Imadlak
Τιμώμενο Μέλος


στην αλμυρή κρέπα : τυρί, πιπεριές, ρώσικη, κοτόπουλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος



1η εκδοχη αλμυρης κρεπας: κασερι, φετα, ντοματα, ελια
2η εκδοχη: κασερι, καλαμποκι, πατατες τηγανιτες και κοτομπουκες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος


επειδη πεινουσα εγραψαπωπω τι μου κανετε ρε και πειναω:
1η εκδοχη αλμυρης κρεπας: κασερι, φετα, ντοματα, ελια
2η εκδοχη: κασερι, καλαμποκι, πατατες τηγανιτες και κοτομπουκες![]()


υπαρχει θεμα κ γλυκια κρεπα;;;


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agio_Tost
Νεοφερμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος


Αλμυρο(σαντουιτς): Κοτοπουλο, Μπεικον, Ουγγαρεζα, Πατατακια, Τυρι
Μπιφτεκι, Τυρι, Ντοματα, Πατατακια, Τυροσαλατα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος


Κρέπα αλμυρή σπάνια τρώω οπότε και εκεί κασέρι/αλλαντικά ίσως και κοτόπουλο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος



γαλοπουλα, μπεικον, κασερι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης


Στην κρέπα: τυρί, μπέικον, πιπεριές, μανιτάρια, πιπέρι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος


Την κρέπα την αλμυρή θα τη σέβεστε.
Επίσης, το τόστ το θέλω πάντα με πατατάκια ρίγανη.
Είμαι της υγιεινής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος


Άν δεν έχει μέσα μαγιονέζα δεν αξίζει να λέγεται "αλμυρή κρέπα''.
Την κρέπα την αλμυρή θα τη σέβεστε.
σπιτική η μαγιονέζα υποθέτω (μιλάμε για λιγότερο από 10' για μία δόση). Αλλιώς τι κέρατο σεβασμός με τις χέλλμανσ και τις κραφτ που μόνο μαγιονέζες δεν τις λες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος


σπιτική η μαγιονέζα υποθέτω (μιλάμε για λιγότερο από 10' για μία δόση). Αλλιώς τι κέρατο σεβασμός με τις χέλλμανσ και τις κραφτ που μόνο μαγιονέζες δεν τις λες;
Σπιτική φιάχνω ναι

Οι μαγιονεζες του σουπερ μαρκετ ειναι απαισιες. Αγευστες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος


Σπιτική φιάχνω ναι
Οι μαγιονεζες του σουπερ μαρκετ ειναι απαισιες. Αγευστες.
έτσι ντε! Κατ' αρχήν, πέραν γεύσης, τι χημικούρα παίζει να κουβαλάνε ώστε να παραμένουν στα ράφια για μήνες εκτός ψυγείου; Όταν η σπιτική αντέχει στην συντήρηση λίγες μέρες; Και το ίδιο ισχύει για όλες τις σάλτσες (κέτσαπ, bbq, γλυκόξινη)
(Ο κανόνας του 1; στην χόουμ μέηντ μαγιονέζα εννοώ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος


έτσι ντε! Κατ' αρχήν, πέραν γεύσης, τι χημικούρα παίζει να κουβαλάνε ώστε να παραμένουν στα ράφια για μήνες εκτός ψυγείου; Όταν η σπιτική αντέχει στην συντήρηση λίγες μέρες; Και το ίδιο ισχύει για όλες τις σάλτσες (κέτσαπ, bbg, γλυκόξινη)
(Ο κανόνας του 1; )
Εγώ αγαπώ τις συνταγές του Άκη Πετρετζίκη.
Για μαγιονέζα έχω αυτή τη συνταγή του που είναι εκπληκτική :
- 1 κρόκο από μεσαίο αυγό
- 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
- 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι
- 2 κ.γ. μουστάρδα
- 30 ml ελαιόλαδο
- 220 ml ηλιέλαιο
- αλάτι
Βέβαια μερικές φορές μου τη βαράει και δοκιμάζω λίγο να τις πειράζω τις συνταγές. Τις προάλλες σε αυτή τη συνταγή είχα προσθέσει μπούκοβο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος


Ο κανόνας του 1! (μουστάρδα βάζω λίγο παραπάνω, 1 κουταλιά σούπας γεμάτη. Και από λάδι ούτε ελαιόλαδο-την κάνει πολύ βαριά και μυρίζει- ούτε ηλιέλαιο ή άλλα σπορέλαια, μόνο αραβοσιτέλαιο, όσο πάρει μέχρι να αφρατέψει τόσο όσο με τον αυγοδάρτη. Πιπέρι άσπρο όχι; Ή ντιζόν με τα σποράκια στο τέλειωμα όμως για το άρωμα και την σπιρτάδα).Εγώ αγαπώ τις συνταγές του Άκη Πετρετζίκη.
Για μαγιονέζα έχω αυτή τη συνταγή του που είναι εκπληκτική :
- 1 κρόκο από μεσαίο αυγό
- 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
- 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι
- 2 κ.γ. μουστάρδα
- 30 ml ελαιόλαδο
- 220 ml ηλιέλαιο
- αλάτι
Βέβαια μερικές φορές μου τη βαράει και δοκιμάζω λίγο να τις πειράζω τις συνταγές. Τις προάλλες σε αυτή τη συνταγή είχα προσθέσει μπούκοβο![]()
Κι όσο για τους σεφ που μας πλημμύρισαν ξαφνικά, μαγείρευα από όταν οι άντρες μάγειρες -και όχι σεφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος



plus μια εκ των τριών:



Διαφορετικά,
Β)κοτομπουκιές + μαρούλι + μουστάρδα + φέτα + πάστα ελιάς
Πανάρισμα κοτομπουκιές ή κοτόπουλο/γαλοπούλα φιλέτο:
1)Κόψιμο το στήθος είτε σε μπουκιές, είτε σε σχετικά μικρού πάχους φιλέτα και πλύσιμο.
2))αλάτι/πιπέρι/ρίγανη κι από τις δυο πλευρές
3) Τρία βαθιά πιάτα. Το πρώτο αλεύρι, το δεύτερο 2-3 χτυπημένα αυγά με λίγο γάλα, το τρίτο φρυγανιά.
Περνάμε το κομμένο στήθος διαδοχικά κι από τα τρία.
4)Τηγάνισμα με τη φωτιά περίπου στο 7-8/9 αν έχετε τέτοια κλίμακα , ή 2,5/3. Λάδι ο,τι κρίνετε. Προσωπικά απεχθάνομαι κι αποφεύγω τα σπορέλαια. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο πρέπει να προσέχεις μη σου καεί, καλή εναλλακτική για τηγάνισμα είναι και το πυρηνέλαιο σύμφωνα με νέες έρευνες.
5)Όταν είναι έτοιμα (δοκιμάζετε ένα κομμάτι), σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας από κάτω για να στραγγίζει.
3)Κεφτέδες είτε κοτόπουλου, είτε χοιρινό/μοσχάρι + μουστάρδα + κέτσαπ + κίτρινο τυρί + κρεμμύδι
4)Για την περίπτωση που κάποιος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, παίζει και τρόπος να φτιάξεις σπιτικό γύρο, χοιρινό και κοτόπουλο. Προφανώς το σάντουιτς συνοδεύει πατάτα τηγανιτή, σπιτικό τζατζίκι και κρεμμύδι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.