαν ρούχα. Και τζιν, γιατί εντάξει στη σχολή πρέπει να είμαστε λίγο πιο "κόσμιες"
. Στις βόλτες βάζω και καμιά μάλλινη μπλούζα.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

06-01-24

13:31
Παλαιότερα ψαχνόμουν πολύ στο κομμάτι μόδα/ένδυση, ήθελα να φοράω "ωραία" ρούχα του σήμερα για να νιώθω κι εγώ ωραίος. Είχε πάρει φωτιά το ASOS. Πλέον το έχω απομυθοποιήσει και ντύνομαι κυρίως από thrift/vintage stores καθώς μου αρέσει η 80's/90's διάθεση.
juste un instant
Επιφανές μέλος

06-01-24

15:52
H γραβάτα του είναι παστέλ και ειναι ανοιχτόχρωμοςΌπως και να έχει, δεν πάνε όλα σε όλους. Δεν είπα ότι δεν βρίσκω ωραία τα παστέλ, είπα ότι δεν μου πάνε.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

06-01-24

17:40
Στα. thrift μπορείς να βρεις υπέροχα ρούχα... Δε βρίσκω λόγο να αγοράσει κανείς fast fashion επιλογές. Εδώ και χρόνια τα προτιμώ.Παλαιότερα ψαχνόμουν πολύ στο κομμάτι μόδα/ένδυση, ήθελα να φοράω "ωραία" ρούχα του σήμερα για να νιώθω κι εγώ ωραίος. Είχε πάρει φωτιά το ASOS. Πλέον το έχω απομυθοποιήσει και ντύνομαι κυρίως από thrift/vintage stores καθώς μου αρέσει η 80's/90's διάθεση.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

06-01-24

17:54
Βρήκα στο Παρίσι ένα εξαιρετικό: ανάλογα τη μέρα βρίσκεις με 4,5 - 0.95 ευρώ το κομμάτι. Πήρα ένα ωραιότατο μπουφάν 90's, το έχω ευχαριστηθεί πολυ. Μπλούζες, φουτεράκια κτλ. Ξεκίνησα πέρσι δειλά-δειλά ως χόμπι να πειραματίζομαι με ραπτομηχανή (από Lidl, αλλά αρκετά τίμια) και κανω μερικές αλλαγές, όπου θέλω ή αν σε κάποια σημεία υπάρχουν φθορές λόγω παλαιότητας.Στα. thrift μπορείς να βρεις υπέροχα ρούχα... Δε βρίσκω λόγο να αγοράσει κανείς fast fashion επιλογές. Εδώ και χρόνια τα προτιμώ.
Για Αθήνα, υπάρχουν κανα δυο καλά thrift στο κέντρο, για όποιον ενδιαφέρεται!
vasilis123321
Νεοφερμένο μέλος
Ο vasilis123321 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

15-07-24

12:05
Ποια είναι αυτά τα thrift στο κέντρο;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.

15-07-24

12:07
Google it. Εχει μπολικαΠοια είναι αυτά τα thrift στο κέντρο;
vasilis123321
Νεοφερμένο μέλος
Ο vasilis123321 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

15-07-24

12:21
Ne re alla kapoia einai foul akrivaGoogle it. Εχει μπολικα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

15-07-24

12:22
απο τοτε που γνωρισα τα καργκο δεν ξαναφορεσα τζιν , ειναι πολυ πιο ανεταΜπλουζες,φουτερ, ζακετες,φορμες,τζινακια ενω τωρα τελευταια λατρευω τα καργκο παντελονια και τα περισσοτερα εννοειται ειναι μαυρα(σαν την ψυχη μου)
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

15-07-24

12:23
99% σαν λέτσος, 1% θεογκόμενα 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

15-07-24

12:23
+ εχουν γαματεσ τσεπες. Μπορω να βαλω τη προικα μου μεσα.απο τοτε που γνωρισα τα καργκο δεν ξαναφορεσα τζιν , ειναι πολυ πιο ανετα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αναλογα το ρουχο .Ne re alla kapoia einai foul akriva
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

15-07-24

12:25
Προσυπογράφω. 2 κάργκο παντελόνια έχω, όταν τα φοράω δεν παίρνω τσάντα μαζί μου.+ εχουν γαματεσ τσεπες. Μπορω να βαλω τη προικα μου μεσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasilis123321
- American Economist
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- rafaela11
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- jellojina
- jj!
- johnsala
- Debugging_Demon
- iew
- Paragontas7000
- Paladin
- giannhs2001
- kalhkardia
- Scandal
- Wonderkid
- Helen06
- fmarulezkd
- fourkaki
- Ellis
- physicscrazy
- anzotos
- Stylist
- marww
- Luludaki
- touvlo
- taketrance
- Μαυρίκιος
- charmander
- phleidhs
- Maria_Xagorari
- User2350
- Ariana2018
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- 2Pac
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- orchidea
- Εχέμυθη
- fockos
- harry akritas
- New member
- Στεφανος56
- Lala_
- Griff
- Viedo
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- epan
- JohnGreek
- uni77
- Ryuzaki
- Ace of Spades
- Snoopy Doo
- Αλκης Κ.
- Johnny15
- chester20080
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- fretoe
- Unseen skygge
- gregory nub
- 1011
- Νηματολάγνος
- louminis
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.