Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

13-04-25

00:11
Έχουμε τόσες επιλογές πλέον, που κατά τη γνώμη μου κάπου χάθηκε το γούστο και το ωραίο.Ελπίζω όλα τα παραπάνω παιδιά που ήθελαν κλειστούς γάμους, με καλεσμένους αποκλειστικά λίγους αγαπημένους ανθρώπους ,σε όμορφα φυσικά τοπία, μακριά από το εφετζιδικο τυποποιημένο copy paste τελετουργικό και ακόμη πιο κλισέ γλέντι σε συγκεκριμένους χώρους ,να έκαναν, αν ήρθε εκείνη η μέρα, πράξη τα όνειρα τους και να μην παρασύρθηκαν από την "επιβαλλόμενη" γαμοπαρασταση.
Ισχύει και για τον γάμο αυτό.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.446 μηνύματα.

13-04-25

00:18
Ε
Όποιος θέλει κάτι άλλο, ας κάνει ο, τι επιθυμεί.
Εγώ Azur ( καθότι η πιθανότητα να ξαναπαντρευτώ είναι πιο απίθανη και από τη μετοίκηση στον Άρη ) έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε χρηματοδότηση φαντεζί γάμων για τα παιδιά μου. Είμαι υπέρ της λιτης αποκλειστικά με αγαπημένους μυστηριακης ατμόσφαιρας.Έχουμε τόσες επιλογές πλέον, που κατά τη γνώμη μου κάπου χάθηκε το γούστο και το ωραίο.
Ισχύει και για τον γάμο αυτό.
Όποιος θέλει κάτι άλλο, ας κάνει ο, τι επιθυμεί.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

13-04-25

00:22
Αα, ούτε κι εγώ πρόκειται να παντρευτώκαθότι η πιθανότητα να ξαναπαντρευτώ είναι πιο απίθανη και από τη μετοίκηση στον Άρη

Θα πάω στην Ταϊλάνδη με τον Βάλντερ

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.446 μηνύματα.

13-04-25

00:27
Έρχομαι .πετάω τη σκούφια μου για ταξιδιωτικές περιπέτειεςΑα, ούτε κι εγώ πρόκειται να παντρευτώ
Θα πάω στην Ταϊλάνδη με τον Βάλντερ![]()

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

13-04-25

01:05
Αν και δεν πίστευω ότι θα παντρευτώ, θα ήθελα να ήταν με λίγα άτομα περίπου 20, μέσα στη φύση και Χριστιανική όσο γίνεται
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

13-04-25

08:35
Μακάρι να κατάφερε να παντρευτώ στο μέλλον, καθώς θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και να γίνω πατέρας. Τώρα όσο αφορά τον γάμο θα ήθελα να παντρευτώ σε κάποιο νησί, είτε στη Χίο από όπου κατάγομαι ή στην Παναγία της Τήνου όπου έχω πάει αρκετές φορές και είναι μαγικά, καθώς είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία. Οσο αφορά τους καλεσμένους ούτε εγώ είμαι υπέρ των τεράστιων γάμων όπου μαζεύονται 100 άτομα τα οποία θα δεις μόνο μια φορά στην ζωή σου και δεν συμπαθείς κατά βάθος. Εκτώς από την οικογένεια μου θα καλούσα κάποιους καλούς φίλους, καθώς και μερικούς συναδέλφους τους οποίους συμπαθώ. Γύρω στα 35-40 άτομα θεωρώ ότι είναι καλά.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

13-04-25

10:20
Δεν είμαι υπέρ των τεράστιων γάμων που δεν ξέρεις ούτε τους μισούς, θεωρώ ότι αυτό λειτουργεί μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες κοινωνίες (πχ της Κρήτης).
Ο ιδανικός μου γάμος θα ήταν σε ένα καστρο/παλατακι/νεοκλασσική βίλα. Υπάρχουν πολλα τέτοια venues στο εξωτερικό κυρίως, ακόμη και με οκ τιμες. Όσο για τους καλεσμένους, επειδή γνωρίζω ότι ένα destination wedding κοστίζει πολύ στο ζευγάρι, όχι πάνω από 30.
"Μα να μην καλέσουμε τον τάδε; Εμάς μας κάλεσε στον γάμο των παιδιών του"
Τρέχα γυρευε
Ο ιδανικός μου γάμος θα ήταν σε ένα καστρο/παλατακι/νεοκλασσική βίλα. Υπάρχουν πολλα τέτοια venues στο εξωτερικό κυρίως, ακόμη και με οκ τιμες. Όσο για τους καλεσμένους, επειδή γνωρίζω ότι ένα destination wedding κοστίζει πολύ στο ζευγάρι, όχι πάνω από 30.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Άσε δυστυχώς στην χώρα μας η πίεση είναι αρκετά μεγάλη γιατί ακόμη οι γονείς μας νομίζουν ότι ο γάμος είναι "δικός τους" (ανεξαιρέτως αν βοηθούν με τα έξοδα ή όχι), συνεπώς θέλουν και να κάνουν κουμάντο στην λίστα καλεσμένωνΕλπίζω όλα τα παραπάνω παιδιά που ήθελαν κλειστούς γάμους, με καλεσμένους αποκλειστικά λίγους αγαπημένους ανθρώπους ,σε όμορφα φυσικά τοπία, μακριά από το εφετζιδικο τυποποιημένο copy paste τελετουργικό και ακόμη πιο κλισέ γλέντι σε συγκεκριμένους χώρους ,να έκαναν, αν ήρθε εκείνη η μέρα, πράξη τα όνειρα τους και να μην παρασύρθηκαν από την "επιβαλλόμενη" γαμοπαρασταση.
"Μα να μην καλέσουμε τον τάδε; Εμάς μας κάλεσε στον γάμο των παιδιών του"
Τρέχα γυρευε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...