Πώς πλένετε τα πιάτα σας;

• Thread starter Thread starter Guest 712911
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Πώς πλένετε τα πιάτα σας;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 73)
  • Τα σαπουνίζω όλα πρώτα και μετά ξεπλένω

Ψήφοι: 27 37,0%
  • Τα σαπουνίζω και τα ξεπλένω ένα - ένα

Ψήφοι: 35 47,9%
  • Πότε το 1 και πότε το 2

Ψήφοι: 1 1,4%
  • Τα πλένει το πλυντήριο πιάτων

Ψήφοι: 10 13,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    73
Τι εννοείς άπειρο καιρό ? Μετά από ένα πλύσιμο δεν προσθέτεις κι άλλο φέρι?

Προσθέτεις κανονικά. Απλά δε χρειάζεται να βάζεις τόση μεγάλη ποσότητα σε σχέση με άλλα υγρά πιάτων και έτσι κρατά παραπάνω.

Και το κανονικό κρατάει άπειρο καιρό. Μόλις πάει στη μέση συμπηρωνεις νερό. Έτσι κάναμε στο στρατό. Παίρνεις καινούργιο μόνο όταν σταματά να βγάζει σαπουναδα.

Ο Χ Ι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι εννοείς άπειρο καιρό ? Μετά από ένα πλύσιμο δεν προσθέτεις κι άλλο φέρι?
Εννοώ ότι είναι υπερσυμπυκνωμένο άρα χρησιμοποιείς λιγότερο σε κάθε πλύση.

Αναλόγως πόσα έχεις να πλύνεις. Αν έχεις στοίβες μπολ πχ αναγκαστικά στην αρχή μουλιαζεις με νερό μετά πλένεις με σφουγγάρι,τα ξεπλένεις ένα-ένα και μετά αν τυχόν υπάρχουν ακόμα λεκέδες τα ξαναπερνας με το σφουγγάρι και μετά ξαναξεπλνενεις

-- Πώς πλένει ένας μαθηματικός τα πιάτα;

-- Πλένει ένα και λέει: "Ομοίως και τα άλλα".

92363317_231835021507648_3160739207052263424_n.jpg

Είναι λίγο αηδία να σαπουνίσεις κάτι και να το αφήσεις πάλι μέσα στον νεροχύτη των άπλυτων. Γενικά στο μυαλό μου νεροχύτης άπλυτων = βρώμικο πράγμα. Δεν ακουμπάει τίποτα καθαρό εκεί για κανένα λόγο.

-- Πώς πλένει ένας μαθηματικός τα πιάτα;

-- Πλένει ένα και λέει: "Ομοίως και τα άλλα".

92363317_231835021507648_3160739207052263424_n.jpg
Dia-ολε τι έκανες εκεί

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει επιλογή τα πλένει η δούλα

Τρώω σε χάρτινα και μετά τα πετάω. Πλύσιμο μηδέν.

1ji7fh-1.jpg

Άλλο ένα πρόβλημα που λύνεται όταν τρως μόνο μια φορά τη μέρα. :)
Δεν είμαι μόνη μου στο σπίτι.. Εγώ και 15 φορές να φάω ενα πιατο θα χω κι ένα ποτηρι... Το προβλημα ειναι ολοι οι υπόλοιποι................. Που με βασανίζουν!!!!!!

Και το κανονικό κρατάει άπειρο καιρό. Μόλις πάει στη μέση συμπηρωνεις νερό. Έτσι κάναμε στο στρατό. Παίρνεις καινούργιο μόνο όταν σταματά να βγάζει σαπουναδα.
Κι εγώ αυτό κάνω... Και λίγο οικονομία δεν βλάπτει...

Τρώω σε χάρτινα και μετά τα πετάω. Πλύσιμο μηδέν.

1ji7fh-1.jpg
Ααα... Ανθυγιεινά και χαλας ένα σωρό λεφτά... Δε λέει....

Η βιλαριμπα και το βιλαμπάχο..
Αχ τι καλό ήμουν πολυ μικρή αλλά το προλαβα

Έχεις όμως να πετάς ένα σωρό σκουπίδια και να κάνεις πιο συχνα βόλτες στους κάδους
Σωστό!!

Προσωπικά τα σαπουνίζω όοολα και μετά τα ξεπλένω ένα ένα.

Βράζω χλιαρό προς το λίγο ζεστό νερό, ρίχνω μέσα υγρό πιάτων και από εκεί το σφουγγάρι και τα σαπουνίζω. Μετα τα ξεπλένω ένα ένα

Βράζω χλιαρό προς το λίγο ζεστό νερό, ρίχνω μέσα υγρό πιάτων και από εκεί το σφουγγάρι και τα σαπουνίζω. Μετα τα ξεπλένω ένα ένα
Όταν τα βουτάτε σε νερό με σαπούνι έτσι δεν σιχαινεστε; Ουσιαστικά τα σαπουνιζετε με βρωμονερα.

Όταν τα βουτάτε σε νερό με σαπούνι έτσι δεν σιχαινεστε; Ουσιαστικά τα σαπουνιζετε με βρωμονερα.
Ναι ρε φιλε, αυτη την απορία εχω κι εγώ.
Να επιπλέουν τώρα μαρουλάκια και φασόλια και το νερό να γίνει βόθρος στο τέλος.
Και μόνο στην ιδέα σιχαίνομαι. :sick:

Μάλλον κατάλαβες λάθος. Έχω ειδικό σκεύασμα ( συγκεκριμένα ένα μπρίκι γι αυτή τη περίπτωση), όπου το έχω μόνο για να ζεσταίνω νερό. ΔΗΛΑΔΉ όταν είναι να πλύνω τα πιάτα, βάζω νερό από τη βρύση στο συγκεκριμένο μπρίκι ( το οποιο ήδη το έχω πλύνει), το ζεσταίνω, ρίχνω μέσα υγρό πιάτων και μετα πλένω τα πιάτα και το συγκεκριμένο τελευταίο. Το που είδες τα βρωμόνερα και πως το συμπέρανες δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν παίρνω σκεύασμα που ήδη έχω χρησιμοποιήσει για να κάνω φαγητό, αλλά το μπρίκι που το έχω μόνο γι αυτή τη περίσταση.

Η σωστή λάτζα είναι έτσι. Μόνο με ζεστό νερό , καθαρίζουν σωστά τα πιάτα

Back