Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 15:00 Η Subject to change: #1 06-03-06 15:00 Άλλη μια ποιοτική σφυγμομέτρηση, brought to you by ©Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 15:15 Ο Dare-Devil: #2 06-03-06 15:15 Μου αρεσουν οι γυναικες που λενε πολλα και απο το στομα τους να σταζει μελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:10 Η Subject to change: #3 06-03-06 16:10 Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:12 Ο iJohnnyCash: #4 06-03-06 16:12 Εγω αναλογα με τα κεφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:15 Ο Dare-Devil: #5 06-03-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Click για ανάπτυξη... Ναι μισελ μου αρεσουν κατι τετοια αλλα με μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:18 Η Subject to change: #6 06-03-06 16:18 E εντάξει μωρέ, γούστα είναι αυτά. Απλά δεν το περιμένα, ειδικά απο άντρα και μάλιστα μικρής ηλικίας. Πρέπει να είσαι ρομαντικούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:32 Ο Dare-Devil: #7 06-03-06 16:32 Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #8 06-03-06 16:34 Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άλλη μια ποιοτική σφυγμομέτρηση, brought to you by ©Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 15:15 Ο Dare-Devil: #2 06-03-06 15:15 Μου αρεσουν οι γυναικες που λενε πολλα και απο το στομα τους να σταζει μελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:10 Η Subject to change: #3 06-03-06 16:10 Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:12 Ο iJohnnyCash: #4 06-03-06 16:12 Εγω αναλογα με τα κεφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:15 Ο Dare-Devil: #5 06-03-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Click για ανάπτυξη... Ναι μισελ μου αρεσουν κατι τετοια αλλα με μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:18 Η Subject to change: #6 06-03-06 16:18 E εντάξει μωρέ, γούστα είναι αυτά. Απλά δεν το περιμένα, ειδικά απο άντρα και μάλιστα μικρής ηλικίας. Πρέπει να είσαι ρομαντικούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:32 Ο Dare-Devil: #7 06-03-06 16:32 Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #8 06-03-06 16:34 Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρεσουν οι γυναικες που λενε πολλα και απο το στομα τους να σταζει μελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:10 Η Subject to change: #3 06-03-06 16:10 Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:12 Ο iJohnnyCash: #4 06-03-06 16:12 Εγω αναλογα με τα κεφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:15 Ο Dare-Devil: #5 06-03-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Click για ανάπτυξη... Ναι μισελ μου αρεσουν κατι τετοια αλλα με μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:18 Η Subject to change: #6 06-03-06 16:18 E εντάξει μωρέ, γούστα είναι αυτά. Απλά δεν το περιμένα, ειδικά απο άντρα και μάλιστα μικρής ηλικίας. Πρέπει να είσαι ρομαντικούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:32 Ο Dare-Devil: #7 06-03-06 16:32 Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #8 06-03-06 16:34 Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:12 Ο iJohnnyCash: #4 06-03-06 16:12 Εγω αναλογα με τα κεφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:15 Ο Dare-Devil: #5 06-03-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Click για ανάπτυξη... Ναι μισελ μου αρεσουν κατι τετοια αλλα με μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:18 Η Subject to change: #6 06-03-06 16:18 E εντάξει μωρέ, γούστα είναι αυτά. Απλά δεν το περιμένα, ειδικά απο άντρα και μάλιστα μικρής ηλικίας. Πρέπει να είσαι ρομαντικούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:32 Ο Dare-Devil: #7 06-03-06 16:32 Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #8 06-03-06 16:34 Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω αναλογα με τα κεφια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:15 Ο Dare-Devil: #5 06-03-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Click για ανάπτυξη... Ναι μισελ μου αρεσουν κατι τετοια αλλα με μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:18 Η Subject to change: #6 06-03-06 16:18 E εντάξει μωρέ, γούστα είναι αυτά. Απλά δεν το περιμένα, ειδικά απο άντρα και μάλιστα μικρής ηλικίας. Πρέπει να είσαι ρομαντικούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:32 Ο Dare-Devil: #7 06-03-06 16:32 Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #8 06-03-06 16:34 Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δηλαδή σου αρέσει να σου λέει "σ'αγαπω" και τέτοια? Καλά περι ορέξεως ουδείς ο λόγος αλλά εγώ ξενερώνω με αυτά. Προτιμώ πιο kinky πράγματα Click για ανάπτυξη... Ναι μισελ μου αρεσουν κατι τετοια αλλα με μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:18 Η Subject to change: #6 06-03-06 16:18 E εντάξει μωρέ, γούστα είναι αυτά. Απλά δεν το περιμένα, ειδικά απο άντρα και μάλιστα μικρής ηλικίας. Πρέπει να είσαι ρομαντικούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:32 Ο Dare-Devil: #7 06-03-06 16:32 Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #8 06-03-06 16:34 Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
E εντάξει μωρέ, γούστα είναι αυτά. Απλά δεν το περιμένα, ειδικά απο άντρα και μάλιστα μικρής ηλικίας. Πρέπει να είσαι ρομαντικούλης ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:32 Ο Dare-Devil: #7 06-03-06 16:32 Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #8 06-03-06 16:34 Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:34 Η Subject to change: #8 06-03-06 16:34 Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κακώς δεν το δείχνεις. Πρέπει να το δείχνεις για να έχεις και την ανταπόκριση απο κοπέλες που ψάχνουν κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα σε προσπερνάνε και θα είσαι όλο με κοπέλες με τις οποίες θα πρέπει να προσποιείσαι οτι είσαι κάτι άλλο για να μην ξενερώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:43 Ο Dare-Devil: #9 06-03-06 16:43 Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν καταλαβες δεν δειχνω οτι πληγωνομαι τα συναισθηματα μου τα δειχνω.Γενικα ειμαι και λιγο παιχνιδιαρης με τις γυναικες αν το θελουν και αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:54 Η Subject to change: #10 06-03-06 16:54 Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α οκ τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 16:59 Ο ]ifrit[ έγραψε: #11 06-03-06 16:59 Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσουν και οι 3 επιλογές, ανάλογα την ώρα βέβαια δλδ ωραία τα γλυκόλογα, ωραία και τα πρόστυχα αλλά να το κλείνει κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:02 Η Subject to change: #12 06-03-06 17:02 Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως πρέπει να είμαι η μόνη που ψήφισε την ξένη γλώσσα Για να εξηγηθώ, ο σύντροφος μου έχει ζήσει γερμανία 5 χρόνια και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, και διαπίστωσα οτι με "φτιάχνει" αρκετά να μου μιλάει γερμανικά αν και αυτό γίνεται πολύ σπάνια γιατί ντρέπεται ρε γμτ Για να ακούσω μια φράση στα γερμανικά πρέπει να τον πρίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 17:50 Ο iJohnnyCash: #13 06-03-06 17:50 Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Offtopic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:13 Ο The Stand: #14 06-03-06 18:13 Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω και γκυκόλογα,αλλά και τα πρόστυχα λόγια στην κατάλληλη ώρα έχουν την μαγεία τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 18:55 Ο Valder έγραψε: #15 06-03-06 18:55 Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στις αγκαλιές και τα λοιπά, ε θέλω και κανα γλυκόλογο, κανα γούτσι γούτσι...αλλά μόλις πέσει το άλλο ούτσι ούτσι, δε θα μου κακοπέσει κανα κιλό προστυχάντζα...αρκεί φυσικά να είμαστε και σε μια ζωώδη φάση, αγρίμια επάνω στο κρεβάτι Και το θέμα είναι οτι ναι μεν είμαι της αγκαλίτσας αλλά επιθυμώ διακαώς να μου ανοίγει η άλλη την πόρτα και να μπαίνω μέσα όντας σκέτο αγρίμι και μετά απο κάτι ώρες να της έχω δώσει τη μήτρα στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:00 Η drunk έγραψε: #16 06-03-06 19:00 Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προστυχα κι εδώ .... Τα γλυκολογα εκεινη την ωρα δεν τα μπορώ καθόλου ...(εδώ με το ζόρι τα αντέχω και τις άλλες ώρες )... π.σ.Μichelle δεν ειν τυχαιο τα γερμανικά..έχουν μια βαρβατιλα σα γλώσσα..κάτι άγριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:02 Η Subject to change: #17 06-03-06 19:02 Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χεχε μάλλον γι'αυτό μου αρέσουν τόσο να τα ακούω plain! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:17 Η Vkey έγραψε: #18 07-03-06 09:17 Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim User2350 Requiem teacher_40 stupid bitch Scandal labs _pathfinder_ Insertcoin Volvakias12 User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι ανάλογα με την ώρα μου και τη θέλω...Οπότε και τα 3 σε εμένα παρακαλώ! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:37 Η dooo έγραψε: #19 07-03-06 09:37 λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2006 στις 09:43 Ο Valder έγραψε: #20 07-03-06 09:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dooo: λείπει η επιλογή μουγκρίσματος (ζώο ο τύπος, με άλλα λόγια ) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι η γλώσσα της ζούγκλας μανάρι μου και κατατάσσεται στην κατηγορία με τις ξένες γλώσσες... Προηγμένη δημοσκόπηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.