giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

04-12-22

21:36
Η Χιμέλα θεωρώ απάντησε ξεκάθαρα για μένα.
Ημέρες γιορτής καταριέμαι που πήρα αυτό το όνομα
Ημέρες γενεθλίων καταριέμαι που γεννήθηκα
Ημέρες γιορτής καταριέμαι που πήρα αυτό το όνομα
Ημέρες γενεθλίων καταριέμαι που γεννήθηκα

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.904 μηνύματα.

11-06-24

10:32
τι ωραίο γιορτινό θέμα!
Όλοι έχουμε rituals για τις γιορτές μας.
Λοιπόν, εγώ στη γιορτή μου, απλά σηκώνω τηλέφωνα και μιλώ με φιλενάδες, που έχω να τις ακούσω καιρό.... Ε, παίρνω και κανα γλυκό, έτσι για να κεράσω τον εαυτό μου.
Στα γενέθλια φτιάχνω τούρτα, μάλλον τάρτα. Συνήθως κάνω τάρτα σταφύλι, που είναι εποχής. Τυχαίνει όμως να <<λυμπιστώ>> και άλλη μερικές φορές. Όταν πέφτει ΣΚ, καλώ και καναν φίλο/η, ανάλογα την κατάσταση. Όταν τυχαίνει μεσοβδόμαδα, φτιάχνω την τούρτα και περιμένω το βράδυ, να έρθει η οικογένεια, να την φάμε
Αυτά τα <<ξέφρενα>> πάρτυ κάνω
Όλοι έχουμε rituals για τις γιορτές μας.
Λοιπόν, εγώ στη γιορτή μου, απλά σηκώνω τηλέφωνα και μιλώ με φιλενάδες, που έχω να τις ακούσω καιρό.... Ε, παίρνω και κανα γλυκό, έτσι για να κεράσω τον εαυτό μου.
Στα γενέθλια φτιάχνω τούρτα, μάλλον τάρτα. Συνήθως κάνω τάρτα σταφύλι, που είναι εποχής. Τυχαίνει όμως να <<λυμπιστώ>> και άλλη μερικές φορές. Όταν πέφτει ΣΚ, καλώ και καναν φίλο/η, ανάλογα την κατάσταση. Όταν τυχαίνει μεσοβδόμαδα, φτιάχνω την τούρτα και περιμένω το βράδυ, να έρθει η οικογένεια, να την φάμε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτά τα <<ξέφρενα>> πάρτυ κάνω

23-07-24

12:36
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

23-07-24

12:41
Δε μου αρέσουν οι γιορτές και τα γενέθλια. Ούτε τα αμήχανα τυπικά χρόνια πολλά
Το ότι τη βγάλαμε καθαρή ακόμη ένα χρόνο βέβαια είναι σημαντικό. Αμην.
Το ότι τη βγάλαμε καθαρή ακόμη ένα χρόνο βέβαια είναι σημαντικό. Αμην.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

23-07-24

12:55
Τις αντιμετωπίζω σαν καθημερινές. Σαν ήταν ο γιος μου μικρός, τα Χριστούγεννα ήταν γιορτή. Γιορτή χαράς...Σαν μεγάλωσε και έφυγε και μεγάλωσα κι εγώ, αλλά κυρίως γιατί έχασα τους γονείς μου, εκείνη τη μέρα - ανήμερα - μελαγχολώ. Ψάχνω τρόπο να "την κάνω" και να μην πάω πουθενά. Ούτε "ν' ανοίξω το σπίτι". Θέλω να είμαι μόνη. Αυτό με ευχαριστεί, εκείνη τη μέρα ειδικά...
Τα γενέθλια ανέκαθεν τα είχα του πεταματού. Άσε που με νευριάζουν κιόλας, τα τελευταία χρόνια. Μου προσθέτουν κάτι "στην πλάτη", χωρίς να τους το ζητήσω. Αλλά, και πάλι, δόξα τω Θεώ...
Τα γενέθλια ανέκαθεν τα είχα του πεταματού. Άσε που με νευριάζουν κιόλας, τα τελευταία χρόνια. Μου προσθέτουν κάτι "στην πλάτη", χωρίς να τους το ζητήσω. Αλλά, και πάλι, δόξα τω Θεώ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- bibliofagos
- Reader
- giannhs2001
- touvlo
- gademis
- AggelikiGr
- Unboxholics
- taketrance
- Joji
- Paragontas7000
- Kate1914