ria17
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

φασωμα ειναι οταν κανεις κατι φλου με καποιο ατομο χωρις να εχεις σχεση απλως επδ θες να κανεις κατι αυτο περιλμβανει φιλακια χουφτωματα χαδια κ μετα υπαρχει κ το αγριο φασωμα που παει σε προκαταρκτικα κ sex..
ειτε παιδες ελληνων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elizabeth9
Νεοφερμένο μέλος

τι γλυκο![]()
Αχουυ τι γλυκοοο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω τα έχω φτιάξει με έναν που αγαπω παρά πολυ και εκείνος πιστεύω πως με θέλει και είχαμε πει πως όταν γυρίσουμε απο τις διακοπές θα παμε βόλτα (λογικά για να φασωθουμε) εγω είμαι 13,5 και αυτός ειναι 15 εκείνος λογικά έχει ξανά φιλήσει κάποια στη ζωή του . Είμασταν δυο χρόνια κολλητοί και μου είχα πει πως είχε φασωθει δυο φορές και εγω του είπα πως κι εγω έχω φασωθει δυο φορές σε έναν χορό του σχολείου ενώ δεν ισχύει και τωρα που τα έχουμε φτιάξει όταν γυρίσουμε απο τις διακοπές αυτός ξέρει πως εγω έχω ξανά φασωθει και εγω δεν έχω δώσει καν ένα πεταχτο φίλιΑχ σας παρακαλώ βοηθήστε με ( όμως πρέπει να πω πως μου είχε σωθεί η ευκαιρία να φασωθω με κάποιον σε έναν χορό δυο φορές αλλά εγω απο το άγχος μου του είπα οτι πρέπει να φύγω και τις δυο φορές ! Εγω βασικά το πιο πολυ που φοβάμαι ειναι πως αν δεν το αρέσει θα το μάθει όλο το σχολείο και θα λέει πως φιλάω χάλια ( γιατι είμαστε στο ίδιο σχολικό ) τι να κάνω σας παρακαλώ παρά πολυ βοήθεια πείτε λεπτομέρειες
13,5 και φάσωμα;

Πήγαινε να διαβάσεις τα μαθηματικά και τα αρχαία σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Εγω τα έχω φτιάξει με έναν που αγαπω παρά πολυ και εκείνος πιστεύω πως με θέλει και είχαμε πει πως όταν γυρίσουμε απο τις διακοπές θα παμε βόλτα (λογικά για να φασωθουμε) εγω είμαι 13,5 και αυτός ειναι 15 εκείνος λογικά έχει ξανά φιλήσει κάποια στη ζωή του . Είμασταν δυο χρόνια κολλητοί και μου είχα πει πως είχε φασωθει δυο φορές και εγω του είπα πως κι εγω έχω φασωθει δυο φορές σε έναν χορό του σχολείου ενώ δεν ισχύει και τωρα που τα έχουμε φτιάξει όταν γυρίσουμε απο τις διακοπές αυτός ξέρει πως εγω έχω ξανά φασωθει και εγω δεν έχω δώσει καν ένα πεταχτο φίλιΑχ σας παρακαλώ βοηθήστε με ( όμως πρέπει να πω πως μου είχε σωθεί η ευκαιρία να φασωθω με κάποιον σε έναν χορό δυο φορές αλλά εγω απο το άγχος μου του είπα οτι πρέπει να φύγω και τις δυο φορές ! Εγω βασικά το πιο πολυ που φοβάμαι ειναι πως αν δεν το αρέσει θα το μάθει όλο το σχολείο και θα λέει πως φιλάω χάλια ( γιατι είμαστε στο ίδιο σχολικό ) τι να κάνω σας παρακαλώ παρά πολυ βοήθεια πείτε λεπτομέρειες
Και μονο απο το μακροπεριοδο λογο φαινεται οτι εισαι μικρη

Ας δωσω τη συμβουλη μου: μη φοβασαι, ολα θα ερθουν φυσικα.
Ας δωσω το φαρμακι μου: Βρε για ποιο φασωμα μιλας? στα 13 σου? οι περισσοτεροι δωσαμε το πρωτο μας φιλι στα 16 και δεν παθαμε και τιποτα

(τη λεξη φασωμα τη βρισκω λιγο υποτιμητικη)

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ούτε εγώ έχω φιλήσει κανονικά.

Και είμαι λίγο παραπάνω απο 15.

Καλά, πέσατε να τη φάτε την κοπέλα.
Ούτε εγώ έχω φιλήσει κανονικά.![]()
Και είμαι λίγο παραπάνω απο 15.![]()
Είμαστε ανθρωποφάγοι βλέπεις.

Εσύ είσαι άλλη περίπτωση, και επίσης άλλα μυαλά έχει κάποιος στα 13 και άλλα στα 15.
Elizabeth9
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστώ πολυαλλά εμείς στην ηλικία μας φάση εννοούμε μόνο γλωσσοφιλα οχι αυτο που νομίζεται εσείς
Πάντως ευχαριστώ ελπίζω όλα να πανε καλα
![]()
Και εμείς αυτό εννοούμε, το άλλο λέγεται σεξ. Για αυτό έχεις καιρό μπροστά σου μην βιαστείς, θα πρέπει να είναι με κάποιον που τον αγαπάς και τον εμπιστεύεσαι και κατά προτίμηση κάποιον έμπειρο γιατί η πρώτη φορά θα σου μείνει για πάντα.

Elizabeth9
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώέχεις δίκιο ,αλλά να σου πω κατι πιστεύω πως τον αγαπω πολυ γιατι το περίμενα τόσα χρόνια να είμαστε μαζί και μου είπε όταν μου τα ζήτησε πως και κοινός ήταν ερωτευμένος μαζί μου απλά δεν μπορούσε να μου το πει γιατι είμασταν στο ίδιο σχολικό
Όταν λες χρόνια, εννοείς από το νηπιαγωγείο; Είσαι μικρούλα για έρωτες, τώρα πρέπει να δώσεις βάση στα μαθήματα σου, άσε για μετά τους έρωτες. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα που τον βρήκες. Εγώ εδώ 17 είμαι και δεν μπορώ να βρω με ευκολία, και βρήκες εσύ; Κάτι κάνω λάθος!

Elizabeth9
Νεοφερμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

ήταν ερωτευμένος μαζί μου απλά δεν μπορούσε να μου το πει γιατι είμασταν στο ίδιο σχολικό

χαχαχα!! πολύ μου άρεσε η δικαιολογία με το σχολικό! τη βρήκα γλυκούλα!
Καλή επιτυχία κοριτσάκι. Ελπίζω να ναι καλό παιδί το αγόρι σου.

Χαχα μαλλον έχεις δίκιο δεν πρέπει να βιαστώ , σε ευχαριστώ πολυ με βοηθήσες αρκετά![]()
Ένα βήμα την φορά, και αν δεις να κάνει κάτι που δεν θέλεις, απλά σταμάτα τον!
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

ps: αν δε του πεις ότι δεν έχεις ξαναφιλήσει, δε θα το καταλάβει. Είχα κάνει το ίδιο με το παιδί που' χα φιλήσει πρώτη φορά, και δε το κατάλαβε ποτέ. Θα σας βγει αυθόρμητα.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Όταν λες χρόνια, εννοείς από το νηπιαγωγείο; Είσαι μικρούλα για έρωτες, τώρα πρέπει να δώσεις βάση στα μαθήματα σου, άσε για μετά τους έρωτες. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα που τον βρήκες. Εγώ εδώ 17 είμαι και δεν μπορώ να βρω με ευκολία, και βρήκες εσύ; Κάτι κάνω λάθος!![]()
ειπαμε να μην βιαστει αλλα οχι να χωθει κι απο τωρα στο διαβασμα

* δεν πεσαμε να την φαμε, της ειπαμε το λογικο... και ναι, το φασωμα και το σεξ στα 13 μερικες φορες ειναι βλακεια
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

δηλ στα 23 θα παιζει με κουκλες;
ρε παιδια αυτα τα αθωα χρονια δε θα ξανα ερθουν,μη βιαζεστε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- Requiem
- Lia 2006
- Alessandra Eliza
- Malenaa
- dream22
- χαχαχα
- kalhkardia
- giorgos78
- giannhs2001
- Nikoleta_Giann
- Manuela98
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- sofoula2430
- DeWiN
- spring day
- ggl
- User0
- Danaoula2020
- den antexw allh apotyxia
- semi
- Countdown
- Έμμα
- Nikos712
- ioanchatzip
- eukleidhs1821
- Scandal
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.