Πώς προτιμάτε την αλμυρή κρέπα ή το τοστ σας;

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Πώς σας αρέσει να τρώτε τα τοστ/κρέπες αλμυρές;
Τι βάζετε μέσα;


Γράφτε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Ἀϋπνίες Ψαραδέλλη; :P

Γενικὰ εἶμαι τῶν πικάντικων γεύσεων... Ὅ,τι καὶ ἂν βάλω, δὲν ὑπάρχει περίπτωση νὰ μὴν τὸ πνίξω στὸ ταμπάσκο...
Σὲ ἁλμυρὲς κρέπες ἡ συνήθης ἐπιλογή μου εἶναι τυρὶ-σαλάμι-μανιτάρια-αὐγὸ-τυροκαυτερή.

Θυμᾶμαι μία φορὰ ποὺ εἶχα πάρει ἕνα σάντουϊτς σὲ καντίνα καὶ ὁ ὑπάλληλος μὲ κοίταζε ἀπορημένος καθὼς ἐνῷ ἔβαζε τσίλι καὶ τὸ σάντουϊτς εἶχε γίνει κατακόκκινο, ἐγὼ τοῦ ἔλεγα νὰ συνεχίσῃ νὰ βάζῃ.:P

Οἱ καντίνες στὴν Πάτρα εἶναι ἀπαράδεκτες. Πῆγα σὲ μία ἀπὸ αὐτὲς καὶ ζήτὴσα νὰ μοῦ βάλουν τσίλι καὶ ὁ ὑπάλληλος μὲ κοίταζε σὰν χαζό. Εἶχε μόνο μαῦρο πιπέρι... Ἐμεῖς οἱ πατρινοὶ εἴμαστε πολὺ ξενέρωτοι στὶς γεύσεις. Οἱ πιὸ μερακλῆδες εἶναι οἱ βορειοελλαδίτες. Οἱ κρητικοὶ μπορεῖ νὰ εἶναι πολὺ χειρότεροι ἀπὸ ἐμᾶς (τοὺς πατρινοὺς) στὸ σουβλάκι καὶ γενικώτερα στὶς σοῦβλες, ἀλλὰ κερδίζουν πολὺ στὰ μαγειρευτά. Βγήκαμε ἐλαφρῶς ἐκτὸς θέματος, ἀλλὰ καλὴ καρδιά...:P

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Αυπνίες και λαιμαργίες.
Το ένα φέρνει το άλλο.

Αυγό+μανιτάρια μέσα στο τοστ!
Μιαμ, μιαμ!!!

Καυτερά τώρα τελευταία άρχισα να τρώω.
Το μπούκοβο το γνωρίζετε εκεί προς τα κάτω;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Μόνο οἱ μερακλῆδες τὸ ξέρουνε. Οἱ ὑπόλοιποι στὶς μεγάλες ὀρέξεις βάζουν στὰ σάντουϊτς γλυκιὰ πάπρικα καὶ αὐτὸ ὄχι πάντα...:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Αφού το ξέρετε πάλι καλά.
Μια φίλη μου Αθηναία ούτε καν το είχε ακούσει.
Εντάξει το μπούκοβο δεν πάει στα τοστ, απλά επειδή είπες για καυτερά!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
λοιπον κρεπα αλμυρη με : τυρι, ντοματα, πιπερια, κοτοπουλο, καλαμποκι, πατατες τηγανητες, μπεικον και μαγιονεζα :clapup::redface:

και τοστ με τυρι, γαλοπουλα μουσταρδα και ντοματα:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 292010

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Σάπιες επιλογές:
Κρέπα: γαλοπούλα,τυρί,πατάτες,μπέικον
Σαντουιτς: γαλοπούλα,τυρί,πατάτες,λουκάνικο,τυροσαλάτα

Υγιεινές επιλογές
Κρέπα: γαλοπούλα,τυρί,μανιτάρια,ελιές,πιπεριά,μαρούλι,μουστάρδα
Σάντουιτς: γαλοπούλα,τυρί,μανιτάρια,ελιές,πιπεριά,μαρούλι,μουστάρδα

Βέβαια εκεί που πήγαν οι τιμές παίρνω το φύλλο κρέπας με τυρί γαλοπούλα και το γεμίζω σπίτι. Στα διάλα. 5 ευρώ κρέπα. Στα διάλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kit-kat

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1,739 μηνύματα.
το τόστ το τρώω κλασσικά γαλοπουλα ή παριζα και τυράκι :P και ποτέ δεν μένω στο ένα..:redface:
κρέπα αλμυρη τρώω με τυρί,πατάτες,γαλοπούλα και σαλάτα κηπουρου!!πεθαίνω!!!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Πωπω το κλασσικο τοστ(γαλοπουλα - τυρι) ειναι για εμενα το καλυτερο πρωινο.Παντως , αυτο που αρεσει ιδιαιτερα στα μικρα αδερφακια μου και τους το φτιαχνω το σαββατοκυριακο ειναι τοστ με μερεντα.Ειναι....πεντανοστιμο , σαν κρουασαν. Απλα για να μη καει μεσα η μερεντα , εκτος οτι βαζω μπολικη (τα μικρα παιδια πρεπει να τρωνε :P :pfff: ) , βουτυρωνω λιγο το ψωμι και βαζω την τοστιερα σε αρκετα υψηλη θερμοκρασια για ενα λεπτο περιπου ωστε να παρει ισα ισα λιγο χρωμα το ψωμι...
Οσοι αγαπατε τα πικαντικα να δοκιμασετε να βαλετε σαλαμι μπυρας (δεν ειναι τοσο γνωστο οσο το αερος)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

christinelle

Πολύ δραστήριο μέλος

Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1,873 μηνύματα.
Οι Κρητικοί άστα να πάνε, αντί για τζατζίκι βάζουν σκέτο, ξενέρωτο γιαούρτι. :confused:
Στο θέμα, μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός μοτσαρέλα-ντομάτα-βασιλικός-ρόκα. Αν δεν υπάρχει μοτσαρέλα, το τρώω και με φέτα/μανούρι και ρίγανη. Λίγο πικάντικο σαλάμι δε, το κάνει ακόμα καλύτερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Κρέπα:Ζαμπόν-κασέρι κλασσικά
Τόστ:Ζαμπόν-κασέρι-σος
Σάντουιτς:Κοτόπουλο,πατατάκια,σος :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
τοστ: γαλοπουλα,τυρι,ντοματα,κρεμμυδι,μουσταρδα,μαρουλι
κρεπα: λουκανικο με πατατες ή τυρι (του τοστ) και φιλαδελφια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

paul95

Δραστήριο μέλος

Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Χειρούργος και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα.
Στο τοστ βάζω μπιφτέκι (σπιτικό πάντα), gouda, γαλοπούλα, μαγιονέζα, καμιά φορά βάζω και μαρούλι και μπέικον ή πάριζα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgia.94

Δραστήριο μέλος

Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα.
δεν μου αρεσουν οι αλμυρες κρεπεεες!!!μονο οι γλυκες!!!
στο τοστ βαζω:τυρι,ζαμπον/γαλοπουλα,μαγιονεζα,μαρουλι,ντοματα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμμα_τριντεντ

Πολύ δραστήριο μέλος

Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,327 μηνύματα.
Οἱ κρητικοὶ μπορεῖ νὰ εἶναι πολὺ χειρότεροι ἀπὸ ἐμᾶς (τοὺς πατρινοὺς) στὸ σουβλάκι καὶ γενικώτερα στὶς σοῦβλες

Νογουέη. Στη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, έχει τα ωραιότερα σουβλάκια που έχω δοκιμάσει και δε τα αλλάζω.

υγ. Τυράκι να πηγαίνεις για σάντουιτς!
Οι Κρητικοί άστα να πάνε, αντί για τζατζίκι βάζουν σκέτο, ξενέρωτο γιαούρτι. :confused:
Λέμε όλοι για τη Κρήτη, εκείνο το νησάκι στη νότια Ελλάδα, όπου βρίσκονται τα Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο κλπ.; :eek:

Για τα σουβλάκια της Αθήνας δε θα σχολιάσω κάτι γιατί δε θυμάμαι να έφαγα ποτέ ένα σουβλάκι, παρά μόνο πλαστική πίτα, πλαστικές πατάτες, πλαστικό κρέας και παίζει να έφαγα και λίγο πλαστικό χαρτί για αποκορύφωμα(υπερβάλω και λίγο, για όποιον δε το κατάλαβε) :P

Είναι η δεύτερη φορά που διαβάζω στο συγκεκριμένο φόρουμ αυτή τη μούφα για το γιαούρτι. Στη Κρήτη βάζουν ΚΑΙ τζατζίκι ΚΑΙ γιαούρτι. Ο καθένας επιλέγει τι από τα δυο προτιμά, πράγμα που θεωρώ και σωστό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Το αγαπημένο μου τοστ (αν έχω τα υλικά, γιατί μόνο σπίτι το κάνω) είναι ψωμί ολικής, ντομάτα, μοτσαρέλα, πέστο ή φρέσκο βασιλικό ή και τα δύο και ψητή μελιτζάνα ή πιπεριά (ή και τα δύο) και ελάχιστο λάδι συν αρκετό αλατοπίπερο.
Έξω τώρα αν πάρω τοστ, προτιμώ με διπλό τυρί, ντομάτα, αυγό, πατάτες (όχι πάντα) και κάτι σε σως. Κρέπα παίρνω με τυρί, γαλοπούλα, μανιτάρια, πιπεριά και ολίγη κρέμα γάλακτος. Γενικώς πάντως σαλάμια και άλλα αλλαντικά τα αποφεύγω. Ναι ξέρω, χεστήκατε :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*Serena*

Τιμώμενο Μέλος

Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Χορογράφος και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5,992 μηνύματα.
Ρε παιδιά τουλάχιστον το κάνουμε χορταστικό το σουβλάκι.:P Στα πιο πολλά σουβλατζίδικα δυσκολα μπορείς να το ''τυλίξεις'' όλο και με τα δυο σου χέρια. ;) Πέρυσι που είχα πάει στην Αθήνα, ήθελα γύρο και μου βάζει ο γύφτος 7 μετρημένες πατάτες και ανάλογη ποσότητα των άλλων υλικών.:mad: Το κρητικό σουβλάκι είναι πολύ σπεσιαλ. :clapup: Πάντως τζατζίκι δεν μου έχουν βάλει σε κανένα σουβλατζίδικο. :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Πως προτιμάτε την αλμυρή κρέπα ή το τοστ σας

κάθε φορά κάνω σχέδια "θα παρω αυτό και θα το γεμίσω με αυτό και με το αλλο, γιαμ γιαμ"
μα μόλις φτάσω στο μαγαζί δεν πεινάω πια, οπότε παίρνω μια φραπεδιά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
κάθε φορά κάνω σχέδια "θα παρω αυτό και θα το γεμίσω με αυτό και με το αλλο, γιαμ γιαμ"
μα μόλις φτάσω στο μαγαζί δεν πεινάω πια, οπότε παίρνω μια φραπεδιά...
φακ.εγώ νόμιζα οτι θα πεις 'ψάχνω το μαγαζί που κάνει κρέπες με γέμιση φραπέ' ή κάτι τέτοιο :|
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Κρέπα μόνο γλυκιά με σοκολάτα μπισκότο. Σε τρελά κέφια και με μπανάνα. Αν υπάρχουν φράουλες, τότε σοκολάτα/μπισκότο/φράουλα.
Το στάνταρ είναι σοκολάτα-μπισκότο. Οκ το εμπεδώσατε.

Το τοστ με τυρί και γαλοπούλα. Το ζαμπόν δε μ' αρέσει, αλλά στην ανάγκη το τρώμε κι αυτό (πολύ σπάνιο βέβαια).
Συνήθως ψημένο. Άψητο όταν βαριέμαι να περιμένω.
Σε τρελά κέφια βάζω μαρούλι και ντομάτα και αλάτι-πιπέρι. Σε ακόμα πιο τρελά κέφια βάζω και γιαούρτι. :redface:

πιεσ: κι ας μη ξεχνάμε το ψωμί με τη μερέντα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top