kynofilos
Δραστήριο μέλος

Πώς βλέπετε με τη δύναμη της φαντασίας ή και διαίσθησης τον εαυτό σας και το κόσμο γύρω μας;
Εντελώς ελεύθερα από τα πιο προσγειωμένα ως τα πιό αεράτα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

kynofilos
Δραστήριο μέλος

Ελα ντε! Πολλά ετοιμάζονται πολύ καιρό και φαίνονται να υλοποιούνται σε μια στιγμή.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:2007? Πολύ κοντά το έβαλες! Πόοοοσα δηλαδή να αλλάξουν σε 2 χρόνια?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Θα ειμαι ενα 15 χρονο που θα πηγενει 3η γυμανασιου (και για μηκροχρονικο διαστημα 1η λυκειου), θα ακουω ροκ και μεταλ, θα ειμαι τελιως διαφορετικος απο τους συνομιλικους μου. Οι καλυτεροι φιλοι μου θα ειναι internetικοι, στο τελος της χρωνιας θα εχω μηχανι για να πηγενωερχομαι και ο κοσμος γυρο μου θα ειναι οπως ειναι και τωρα...
Δλδ με λιγα λογια το μονο που θα αλαξει θα ειναι η ηλικια μου (και λιγο αργοτερα οτι θα εχω μηχανακι) και οτι δενθα ειναι 2005 αλλα 2006. Μονο που ο πατερας μου θα εχει αλλη δουλια, ε και; Απλα θα αλλαξει η οικονομικη μας καταστασει (ευτιχος προς το καλυτερο)
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kynofilos:Ελα ντε! Πολλά ετοιμάζονται πολύ καιρό και φαίνονται να υλοποιούνται σε μια στιγμή.
aha...
δεν είναι παράξενο που όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος πιστεύει περισσότερο ότι στο άμεσο μελλον θα συμβουν αλλαγές στη ζωή του, ενώ όσο είναι ακόμα σε μικρή ηλικία, η ζωή του φαντάζει στάσιμη?
Τον κόσμο τον φαντάζομαι περισσότερο αδιάφορο....εμένα πιο ανώριμη

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Επειδή όμως έχω πολύ θετική ενέργεια και επειδή έχω και την διάθεση να «χορέψω» (να μην ξεχνάμε ότι είμαι και αρχηψωνάρα....) πιστεύω οτι θα τα καταφέρω και το 2007 θα είναι πολύ όμορφο για εμένα. Τώρα για τον υπόλοιπο κόσμο δεν μπορώ να ξέρω... υπάρχουν τόσοι παράγοντες και παράμετροι που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας που...... άστο καλύτερα...
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

kynofilos
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:aha...
δεν είναι παράξενο που όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος πιστεύει περισσότερο ότι στο άμεσο μελλον θα συμβουν αλλαγές στη ζωή του, ενώ όσο είναι ακόμα σε μικρή ηλικία, η ζωή του φαντάζει στάσιμη?
Τον κόσμο τον φαντάζομαι περισσότερο αδιάφορο....εμένα πιο ανώριμη![]()

και την δύναμη της τύχης... και της ψευδο-τύχης...
Sephiroth
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα για τον κόσμο...
Κανα πόλεμο θα κάνει η Αμερική κλασσικά πράγματα δλδ.
Maggie
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τέσπα, το 2007 δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά στην ζωή μου... Αυτό που με ανησυχεί είναι να μην ξεσπάσει κάνενας πόλεμος
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Το 2007 όλο και κάτι θα συμβεί.Το αποκλείεται να έχουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο?Το αποκλείται να μας χτυπήσει κάποιος κομήτης να γίνει κάποιος ισχυρος σεισμός?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Mα η εξέλιξη φέρνει την καταστροφή.Μαζι με μια μεγάλη δυναμη έρχεται και μια μεγάλη ευθύνη.Για παράδειγμα η Αμερικη έχει ως σκοπό να αυτοματοποιήσει την άμυνα της χώρασ της εναντίων Βαλιστικών πυραύλων.Ένα λάθος να γίνει και θα δεις ρουκέτες να σου έρχονται από το πουθενά.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Που κολλάει η αυτοκαταστροφή με την εξέλιξη που περιγράφεις εσύ;

kynofilos
Δραστήριο μέλος

Σαν να αποκλείουμε τις καλές πιθανότητες και να εκφράζουμε μόνο τους φόβους. Νομίζω πολλές ειδήσεις βλέπουμε όλοι και τους δίνουμε και βάση.
Ας συγκεντρωθούμε κάπως στις άπειρες πιθανότητες να πάνε όλα καλλίτερα απ' ότι μπορούμε να φανταστούμε...

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kynofilos:...
Ας συγκεντρωθούμε κάπως στις άπειρες πιθανότητες να πάνε όλα καλλίτερα ...
μαθηματικώς αδύνατον!!!
να μου λεγες τις μισές...

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.