Συμφωνω φιλε μου.Ολα αυτα που λες ειναι νορμάλ και σωστά. Άστες δεν ξέρουν τι γράφουν, ουτε που καταλαβαν ουτε που με ξέρουν κτλπ. στο 80% απο αυτα που γράφουν ειναι εκτός. Ένα κάρο άκυρα συμπεράσματα. Απλα ενοχλει να υπάρχει άντρας δυναμικος με άποψη. Θέλουν υποτακτικους.
Θα μου πει τωρα εμένα η Ζιλντα και η Αντζελικα τοσα χρονια που έχω αρκετές εμπειριες πως θα κάνω κινηση και τι θα πω.

το βλέπουν απο τη δική τους τη σκοπιά. Υπάρχουν γυναικες στις οποιες έχω τυχει που αν δεν έκανες κινηση το πολυ στο 2ο ραντεβου ειχαν ξενερωσει και σε ειχαν περάσει για ξενέρωτο και οτι δεν τις γουστάρεις. Ασε τωρα μην ακους. Η καθεμια λέει τα δικά της. Και ξέρεις ποσο προσβλητικο και σπάσιμο ειναι για κάποια να την κάνεις νια νιώσει οτι δεν σου αρέσει.
Και μια και μου κάνετε μάθημα εμενα οτι δεν έχω τροπους και οτι θα έτρωγα Χ επειδη θα φερομουν σαν άξεστος εγω εχω πολυ καλύτερους τροπους απο οσο νομιζεις και παιδεια και αγωγή. Και εσυ φροντισε μια και με ειπε εμενα οξυθυμο η Ζιλντα οταν μιλάς με κάποιον να μην ξεκινάς τους χαρακτηρισμους. Μιλα σαν άνθρωπος ηρεμα και πολιτισμενα ακομα και μια διαφωνια να έχεις.
Τα νομισματα σου δεν ισχύουν. Επειδη ξαναδιάβασα το μήνυμα που έγραψα το βράδυ στο "μάλλον δεν γουστάρει"θα μπορουσε η φιλη σου που υποστηριζεις να πει οτι δεν ειναι οτι δεν γουστάρω αλλα θα ήθελα λιγο το χρονο μου. Και τοτε εντάξει θα το δεχομουν. Να ξέρει και ο άλλος που προσπαθει και περιμενει οτι δεν περιμένει τσάμπα. Παρα άρχισε να λέει μάγκα μου και φιλε μου. Λοιπον ουτε μάγκας της ειμαι ουτε φιλος της. Και θα περιμένεις αν γουστάρεις κτλπ. νΑ περιμενω για ποιο λογο αν η άλλη δεν νιώθει άνετα με την επαφή μου και άρα δεν με κάνει κέφι;
Οταν λοιπον πάς να κάνεις μια τέτοια κινηση .... αν η άλλη ειναι σωστο κοριτσι θα σκεφτει οτι την θέλεις δεν θα σε προσβάλει και μετά θα σου πει ξέρεις δεν ειναι οτι δεν θέλω αλλα θα ήθελα να πάμε πιο σιγα σιγα .... και τοτε και εγω θα της πώ οτι θέλεις γλυκεια μου δεν έχω προβλημα.