lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ευχαριστώ πολύδίκιο έχεις.. Αλλά τι να κάνουμε έχει σκάσει όλος ο κόσμος με τις παλιοραγάδες, μα αν με δείτε θα πάθετε.. Είμαι υπερβολικά ψηλή για την ηλικία μου και μου λένε ότι έχω σωματάρα αλλά που να ήξεραν! Δεν θέλω τώρα να το κάνω ανατολικό ζήτημα αλλά να είναι που βλέπω τις άλλες της ηλικίας μου και έχουν πιο ωραία πόδια
![]()
Ααααααααααααα τι είναι αυτα που ακούω Παναγία μου?

Δεν παμε καλα μου φαίνεται... Το οτι έχεις μερικές ραγάδες σημαίνει οτι δεν έχεις ωραίο κορμι? Και ποιο είναι το ωραίο κορμι, αντικειμενικά? για πες μου? ή μηπως υπάρχει ο αψεγαδιατος ανθρωπος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
planet_spa
Νεοφερμένο μέλος

Άρχισα να τις βλέπω να γίνονται πιο έντονες από τότε που άρχιζα να βάζω ενυδατική σε όλο το σώμα... Γιατί παλαιότερα έβαζα μόνο στα πόδια..αλλά έκανα και εκεί.
Ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου το λέιζερ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
planet_spa
Νεοφερμένο μέλος

Οταν ημουν στην εφηβεια ειχα κανει κατι πολυ μικρες ραγαδες. Για πολλα χρονια ηταν απαλες. Μπορει να μην ηταν καν ασπρες. Δεν ειχα βαλει ποτε πανω τους ενυδατικη κρεμα η κατι τετοιο εβαζα μονο στα ποδια.
Απο τοτε που αρχισα να βαζω ομως εγιναν πολυ πιο εντονες και περρισοτερες.
Τωρα δεν χερω τι να κανω. Να παω σε δερματολογο; Να βαζω ενυδατικη οπως μου λενε οι φαρμακοποιοι; Αφου οταν αρχιζα να βαζω τις εβγαλα. Παλοιτερα δεν ειχα προβλημα σου εκεινα τα σημεια;Βεβαια δεν υπαρχει λογος για να βγουν. Αυξομειωση βαρους η κατι τετοιο. Εκτος αν ειναι και θεμα ορμονικου, δεν το ξερω
Οποια ξερει κατι την παρακαλω να με βοηθησει... Δεν ξερω τι να κανω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

planet_spa
Νεοφερμένο μέλος

Εγω είχα πάρει κάποια αλλά δεν την έβαζα κάθε μέρα και δεν είδα αποτέλεσμα.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Roza Rozalia
Νεοφερμένο μέλος

Λίγο off-topic
θεωρείτε ότι είναι πολύ αντιαισθητικές και αντισεξουαλικές οι ραγάδες σε μια γυναίκα?

Θα ήθελα κ τις γνώμες των ανδρών!

planet_spa
Νεοφερμένο μέλος

έχω ξηρό δέρμα.ίσως αυτός είναι ο λόγος.
οι ραγάδες είναι στο δέρμα και αν βάζουμε κατι αρχίζουν και φαίνονται? απ το πρόβλημα μου αυτό έχω καταλάβει
-
τα χαπια τα inneon δεν σου προκαλεσαν καμια παρρενεργια???
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

το δικό μου θέμα είναι ότι κάνω στο σώμα μου ραγάδες χωρίς να πέρνω η να χάνω κιλά και δεν ξέρω που οφείλονται.δεν ξέρω αν πρέπει να βάζω κρέμα η όχι.
έχω ξηρό δέρμα.ίσως αυτός είναι ο λόγος.
οι ραγάδες είναι στο δέρμα και αν βάζουμε κατι αρχίζουν και φαίνονται? απ το πρόβλημα μου αυτό έχω καταλάβει
-
Μηπως εχεις κληρονομικη προδιαθεση? Μηπως πηρες αποτομα υψος κατα την εφηβεια?
Μπορει ακομα να οφειλονται και σε ελλειπη ενυδατωση...
Δε γινεται παντως να μην ισχυει τιποτα απ ολα αυτα εφοσον δεν εχεις αποτομες αυξομειωσεις βαρους επειδη.
Και συνηθως εμφανιζονται στα σημεια εκεινα που ειναι λεπτο και μαλακο το δερμα.
Να ξερεις οτι χρειαζεται καλη ενυδατωση...Να πινεις πολυ νερο και να χρησιμοποιεις κατι πολυ ενυδατικο τοπικα.
Η δερματολογος της κολλητης μου παντως επειδη λογω εγκυμοσυνης συχνα εμφανιζονται στην κοιλια και στο στηθος (ναι ειναι εγκυος

Οσες σου εχουν δημιουργηθει εγιναν...απο δω και περα χρειαζεται ενυδατωση, οπως επισης βοηθαει η καταναλωση τροφων με βιταμινες C & E. Και προσοχη με τα γλυκα, το αλκοολ, το τσιγαρο, το πολυ αλατι και βεβαιως την εκθεση στον ηλιο!
Εν ολιγοις, χρειαζεται υγιεινη διατροφη χωρις υπερβολες!!!!

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Ισχύει πως αν μαυρίσεις (με τον ήλιο) δε φαίνονται τόσο πολύ οι ραγάδες (άσπρες);
Οχι βεβαια. Ισα ισα που ισχυει το ακριβως αντιθετο.
Επειδη ακριβως ειναι λευκες οι ραγαδες κανουν αντιθεση με τη μαυρισμενη επιδερμιδα και φαινονται περισσοτερο.
Αυτο που εχεις ακουσει μαλλον το εχεις μπερδεψει με την κυτταριτιδα!

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Οχι βεβαια. Ισα ισα που ισχυει το ακριβως αντιθετο.
Επειδη ακριβως ειναι λευκες οι ραγαδες κανουν αντιθεση με τη μαυρισμενη επιδερμιδα και φαινονται περισσοτερο.
Αυτο που εχεις ακουσει μαλλον το εχεις μπερδεψει με την κυτταριτιδα!
Είμαι αρκετά άσπρη κ όμως φαίνονται πολύ. Είχα χάσει απότομα κιλά μια περίοδο και....

Φαίνονται πολύ άσχημα...Δεν περάσανε καν το στάδιο του να είναι ροζ. Κατευθείαν άσπρες. Είναι κ κληρονομικό...
Δεν γίνεται τίποτα να μη φαίνονται τόσο;

planet_spa
Νεοφερμένο μέλος

εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αποτελεσματικη...την εχει δοκιμασει καμια σασ?
εχω αρκετεσ ραγαδεσ και εμφανιζονται κ αλλεσ οταν φοραω ενυδατικη σωματος για καποιο χρονικο διαστημα...
οποιοσ μπορει ασ με βοηθησει...
SICX
Διάσημο μέλος

planet_spa
Νεοφερμένο μέλος

σκεφτομαι να παω σε ενα δερματολογο. αξιζει τον κοπο?
θελωωωω βοηθειαααααα!!!!
moxa15
Διάσημο μέλος

πως φευγουν,μειωνονται;;;αν γυμναστω παλι(λεω να αρχισω basket) θα φυγουν ή γενικα θα υπαρχει καμια αλλαγη;;;
enrose
Δραστήριο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί με καλυντικά να πάρεις κάποια κρέμα, αν είναι κόκκινες τις προλαβαίνεις, απο τη στιγμή που γίνουν άσπρες ξέχνα το!!
εεεε δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος;;;ειμαι αγορι,δεν εχω παει ποτε σε μαγαζι με καλυντικά νιωθω λιγο αβολα...καμια τροφη ή κατι τετοιο δεν παιζει με τπτ ε;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.